29

Анонимчо

преди 7 години

В силистренско май няма ловни дружинки

28

Анонимен

преди 7 години

Виновни сме ние хората,че ги вземаме ,а после решаваме да го пуснем някъде.Масово се пуекат в селата или край пътя.

27

гочо

преди 7 години

държавата пропищя от силистренци,те са като бежанците,превзели са всички големи градове на българия и мъкнат със себе си селянията си

26

Митко Георгиев

преди 7 години

Gamo Bull Whisper 5.5 . Изключително ефективен помощник:) При нас вече няма проблем.

25

РККА

преди 7 години

моя съседка възпитава 4,5 домашни котки плюс 20/30 улични ежедневно изсипва пред входната врата на кооперацията 2/3 кг сварена пилешка карантия,когато детето ми /7 годишен/ подгони уличен котарак ,му каза че е звяр и без възпитание/не я ощъках сдържах се/когато си спра автомобила 2/3 проскубани кота се мятат на капака да се греят,боя не остана...а воня се носи в целия блок,особенно в вентилационните отвори,да ама а по мен запуших и вентилацията с пяна да си мре в вонята...

24

булгар

преди 7 години

То има една приказка "хората от Силистра и куче не си взимат" та заради това ще е !

23

х

преди 7 години

До dlЩо плещиш глупости бе ???Това значи ли, че ловджиите избиват хора или се гаврят с тях?Типичен промит кучкар!!!

22

dl

преди 7 години

до 16Аз съм много в ред,раздаващите съвети за убийство на животни имат много сериозни отклонения в психиката.Разбира се,че т.н. хора са виновни,защото са безотговорни и нищо не ги спира в жестокостта им.Убийство на животно,останало ненаказано,следваща стъпка-убийство или гавра с човек.това е.Институциите не си вършат работата,за която им се плаща.

21

художника

преди 7 години

В квартала имаме един агресивен поимар, идват от екоравновесие да го приберат, а месните кучкари ги лъжат че е тяхно, а не бездомно и хората си заминават, защото нямат право да изискват документи за кучето. До като няма ЗОО полиция, кучетата и кучкарите ще ни се подиграват в очите. Стигам до извода, че винаги ромите и кучкарите си знаят правата, но не и задълженията.

20

Анонимен

преди 7 години

"Димитър Иванов, управител на приюта в Силистра, обясни, че само женско некастрирано куче образува глутница."Решение: Ами кастрирахте женските кучета. Това ви е работата!!!"Той се оплака, че няма как приютът да се справи с проблема, докато има хора, които си пускат кучетата на улицата."Слагайте чипове на всички кучета и така ще засечете кой, кога и къде е изоставил куче. Прави се от години в Германия!!!Аман от оправдания. Решения има от десетилетия. Само в България не!

19

Анонимен

преди 7 години

Господина, дето има нахалството да обяснява кое куче прави глутница, чувал ли е, че агресивни кучета следва да бъдат приспани? И ако не е, чий го дири на поста управител на приют? Господин Кмете, вие защо не упражнявате контрол над подчинените ви институции? Нали работа на Общината е да следи дали въпросния приют върши някаква работа. В случая ще ви кажа направо - нищо не правят, града е пълен с ***, *** и опикан, няма чиста детска площадка, нито тротоар. Не знам и вие за какво вземате запла

18

Анонимен

преди 7 години

Ще познаете човека какъв по отношението му към животните. В българия, все първобитни т.ъпаци то за това сме на тояа дередже.

17

Анонимен

преди 7 години

До 17Яж го ти, ще гледам с удоволствие ка си повръщаш червата.

16

Анонимен

преди 7 години

До 16Виждам, че си т.ъп за това да ти обясня. Хората си изхвърлят кучетата когато вече не могат или просто не искат да ги гледат.

15

Анонимен

преди 7 години

До 17Ти да го кльопнеш нещеш ли а? Ще ти направя попарка.

14

До анонимен 4

преди 7 години

Не хаби салам за кучета и с хляб ще стане. Тъкмо може псенцата да кльопнат повечко антифриз.

13

до dl

преди 7 години

"Животните не са виновни,вината е на хората"Ти изглежда си психопат . Отиди при психиатър да ти предпише лекарства.

12

До 12

преди 7 години

ОК!

11

Сайга 12

преди 7 години

Бележка за вреден и гледане-ако има нашийник и прелка пред предните лапи добре.Няма ли ...Говоря за кучета намиращи се извън населено място по ЗУТ!Те са най-опасни за дивеча!

10

Анонимен

преди 7 години

На път съм да те видя що за мъжкар си на живо твойта мама