22

Анонимен

преди 7 години

Чета коментарите ви и разбирам че някои от тук чукащите си мислят че живуркат още по Татово време! Нееееееееееееее живуркате на мутрите в територията. Още ли не сте разбрали че вие сте никои и нямате никакви права? Вие сте овце за доене стрижене и онодване на задна прашка. Това когато го разберете или ще се самоубиете или ще скочите да ги избиете всички тези които 27 години ви правят на маймуни!

21

СКОРО

преди 7 години

Майката има Любовник Полицай Гей , те се гаврят с децата .Но всичко е съгласувано с БХК .

20

factotum

преди 7 години

Видими резултати!

19

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 19 Или да имаш приятел съдия, от опит ти го казвам, така се случи с моя роднина.

18

654

преди 7 години

Като стана дума за Страсбург има един проблем-трябва да си минал всички наши съдебни инстанции и молбата ти да е отхвърлена и след съответните обжалвания. Само тогава имаш право да се обърнеш към Старсбург. Сами си правете изводите колко време, пари и нерви са това. Не казвам, че не трябва да се прави, а само че не става нито лесно, нито бързо и не случайно е направени така....защо...изводите са ясни!

17

ак35

преди 7 години

по тия райони шумен, разград важат други закони не българските ,досети се сам

16

Анонимен

преди 7 години

Как е възможно в правова държава първосигнално да се предприемат силови действия срещу граждани само на база един донос?---------------------------Колко още неща са възможни.в тази страна ! - бедна ви е фантазията.....Ама не са изнесени от медиите. Правова държава ли каза някой?!!! Did you just say "country of law"?!! Правова държава със силови действия?? Да,на база на един донос и без съдебно решение -защото полицията участва в тази корупционна схема, особено ако майката е бутнала нещо под масата!

15

БАБА КУНА

преди 7 години

А ЗА КОРУМПИРАНИЯ СЪД ДА НЕ ГОВОРИМ !!!

14

маде ин Булгари

преди 7 години

Какво искате след като държавата е абдикирала? Управляват ни мутри, по улиците вилнеят и се стрелят мутри. Гражданите искат сигурност и справедливост. И след като държавата не им ги осигурява, те сами ще си ги създадат!

13

БАБА КУНА

преди 7 години

ГЕРБАДЖИЙСКОТО МВР Е ОПЕРИРАНО ОТ ЧУВСВАТА ЧОВЕЧНОСТ И СПРАВЕДЛИВОСТ !!!

12

безпартиен

преди 7 години

Ако трябва така да "работят" сужбите,то на еджипшаните трябвада отнемат всички деца!От къде ще намерят толкова домове да ги настанят!

11

художника

преди 7 години

Зад всяко подобно разпореждане има подпис. Зад този подпис стои име на чиновник.Този чиновник си е за БОЙ, СЪД и УВОЛНЕНИЕ!

10

Анонимен

преди 7 години

Българският СЪД е за Народен съд!

9

арнаудов

преди 7 години

Тая Иваничка някоя имигранта от северните страни ще да е ,навреме не я превазпитал сега да и тегли кахъра.

8

Анонимен

преди 7 години

Пиши на КИРИЛИЦА ?

7

Наказания,

преди 7 години

ако е нужно и уволнения на служителите, взели участие в този фарс. "Майката", предизвикала случая, да бъде подведена под отговорност за предоставянето на неверни факти и клеветнически твърдения, които са довели до стрес децата и бащата! Освен това да заплати за неимуществени вреди, не че това ще помогне на пострадалите да преживеят ужаса на унижението, но поне ще озапти лудата за връзване. А службите да уважават хората и да си вършат съвестно и коректно работата!!!

6

Ано

преди 7 години

Не мога да повярвам, че това може да се случи в една нормална държава. Веднага да се поиска оставката на началника на полицията и на районното, които са подписали заповедта за акцията.

5

Анонимен

преди 7 години

а бай #кой ко речи?ша долити кът бат ман и ша ги разпиртушини кът битълсити

4

Не се ли сещате, бе?

преди 7 години

Не се била интересувала от тях 6 месеца, биела ги, заплашвала ги!Да, ама ако съдът ги даде на нея, тя ще взима от бащата издръжка за трите деца, ще взима и детски надбавки!През соца се научиха.Такива "героини" първо се докопваха до някой град, после се стараеха да забременеят от някой скромен и възпитан да е отговорен, изнудваха го да се ожени, после развод и му взимат жилището. Беше възможно дори и родителите му да изгони от дома им. А после - детето при нейните на село, а тя развява байрак!

3

Кратун

преди 7 години

Не трябва ли едно такова действие да бъде основано на съдебно решение? Как е възможно в правова държава първосигнално да се предприемат силови действия срещу граждани само на база един донос?