19

Анонимен

преди 7 години

Аз съм се губила в този район и това не е много трудно. Не случайно се казва Джандема, мястото е много коварно. Преди десетина години, голяма група хора бяхме останали в планината без никаква надежда в продължение на 2 тягостно дълги дни. Маркировка естествено липсваше на много места, за разлика от мечките и дивите прасета. Дано го открият жив.

18

flink

преди 7 години

До Аделина:Аделинче, от теб колко пари взеха да издирват момчето ? А човека вероятно работи и плаща данъци на държавата. Ето откъде взеха парите за издирване, а не от тебе Аделинче. Дано да не се изгубиш и ти някога.

17

Иначе Тежко и горко!

преди 7 години

Във всяка раница на планинар ТРЯБВА да има: Кибрит, фолио, нож кукички( рибарски), два чифта чорапи в найлонов плик бензин за запалки 200мл алкохол бинт, лепенки и сулфатиацол, аспирин, карта на района, в който ще съм, индивидуален пакет за хранене (сухой пак). Аз нося и рациостанция с допълнителна батерия и с въведени честоти на БСС. НИКОГА НЕ ПОДЦЕНЯВАЙТЕ, ПЛАНИНАТА ТЯ ГРЕШКИ НЕ ПРОЩАВА!

16

Анонимен

преди 7 години

До Adelina M.Щеше да е възхитително ако търсеше по същия начин отчет за всичките многобройни, астрономически разходи, които държавата правеше от твое име, за твоя сметка и срещу твоя интерес!

15

Хико

преди 7 години

Най-много да немрят колелото следващото лято, или след няколко години....в Северния Джендем

14

По

преди 7 години

една ТВ казаха,че процедурата за съдействие и съответно засичане от страна на мобилните оператори била тромава и бавна.Стигам до извода,че в такава ситуация най-добре човек да отправи заплаха по телефона към Негово Величество ББ-веднага ще локализират мястото и намерят!

13

Анонимен

преди 7 години

""david paulides missing 411"" търсете в Youtube който разбира английски

12

Анонимен

преди 7 години

Жив е той, жив е

11

Антон п.

преди 7 години

До Аделина М.От къде тази злоба???

10

Българин

преди 7 години

И една нощ не можеш да издържиш при тези атмосферни условия, с дрехите с които е бил и без вода и храна....така че правилно решение.

9

Анонимен

преди 7 години

Няма значение колко ще излезе търсенето! Ако поставяте въпроса за парите, значи не сте хора, а ***...

8

читател

преди 7 години

Нищо сложно няма в това трасе, ако ходиш като нормален турист, десетки хиляди са го минали,времето изобщо не е било лошо, лошо е поведението на тези "планински велосипедисти", изключително самонадеяни, без капка чувство за самосъхранение. Виждал съм ги не веднаж край Мусала, където също имаше нещастни случаи. Заради малко адреналин, зачерня семейството си, и ангажира стотици хора. Изключителна безотговорност, и то на 34г.

7

DALMS

преди 7 години

До Adelina M.Душицо, надявам се да мислиш по абсолютно същия начин, когато се изгубиш и ти в планината ...

6

Любо

преди 7 години

До КойЕй , човека е имал планинска застраховка , какво ще платиш ти точно бе ?

5

До Алов

преди 7 години

Ей тва е комунизма... До такава степен изражда човека, че почва да гледа на хората, като на една плът и на живота, като нещо което не всеки заслужава. 45г тоталитарен режим и още 27г преход дирижиран от ДС и бившите комунисти доведоха до упадък в обществото ни, какъвто и 500г турско робство не са причинили. Единствения начин, по който живите *** ояли се с откраднатите пари могат да изкупят вината си е доживотна каторга в строене на пътища, магистрали, и въобще инфраструктура.

4

Кой

преди 7 години

Кой ще плаща сметката за това издирване на някой, който сам се е заврял дето слънце не огрява? Кой? Аз ли го накарах да се вре там, а?

3

Adelina M.

преди 7 години

Похвално е че го търсят толкова активно, но дали държавата търси така всички изчезнали? Не мога да си обясня целия този ресурс, впрегнат да открие един безотговорен търсач на силни усещания. Кой ще плати за всички разходи и защо ще плащаме ние? Може ли някой да ми отговори?

2

Планинар

преди 7 години

Спасителите не го откриха , но чакалите със сигурност ще го намерят. Добре че колелото е от желязо та поне то ще остане.

1

Алооо

преди 7 години

АЛо, редакцията искам да ви обърна внимание към постовете на ***. Този човек не е за бан, този е за психиатрия. Така, че може да го докладвате в съответните психиатрични клиники да си приберат пациента, и все пак да го баннете, защото може да продължи да пише простотии и от лудницата.