31

СС

преди 7 години

Днес сватба, утре брадва. :) Не знаят какво ги чака дружелюбните италианци!

30

321

преди 7 години

Преди три дни стана голяма трагедия, многовековни сгради се срутиха, хиляди хора останаха без дом, има и загинали, но на евроаталнтическия шизофреник му е през крачолите за това, важното е да посрещаме мракобесното си бъдеще с музика, и да са нащрек за "езика на омразата" от страна на глупавите данъкоплатци, че от дела за дискриминация се печели доста!!!

29

Анонимен

преди 7 години

Навремето италианците обесиха диктатора си точно в Милано...

28

Некъф луд

преди 7 години

Нещастници. Като почнат да ви колят тогава си припомнете партито което вдигнахте в тяхна чест и недейте да ми ревете че ви колят, изнасилват и ограбват.

27

Анонимен

преди 7 години

Бенвенутти а тутти.Елате и в България, братя.

26

сомалийски плъхове

преди 7 години

тази година 80 другата ще са 160 и така вървим напред и няма край и няма край и няма край.................................................

25

Анонимен

преди 7 години

Мигранти салюти и гранде бачи.

24

ПЪЛЕН СМЯХ

преди 7 години

Те и троянците са се радвали, когато са им подарили коня! Пуснали го в града и си направили тържество! Ако изключим няколкото безуммни италиянаци участвали в тази пародия, безумци има във всяко общество!Това е поредната НПО акция! Платените ***, са се организирали за това мини тържество! Нормално е това работят! За това им се плаща!Какво толкова радостно има в приемането на икономически мигранти идващи от мракобесни общества, пристигнали за жените и парите ви, не мога да разбера!

23

Анонимен

преди 7 години

На фона на земетресенията и пострадалите от тях, подобно празненство може да бъде окачествено само с едно: пир по време на чума. Не знам кой болен мозък го организира, но господ вижда и някой ден ще му въздаде според "заслугите". Не е нормално да нехаеш за собствените си сънародници, а да посрещаш агресори с музика.

22

Да са им честити

преди 7 години

Както казва ББ овчаре требват, мама Меркел докара само 1,5 мил., сега търси толкова овце, че да има по 1 на калпак. Да си заслужат помощите, не друго. П.П.

21

И ваща мама също

преди 7 години

Със здраве да си ги ползват ! Ние у нас такива не искаме !

20

Алекс2

преди 7 години

Не бойте се Боце , Цецка , Сталинка , Йотова и нальотчика мислят за вас и подобрението на вашия генофонт ха ха ха

19

Пир по време на чума

преди 7 години

А стотина километра по на юг 22 000 италианци са останали без подслон след земетресенията от миналата седмица. И без пица и без оркестър!

18

Анонимен

преди 7 години

Ха така, дайте им пица, паста, канолки им завийте, чатал и памук, но не забравяйте вазелина, братя италианци. А последната снимка е трепач - Мбосуто Бутелези изразява признателността си от щедрата софра и призовава боговете за берекет.

17

bobo

преди 7 години

Смешно и... жалко.

16

да бе

преди 7 години

Преди си пишех с един италианец на средна възраст от милано, професор. И той беше от тези зомбираните, които смятат, че всички бежанци бягат от войната и е дълг на европееца да ги приеме. Даже им носеше дрехи и щеше да праща сина на някакъв лагер да го учи на толерантност и разбиране. Тези хора толкова са свикнали с комфорта на нормалната и уредена държава, че прихващат някаква лудост. Като германците. И имам в предвид милано, защото в южна италия хората са бедни и едва ли са толкова толерантни.

15

Анонимен

преди 7 години

Милано е кофти град. Пълно е с просяци и всякаква из-мет, на всеки ъгъл има жандармерия. Много исках да отида там и да видя невероятната катедрала, и Тайната вечеря на Леонардо е там......Заради друго не си заслужава да се ходи в Милано... Италианците на могат вече да ги понасят тези мигранти, не можеш да минеш по улиците от тях. Това за купона е евтина пропаганда, вече никой не вярва на такива писания....Да не говорим,че в момента много италианци пострадаха от земетресенията.

14

Анонимен

преди 7 години

Скоро Европа ще е едно непоносимо място за нормален живот.

13

Анонимен

преди 7 години

Глупости, познавам доста италианци, никой не харесва бежанците, че и да празнуват чак. Евтин популизъм, сигурно е по поръчка на Италианския Хелзинкски Комитет. ХаХА

12

Анонимен

преди 7 години

Брао.Герои на мачът.После заедно ще ходят за социални помощи и на джамия.Пътьом ще пробват да направят по някое ***.Ще трупнат отпадъци и ще протестират за още социални помощи .Идилия. Такива гледки ме изпълват с радост и увереност за бъдещето на Европа и човечеството като цяло.