42

Рикиян Казанджиев

преди 7 години

Да знаате,че тва са манипулации.Балотажо със сигорност ша е между Митьо Пищова и Жорж Ганчев.Оно я че гласувам за Пищова оти така решиаме на партийно събрание и след 8-мата рикия взеаме еднодушно ръшения.Така,че наздраве и със светло пиво към светло бадеще.И брзо изтрзнейваня след изборюаи на пищова честито и да черпи по 5-6 бири на чиляк.

41

Анонимен

преди 7 години

До 65 Пич няма само да си играем на промени в конституцията. Не давай шанс отново мафията да управлява. Дай гласа си за тези , които мислят за бъдещето на хората тук и нямат господари в Брюксел, Анкара ,САЩ и Москва. Това са ПАТРИОТИТЕ КАРАКАЧАНОВ- НОТЕВ. Виж тяхната платформа, виж идеите им за бъдещето на страната, виж какво казаха на дебатите за разлика от ГЕРБАДЖИИ и БСП които се скриха като мишки от дебатите. Струва си да дадеш гласа си за патриотите.БСП и ГЕРБ са слуги на САЩ.

40

Анонимен

преди 7 години

След като политиците протиоконституционно се опитват да ни ПРИНУДЯТ И ИЗНУДЯТ да гласуваме на избори, и след като въведоха ПРОТИВОКОНСТИТУЦИОННО И НЕЗАКОННО лишаване от избирателни права при 2 последователни негласувания на избори, аз ще гласувам с недействителна бюлетина! Мамуни политически- НЯМАТЕ ПРАВО да правите това, ако на Велико народно събрание не се промени конституцията ни и правото да се гласува на избори, не се трансформира в задължение да се гласува на избори!

39

анонимна.

преди 7 години

Анализаторите нямат една дума вярна в прогнозити си . Само стъкмистикаТе са най- големите манипулатори. Манипулират съзнанието мисленето и на хората.

38

Анонимен

преди 7 години

Е, рАДЕВ Е УЧИЛ И В Америка, Цецка - в Долно *** ли беше или там някъде.ЗАЩО НЕ НАПРАВЯТ ДЕБАТ НА АНГЛИЙСКИ ЕЗИК, ДА ВИДИМ НИВАТА КАКВИ СА?

37

Анонимен

преди 7 години

И КАКВО ТОЧНО Е БИЛО ПРИ ОРЕШАРСКИ БЕ, БАЙ ГЛИГАНЕ?

36

Анонимен

преди 7 години

ЦЪФНАЛ БОСТАН ГЕРБ РАЗЧИТА НА ТУРСКИТЕ ГЛАСОВЕ НА МЕСТАН.

35

До 46

преди 7 години

Ех,Винету,най-лошото е,че си прочел само една книга-"Винету",затова мозъчните ти гънки са толкова малко.

34

то

преди 7 години

всички крадат, ама да е с мярка-като едно време.

33

До 47

преди 7 години

Мазохисти сме,щом още търпим крадливото управление на ГЕРБ.Ще бъдем гражданско общество ако ги изметем и повече никога не се сетим за тях.

32

въй

преди 7 години

Рад-КарЦач-Мар

31

Цървул БОСТАНджийски

преди 7 години

до 50 Че ДПС, пардон, агент Сава и уродливото 180 - килограмово туловище, дето му викат Пеевски, и сега ни управлява бе, ***! Не си ли го разбрал, или ни играеш СИКдажийски просташки номера. Изходът е ясен - СБОГОМ на престъпната ГЕРБаджийска пасмина! Сбогом на Цецо Цървула! Сбогом на агент Буда!

30

До 50

преди 7 години

Ти си гласувай за баба цоцолана,никой не ти пречи,но аз не познавам някой,който би гласувал за нея.

29

Анонимен

преди 7 години

Изходът е ясен-ген.Радев,ако няма фалшификации.Но познавайки маниера на ГЕРБ и предишни изпълнения на Цв.Цветанов,честността на вота е малко вероятна.

28

Анонимен

преди 7 години

Изходът е ясен-Марешки или мехлем.

27

Tien

преди 7 години

По данни на статистиката,на 31 декември 2015г. населението на България е било 7 153 784 души,в това число 1 015 564 до 15 години.Гласоподаватели-6 138 184, или с 696 094 мъртви души по-малко от обявените от ЦИК.Именно тези бюлетине сега попълва ЦЦ,надявайки се на поредната фалшива победа.

26

Анонимен

преди 7 години

Не разбрахте ли,че гласувайки за Радев,гласувате ДПС да ви управлява.Е аз няма да гласувам за него.

25

Анонимен

преди 7 години

СПОМНЕТЕ СИ 2009-А

24

ДА ДА

преди 7 години

Алтернативите са 2:СКУЧНИ ИЛИ ИНТЕРЕСНИ ИЗБОРИ.

23

Хм

преди 7 години

До 681до 39 "Още ни водят за 7 милиона мишлета"Само дето сме вече под 6млн. от които 3,5 бели и ...застаряващи!