8

анонимен

преди 7 години

защо марешки увеличи цената на лекарствата в неговите аптеки и точувствително сега ходя по другите аптеки тои не е за политик а забизнесмен много е нервен и емоционален

7

Анонимен

преди 7 години

ЩОМ МОЖЕ ДА УПРАВЛЯВА ГОЛЯМ БИЗНЕС, КОЛКО МУ Е И МАЛКА БЪЛГАРИЯ!

6

Armagedon

преди 7 години

Някой все пак трябва да положи началото на промените, ако искаме България да просъществува.Мисля че той може да го направи за разлика от КОЙ.Пътят му ще е труден , но не е невъзможен. Да му дадем шанс. Иначе още четири години ще сме свидетели на безумното управление и грабежа на Герберите.Вече търпение и сили не ни останаха от безкрайните идиотщини и простотии на сега управляващите.

5

Подкрепям Марешки

преди 7 години

Той наистина прави нещо за народа, колкото е по силите му.Вярно е, че и той има полза - при него идват повече клиенти, след като им продава по-евтино гориво и по-евтини лекарства. Но и народът има сметка да купува от него и спестява пари!А за това, че направи сечено на хищните картели - едно голямо БРАВО !!!

4

Анонимен

преди 7 години

До Емигрант съмЦървул

3

OMG_Lucker

преди 7 години

Сега потърсих и намерих обръщението на Марешки. Добре му се е получило честно казано. Не, няма да гласувам за него, но... признавам- добро е!

2

Анонимен

преди 7 години

Който и да дойде, каквито и намерения да има, ако хората си карат по старому всичко ще си е същото. Кой каквото можа окраде от тази държава. При толкова мигранти и цветни субекти натрапени ни от миналото, едва ли нещо може да се промени.

1

Емигрант съм

преди 7 години

Освен,някоя хубавица да ме хване за членносителя ,никойнеможе да ме разчуства с политика и чалъми!!!