37

Анонимен

преди 7 години

Хубаво е че има какво да добиваме, само че ние нищо няма да видим от цялата работа, пак някой ще подпише заробващ договор и всички изкопаеми ще ги прибере някоя чужда фирма.

36

Джедай Мастър

преди 7 години

Иван Иванов - Вангата. А за петрола е ясно, че Рапона го е открил лично.

35

бат Слави

преди 7 години

Чакаме следващата екологична кастрофа значи

34

Анонимен

преди 7 години

Чакай да минат изборите, че да разберем какво наистина е открито.Да не забравяме, че по бай-Тошово време на картата ми по география имаше три нефтени находища в България, но нефтът от там ставаше само за химическата промишленост (прекалено много тежки фракции).Не виждам защо сондаж на 100-200 километра встрани ще даде много по-различни резултати.

33

Анонимен

преди 7 години

Квик квик,но Бойко е велик.

32

Анонимен

преди 7 години

Ha-ha-ha .Kolko e bil umen Boris III !Obshta granica s Rashenland nemame .

31

Какви смешници

преди 7 години

Какви смешници са управляващите! Провалиха проекти като Бургас-Александруполис, АЕЦ Белене, Южен поток, които обявиха за ощетяващи България и вредни за околната среда! Те щяха да ни носят постоянни приходи, които биха осигурявали много по-висок жизнен стандарт на българите и нямаше да влошат повече от днешното състояние на околната среда. Със сондажите в Черно море наистина може да се влоши околната среда и ако се открие нещо, приходите също да не идват при нас, а в чужди ръце както със златото!

30

Dr Zero Poin Energy

преди 7 години

Оставате петрола, енергията на пространството е бъдещето, което обезмисля фосилните горива, Вец-овете, Аец, перките и соларните централи на мафията, а лукойл ще фалира и да се махат още сега ...

29

Анонимен

преди 7 години

Вие какво искате, бай Пешо от Люлин 18 ли да има изключителни права ?Това е сондаж на 5 000 метра, имате ли и някога ще имате ли сонда, с която да извадите тоя нефт?Радвайте се, че поне ще плащат данъци у нас и работни места ще отворят.

28

Анонимен

преди 7 години

Ако ще и тонове злато да открият, ние сме само зрители. Тоя нефт принадлежи на американските корпорации. Подписаха ceta на пияна глава, така ще подарят и природните ни богатства. Нека се съберат 100 баллъка и да крякат пред парламента, или да се дървят във фб - нищо няма да постигнат. Вече няма активисти, всички станаха клик-тивисти..

27

Анонимен

преди 7 години

Боцелундара дойде на влас, нещата почнаха да се подреждат!

26

.

преди 7 години

Заглавието е супер за old school BG punk албум

25

Анонимен

преди 7 години

Всички природни богатства са собственост на Тиквата и никакви закони и конституция не важат. Това ще ви се изясни, когато обеднеете още повече.

24

Анонимен

преди 7 години

Според закона за природните богатства изключителното право за добив принадлежи на компанията открила залежите. Така че от момента на откриването България вече няма право върху добива. Забравете за български нефт и газ. Ще ни го продават на каквато си цена искат. Така че не се радвайте прекалено. Всичко е така нагласено, че нищо добро за България няма да се случи. Всичко ще си е постарому - цените за нас ще са си същите. Да не би да си купувате евтино злато като има голям добив у нас?

23

сесесере

преди 7 години

Главният проблем на България е, че има малко РОДОЛЮБЦИ, а много ***, т.е. ***.

22

а дано

преди 7 години

Дай Боже и в Силистар да намерят, дай Боже, това е добро за България.

21

Анти ГЕРБ

преди 7 години

Божее, колко лековерни хора има в България. Седнали да коментират "откритото находище" в Черно море. Ами това си е чиста предизборна реклама. Държавите от Арабската лига вече треска ги тресе. България е новия играч на международните пазари на петрол, на фондовите борси. Каква пародия само. И какво ако произвеждаш по 1 кофа /образно казано/ на денонощие. Ще развалиш рахата на петролните шейхове, или ще прецакаш Русия. Много пара в свирката бе момчета. Дайте малко по-спокойно.

20

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 17.Значи като те граби запада ти и гот. Егати логиката на с.капано, т.ъпо с.оросоидче.

19

Анонимен

преди 7 години

Особенно онези от Запад са оптимисти!!Трият ръце и Боге се молят да е истина!!Къде ще намерят в цял свят .....лъци,които дават находища злато,нефт,газ кой-какво пожелае в рамките на 0,75-3% концесионна такса??

18

Анонимен

преди 7 години

Дали ще дочакам Лукойл да плати 1 лев данък печалба на тази държава?