8

Дижанка

преди 7 години

Теннжера под налягане и газ не ползвам !

7

ГрозданТрезвенов

преди 7 години

Живял съм в Санкт Петербург , Москва , Берлин и сега живея в Хамбург . До ден днешен съм преживял два взрива на газ в съседни апартаменти . В Русия цели блокове падат от такива проблеми в Германия обикновенно гърмят къщи защото се опитват да манипулират газометъра и често това завършва с БУМ . Е заради преживяното и рискът от взрив предпочитам електричеството и котелът на пелети въпреки хамалогията която приемам като фитнес !

6

Васко

преди 7 години

Може да е готвила и от 20 години с този маркуч, кой знае. "Но след този случай спирам да готвя на газ, животът ми е по-мил" Проста женичка е, ако я ударят 220 V понеже кабела на електрическата и печка е оголен и на 40год не виждам по малко каде е опасността.

5

Матиран с баница

преди 7 години

Обикновено страшният гръм се чува не по време на готвенето на боба, а след това.

4

Анонимен

преди 7 години

Десет години и не е правено профилактика??? Е от това стават белите! Въпросът при това положение не е дали а кога! :(

3

Име

преди 7 години

Като гледате женицата с колко пари живее, дали има време да мисли изобщо за друго, освен какво ще яде и как ще плати вездесъщата газ? Сега и прозорци ще трябва да оправя, сиромашия и мъка...

2

Боже, опази

преди 7 години

Абе хора, дори маркучите за газ имат срок на годност изписан върху тях, взимаите мерки преди да са се случи някой сакатльк. А от редакцията си оправете заглавието, гръмнала бутилка няма.

1

Анонимен

преди 7 години

Ми цело чудо е, а да е чувала че маркуча трябва да се проверява ежегодно?