7

Анонимен

преди 7 години

Боре, такъв филм го правя за 5 минутки с телефон.Въпросът не е в техниката, а в посланието и съдържанието.Освен годините друго вярно във т.н."филм" няма.Ако с такива филми повдигаме думата със звездички, жалко за аудиторията която му се поддава.

6

до 1

преди 7 години

Пари не му трябват на него, не го мисли. Родителите му държат една от най-известните строителни фими - Артекс инженеринг. Строят само тузарски скъпи имоти. Момчето до скоро учеше или беше на специализация в САЩ ако не се лъжа. Иначе е факт, че от известно време започна да прави кратки клипове с кадри от различни части на страната. Поне не е като синчетата на мутрите, на които им дай само жени и наркотици.

5

Борис

преди 7 години

Моите поздравления за създателите на този къс филм! Чудесна идея и великолепно изпълнение! А за нихилистите тук:Не бъдете толкова негативни, подигравателни, и невежи. Вие определено нямате ни най-малка представа колко труд, усилия, време, пари, ресурси, и саможертви са необходими за направата на видео съдържание с такова качество. Толкова ли са празни душите ви, че си повдигате духа със злобни, долни подигравки? Това е разказ за предци, които с мощта на делата си са разтърсили света завинаги!

4

Изгърбич Задвратян

преди 7 години

Млад лекар написа книга за заучените положения в футбола. молависе, като градите легендура за некое наше монче дето след 1-2 години ще бори системата на свой ред, поне да не е тотален нонсенс

3

Анонимен

преди 7 години

оф поредната глупост за която на никой не му пука, до седмица ще е забравена. ако ще се прави филм нека е документален не разни дълбоки глупости

2

Анонимен

преди 7 години

Това ли е"филма"?Дайте му "Оскар"!!!

1

бай иван

преди 7 години

браво! има надежда. защо този не пусне една кампания за набиране на средства. аз лично ще му дам от сърце. може да не е много, но ще е от сърце.