25

Анонимен

преди 7 години

Ромите трябва да спрат да експлоатират коне и др. животни. Това е един срам, в 21 век сме. Да работят като българи и да придобиват електрически коли!

24

Анонимен

преди 7 години

България - една от най-красивите държави в света и с богата духовна култура, с прекрасен народ - умен, интелигентен, талантлив, смел и добър!

23

Пътешественик

преди 7 години

Преди да се оплаквате от страната си, попътувайте, вижте други страни, други култури и начин на живот . Върнете се в родината си и променете нещата които не ви харесват и които сте харесали в чужбина. Страната ни е толкова хубава, колкото и много други по света. Трябва ни малко работа да я направим привлекателна за живеене . Преди всичко трябва да забравим за негативизма и оплакването , които съсипват самочувствието ни и създават у младите чувство за обреченост .

22

Анонимен

преди 7 години

Радвам се, че има такива фора, макар че южна Франция е също чудесна. За тях много неща наистина са културен шок, бяха питали дали общественият ни тратспорт е тур. атракция, добре, че вече смениха повечето с нови. Неща, които ние не осъзнаваме, но за тях са наистина шок. Каруци, кучета, тичащи деца и контраста лъскавият мол.

21

Анонимен

преди 7 години

Тази французойка *** кара да се чуствам кат Емо Костадинов.

20

Анонимен

преди 7 години

Що не, на мацката и харесва тука. Нямам нищо против такива симпатични французойки да се заселват тука.

19

Анонимен

преди 7 години

Да ви кажа - тя цялата държава наистина си е един декор за филм само.

18

Фронто

преди 7 години

Към #16:Подкрепям те! Малко е остро,но явно така трябва. Хайде всеки да направи каквото наистина може_за страната,не само за себе си; и ако не става тогава да ревем!

17

Fronto

преди 7 години

Обичам да ми казват,че ме обичат. Мерси Мари! Аз също ви обичам; обичам Франция( за футболния съдия Мишел Вотро не се отнася). Не е трудно понякога да си казваме,че се обичаме,нали!

16

до 10

преди 7 години

Повече европейци викаш. А защо не почнем да заселяваме тази земя с повече българчета, пък после да каним европейци или идеята не е добра...

15

Димитров

преди 7 години

Аз взимам 500лв, но животът в България ми харесва и го обичам. Няма да си напусна родината да чистя на западняците кенефите за 2000 евро и да ме третират като роб. Поне тука като ме третират като стока да съм си в родината.

14

Анонимен

преди 7 години

Една страна, в която отиваш да харчиш парите си и да се забавляваш винаги може да бъде прекрасна. Едно е да отидеш в бразилската джунгла покрай Амазонка като турист, съвсем друго е да живееш там като абориген.

13

Анонимен

преди 7 години

Защо не вземете да се разкарате най-накрая от страната си, тези които не ви харесва тук, а овце? Верно ви е по-лесно да недоволствате и да плюете само по интернета, ама поне веднъж направете нещо - РАЗКАРАЙТЕ СЕ! Ходете лъскайте кенефите на западняците, да ви се забрани да гласувате на български избори и може и да не се връщате! Положението е такова тук, заради такива като вас - не им пука кой, как ги управлява; не обичат > не се грижат за държавата си; не протестират! Цъкайте минуса и чупка!

12

художника

преди 7 години

Браво миличка! България е за такива, като теб които умеят да я оценят. Питам се, какво правим ние българите тук, след като се ругаем по между си, държавата си и страната си.

11

франсе

преди 7 години

И аз ако печеля във Франция и харча в България ще ми се стори много хубава страна.

10

Живко Марков.Лил.Фр.

преди 7 години

Юли 2017 и аз идвам в Бг.след като се пенсионирам тук.С Френска пенсия живот в България.Мечта.

9

Берлин

преди 7 години

И аз обичам да обикалям из бедните страни, с еврата заработени в Дойланд. Я да пробва тая французойка да живее с пари, припечелени в БГ. А също така и да се лекува.

8

Ами хубава е !

преди 7 години

Ако разни предатели, като Боко и Ко. не напълнят България с талибани, все повече бели европейци ще се преселват насам.

7

th

преди 7 години

Франция е 70 милиона, нормално е да има поне 5-10 заблудени човека. Разбирам, че сме им интересни, но е твърде вероятно да ни гледат с насмешка и леко съжаление - точно както ние бихме гледали някое племе в Африка. Няма спор, че страната ни има качества, които ние рядко оценяваме, но нека освен да се радва на атмосферата, жената да пробва да живее и с българска заплата. И дано не го приеме като някакъв вид "сървайвър".

6

Анонимен

преди 7 години

Права е - Страната ни е чудесна, ама народа калпав,страхлив, нагаждачи, доносници,завистливци,предатели,алчници и грубяни