14

Наблюдател

преди 7 години

Какви 380лв. заплата на пълен работен ден бе хора? Минималната е 420лв., освен ако не е нетната заплата.

13

ppt

преди 7 години

този го познавам право дърво не остана в общината имоти в германия и т.н.

12

Анонимен

преди 7 години

Че кой гербаджийски кмет чака на заплата?!

11

Анонимен

преди 7 години

Ще се оправим, когато всички негови колеги вземат пример от него и направят същото.

10

Анонимен

преди 7 години

до 4 абе на твоя гръб маи и 500 са малкоама един кмет от районен кмет от варна взима 1000 и отговаря за проблемите на 2 пъти повече хора това чессно ли според тебе

9

Анонимен

преди 7 години

Браво на човека. Никой от вечно недоволните в коментарите не би направил същото, злобейте си тихо там.

8

Анонимен

преди 7 години

Доста които станаха кметове през последните години строят нови къщи големи като хотели и карат нови коли за по над 50 000 лв., и те сигурно са си намалили заплатите, тъжно, никога нищо не е по-различно, България никога няма да се оправи, емиграцията на млади и кадърни българи няма да спре и след 10 години страната ще издъхне като малко кученце пребито с пръчки от роми в ромски квартал, нещо което е ежедневие по принцип, те са бъдещето на България, ликувайте, гласувайте, страната няма шанс вече.

7

Unufree

преди 7 години

Пенчо ще си избие парите по друг начин, и то в неколкократен размер. Ако не ги е избил вече и сега му е гузно. :)

6

Шопа

преди 7 години

Нема угодия, ако си намали заплатата популизъм, а иначе какво работи кмета та заплатата му е толкова висока и каквото и да направи човек все кусури, за това сме в това егоистично общество и ще си седим на дъното и ще копаем все по - надолу и все по надолу

5

мдаа

преди 7 години

До Анонименистината е че на всички ни заплатите са малки, но запознат ли си колко и какво работи председател на общински съвет в малка община. бих казал - почти нищо. Има работа 3 -4 дни - не повече. И за това да взима 1260 лв. !!! Дай боже всеки му такава ставка. А хората в администрацията работят от 8,30 до 5,00 часа и взимат по 450 - 500 лв.

4

Анонимен

преди 7 години

До мдааЕ, то на чужд гръб и 100 тояги са малко.Ай, да те видим, ако някой ти каже, че твоята заплата ти е много...и трябва да ти я намалят, защото не правиш нищо???Нормални са им заплатите.Просто...ми мирише на някакъв популизъм, който този Пенчо иска да използва за някакви вътрешни войни с ОС.

3

ДС

преди 7 години

А бе. Пари в държавата има, но тия гори ги разпределят за тях си чрез ЗОП (закона за обществени поръчки). Слушах една жена финансист от САЩ. Каза: "не виждам причина минималната заплата в България да е под 550 лева".

2

мдаа

преди 7 години

Мисля, че председателя на ОС особено в малка община като Златарица са му много парите които е взимал без да работи (90% от 1400 лв). А за общинските съветници пък изобщо да не коментирам. Взимат пари без дори да знаят какво гласуват. Има и такива дето не си четат материалите. Пенчо е пич.

1

Анонимен

преди 7 години

:)