68

Каката

преди 7 години

До АнонименО о о о о 500 лв,имаш дърва,живееш в къща!Че ти си богаташ би човек! Има хора дето и това нямат в тази скапана държава!

67

Анонимен

преди 7 години

Какво значи достатъчно храна? Закуска може две филийки с лютеница и сиренце на бучка в единия край- нали това дават на българчетата? Обед- рядък фасулец или пилешка супа без пиле. Вечеря- Бонус има пилешко крилце с ориз, може 20 годишно телешко на жулиени. Много черен хумор. Но целия БГ народ е подложен на това. Достатъчно е обширна дума. На тези НИЩО не ИМ е достатъчно. Сещам се за един виц. Дето на края иска да спи при жена ти.

66

Анонимен

преди 7 години

Ми да гладуват! И да си ходят! Ние У нас не сме ги канили! Ние си имаме достатъчно п***р***зити! Тия който ги довлече, да си ги прибира! Лоша хигиена, АЗ ли с*ра в техния нужник? Дано хване Яка зима, ама да им е студено, като на бабите по селата и сами да си цепят дървата и сами да си палят печките. Аз парно нямам и сам си цепя дървата, имам нужник и сам си го чистя. работя по 16 часа. Аз кво съм? Роб? И аз искам 1200 лв, ама ми дават чисто 500.

65

Анонимен

преди 7 години

Да работят по 12 часа, който не може да шие да мие на другите, който е готвач да готви, който е случайно доктор да се грижи за тях, ако може да поправя уреди, да се грижи за уредите. Е това е затворен тип. Едно село в Балкана как оцелява? И селото е затворен тип. Баба Гина не може да отиде за хляб, дедо Киро ходи и й го носи. Децата на Минчо багериста пенсионер идват в неделя и носят всички лекарства на всички хора в торбички, даже бонус Аналгин. И те така е затворения тип. А тия са ***.

64

Нико

преди 7 години

Вачаварова да ходи да ги къпи в знак на солидарност нищо че вече е малко попрецъвтяла

63

до 59

преди 7 години

Това че листовките са им дадени в Гърция не значи че са им дадени от гърците. Там ходи и папата, ходи и Анджелина Джоли, и кой ли не.. Кой им даваше картите с балканския маршрут?! Кой им даваше телефоните и хилядите евра?!

62

Анонимен

преди 7 години

Те обясниха, че там им били раздадени листовки, според които в България ги очаквали луксозни жилища и по 500 евро за всеки.ТЕЗИ4 НЕЩА МОГАТ ДА ПОЛУЧАВ В РАЯ ПРИ АЛЛАХ. ТАМ И ХУРИИ ЩЕ ГИ ОБСЛУЖВАТ, И БАКЛАВА ЩЕ ЯДАТ.

61

Анонимен

преди 7 години

от лоша хигиена в центъраИДВАТ НЯКАКВИ ОТ ВЪН ДА ИМ МЪРСЯТ ЦЕНТЪРА.Те са като ромите, от където минат оставят купища ***. Пък и в Афганистан на практика водата е много малко и не са свикнали въобще да се къпят. Деца на природата - ако ги окъпе дъждът добре.

60

баща ми

преди 7 години

имаше един израз "като не ти харесва - кон ти брЪз"!

59

Анонимен

преди 7 години

Бойкооооо,Бъчваровааааа,къде сте бе?Защо не ги връщате обратно?На улицата ли искате да излезем и да ви пометем барабар с мигрантите,които ни натресохте?Не се криите като мишки,а излезте и обяснете на народа защо го правите.Разберете,че всяко търпение си има граници.

58

Анонимен

преди 7 години

За мигрантите-1200 лв.на месец и стачкуват.За пенсионерите 200 лв.на месец и НЕ стачкуват.Ех,народееее....

57

Циник

преди 7 години

Библейска катастрофа.......е нашествие на скакалци!Всяка прилика е случайна!

56

Krom

преди 7 години

Ами? Луксозни жилища? 500 евро на глава? Яко. А по две русокоси девственици? Все пак, те първи се пошегуваха. А сериозно ... ами на групи по 10 тина, в хеликоптера и направо в Кандахар. Така българската държава ще изпълни хуманитарния си дълг да изпрати разочарованите брадати "майки" по родните им места, за които тъгуват. Нека сме хора. Афганистанците - направо у дома, а пакистанците -на ден път от там. А "приятелите" - а учредете "Приятели на пенсионера"! За него 500 евро са мираж!

55

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 60Да може и джамии от лед да си строят.

54

Анонимен

преди 7 години

Да им отделят едно парче земя на Антарктида и да ги заселят там.

53

Анонимен

преди 7 години

Един научен работник в БАН с триста и четиридесет лева чисто, един придошъл търтей с 1200лева , че и да му се чисти иска.

52

Анонимен

преди 7 години

Няма ли да им дадат някаква минимална заплата поне 1000, 1200 лева на месец че как ще свържат двата края. Седя и само ги мисля.

51

Анонимен

преди 7 години

Търтеите искат да им чистят!И аз искам дами чисят у дома. Аз, която работя по осем часа на ден и като се прибера в къщи ме чакат мъж и три деца!нали немските психолози го доказаха, че за да не изперкват, търтеите трябва да работят (най-малкото сами да си чистят бърлогите).

50

АНОНИМЕН

преди 7 години

Нали Афганистан и Пакистан САЩ ги"Освободи" какво правят тези тука? Когато патриотите наричат тези смрадове ислямисти , а не бежанци и казват , че тези нямат място в България другите еврогейатлантици ги защитават. Нека хората се осъзнаят и масово гласуват за КАРАКАЧАНОВ-НОТЕВ И границите ще бъдат опазени , а тези тука изгонени. Какви луксове очакват тези смрадове в държава където никой не ги е канил и не са желани? Хора не видяхте ли ГЕРБЕРИ и БСП защо бягат от дебати, защото са за ислямистите.

49

Анонимен

преди 7 години

А бабите и дядовците, които гладуват по принуда, мизерстват и студуват има ли кой да защитава?