22

Анонимен

преди 7 години

Няма "османо - римска империя"!!!! Има Римска империя, езическа и християнска и Османска империя - мохамеданска. И принципна приемственост между тях няма! Днес всеки *** може да напише каквото си иска и да го публикува. Повечето пишат и поръчкови книги, като историческата фактология я нямат за нищо!

21

Балканджи Йово

преди 7 години

Тоз хотел нали го бяха бутнали с официална заповед от общината още преди много години,че бил абсолютно незаконен ? Я журналята вземете да се поразтърсите,кой кмет и на какво основание е отменил тази заповед.Ще е интересно дори и на ДАНС.

20

Анонимен

преди 7 години

Цар Киро е коронеясан от Борис II

19

Анонимен

преди 7 години

Дасикане Рома-славянизиран ром по време на Византия по нашите Земи , той даже менте-историка Божидар Димитров трепери от страх някъде накой да не изпусне дума за тва насилствено налагане на Славянския език при Византия понеже след този Скандал хвърчи от тоа пост , и не случайно не е написано в учебници и книги но има един смел писател кой не се страхува да каже Истината - писателя Стоян Динков в книгата си ''Османо-римска империя, българи и тюрки''

18

Анонимен

преди 7 години

НАП от къде пари за хотел ???Осветлете какви данъци е плащал.

17

точно така

преди 7 години

Още от времето на сухия режим се е доказало че най-сигурният начин да лишиш някой бандит от реномето и власта е като го удариш по джоба-. Голяма клечка беше този но като подновиха делата срещу него и на бързо взе да се снисква.

16

ь

преди 7 години

е нали по едно време имаше некакви напъни дуене на мускули ,боковите уж бутаха незаконни сгради, гледах на един дядо българин с какъв ентусиазъм му бутнаха 1барачка 3на 3м от циментови блокчета, па тази сграда в центъра на пловдив,как ли се е отървала по времето на кои кмет е узаконена ,нима не може да се види или не искат а

15

Анонимен

преди 7 години

Не знам как се е сдобил с такъв имот в супер центъра на Пловдив , дори най-големите и богати пловдивчани нямат ... боядисана държава ... затова терминал 2 и никога повече бг !

14

Ужас

преди 7 години

Поръчка за убийство на човек, а тоя почти не лежа в затвора. Други за една открадната кокошка ги вкарват за 10 години.Как народа го търпи това още, нямам идея.

13

Азер Гъзаев

преди 7 години

Джурналистите са като ПростиТутките!!!! Петъо лъсков и Болен сидера са примери за това! така,че и Царици ще имате!!!

12

Анонимен

преди 7 години

Истинския Цар !

11

Анонимен

преди 7 години

Ако е за България и българите - само простотии . Стига сте ни го навирали в този човек .

10

Циник

преди 7 години

Мда.....задълженията му към данъчните...ъъъъъъ .....ми стоят си.....ако не беше РОМ....а българска ракийка - не джипове - щяха кожата от гърба да му съдерат! Да живей, живей ....законноста!Пред закона - всички сме равни....е....някой са ПО-РАВНИ!

9

ВНУК МУ

преди 7 години

НА ТОЯ ВНУКА КАРА С НАД 300кмч ПО УЛИЦИТЕ. ОТ КЪДЕ НА КЪДЕ? КЪДЕ Е ДЪРЖАВАТА?ПИСАХА ЛИ МУ АКТ, ГЛОБА НЕЩО?!?!?!?!

8

Психодиспансер

преди 7 години

Имаше ли избори 2002 ? Глупав ром е тоз Киро, беше толкова напред, но накрая хубава работа ама индо- европейска. ;)))

7

Анонимен

преди 7 години

не трява ше ли да е в затвора

6

Анонимен

преди 7 години

До АнонименКаквато ни държавата, такъв ни и "царя"!

5

Анонимен

преди 7 години

извода ми е че *** с много пари могат да си правят каквото си искат, без да има КАКВИТО И ДА Е ПОСЛЕДСТВИЯ !!

4

Анонимен

преди 7 години

Мента стоянова още ли му е четводител?

3

Анонимен

преди 7 години

От статията разбрах, че хотелът е построен незаконно, плюс това, вместо 4 вдигат 6 етажа. После община Пловдив някак си узаконява постройката. Рашкови имали "борчове" към данъчните, но може да си живеят спокойно, единствено не трябва да отдават под наем. Б***хти държавата и къв' цар е тоя?