63

ник

преди 7 години

Веднъж ме удари контрольор. 1998-***. Взе ми паспорта, да съм го бил чакал около шесто районно, да му платя глобата, на другия ден. Бях ученик. (В София). Отидохме. Ако още е жив, най-малкото куца. Нагляри за комисионна. Правят се на мутри.

62

Циник до Хиляди звез

преди 7 години

Братле...много добре казано!Започвам да си мисля дали този сайт не е придатък на БХК! Ти наричаш нещата със собствените им имена...в най-добрия случай обезобразяват коментара ти с никому ненужни звездички! Моите ги трият директно....и ежедневно БАН! Мода четеш ли? Четеш ли? Вземи се позасрами малко вече А?

61

Krom

преди 7 години

Ами ?!? Какво чакате, вдигнете паметник на човека. Успял е да вземе пари от швед. Това е подвиг, чутовен. В България, шведите са в "Десетилетието на ромската интеграция" - разбирай, спонсорирана от Шорош льохманизация в която те напредват със страшна сила. Берат жица, джебчийстват, отказват образование, плодят се с цел цицане на държавни помощи и са на пиедестал. Ако това се е случило, в което дълбоко се съмнявам, защото по скоро е сюжет тип "..един човек каза..", то да бъде награден.

60

Davigo

преди 7 години

Zashto mi trihte komentari rasisti

59

Merry

преди 7 години

Изглежда, че ромите в София са " специални " като софиянци. Това във Варна никога не може да се случи. Всеки си плаща билетчето, а ако не ... вървиш пеша.

58

Гратисен

преди 7 години

Цензурасти не спете

57

Анонимен

преди 7 години

Измислена история. Няма никакви доказателства, че подобно нещо си е случило. Разказ свободно съчинение.

56

-

преди 7 години

Какво ги защитавате?!? Ток не плащат, сега и за плиткоумните им лапета ще се дават пари. Наглостта им край няма. Ще ми говоря за толериране на малцинство...Какво малцинство са тази ***, бе ?! Вие нормални ли сте, да си направят едно гето да си живеят и да си мизерстват там без да се допускат до хората които плащат ток вода и данъци.

55

Анонимен

преди 7 години

Снимката е от бургаския градски транспорт отново сте нацяло неадекватни днес бг

54

Анонимен

преди 7 години

до 65 болен жули кока пуши пури и пие марково уиски има и имунитет да продалжавам ли

53

анонимен

преди 7 години

в авт 111 не можеш да се качиш от индиици без билети веднага сядат от телефонитесе лее тяхна музика метли и лопати с ***

52

Хиляди звездички

преди 7 години

Този сайт упорито се стреми да наложи някаква своя "политкоректна" и "мултикултурна" версия на българския език. Стотичи думи употребявани в ежедневието биват замествани със звездички или цензурирани. Такава жалка картинка е този сай и с това, и с тенденциозния подбор на статии, предимно от Ройтерс и Дойче веле, Пропагандирайте колкото искате, но не променяйте българския език. Не се самозабравяйте чак дотам!

51

Анонимен

преди 7 години

до 66! И думата лай но за теб все едно значи лап ай и се потапяй, така ли е?

50

Анонимен

преди 7 години

Контролюр нервак се дьржи като неспокоен пинчер на когото са му откраднали обяда! Питам каква е разликата между Волен и Контролюр нервак?

49

Анонимен

преди 7 години

Не може да бъде - контрольор да провери ром

48

Анонимен

преди 7 години

Билета се дупчи предварително и глобата е 20 лв. Не с един билет 1000 пъти. Груб бил. 20 лв е трябвало да вземе. Вадил плащаш и няма скандал. Но явно измислена стария.

47

Анонимен

преди 7 години

Дай на българопитека малко власт и му гледай сеира.

46

Анонимен

преди 7 години

В моя град има постоянна проверка по автобусите и тролеите, проверяващи дали пътниците са с билет, и ако има такива без билет и познайте кой го отнася! А тази статия е пълен парц.л, също като поръчителите му!

45

Куке

преди 7 години

Нещо невярно да е казал? Даже малко е казал, пък и то не става с говорене. Издържаш го, храниш го, краде те, пък и недоволно, права имало, човек било дрън дрън дрън и не знам си още кво

44

akud

преди 7 години

много е просто. ромите започват да си купуват билети и да си плащат всички битови сметки . данъци и никой няма да се занимава тях. но бхк ги учи . че за тях всичко е без пари