25

ким сун

преди 7 години

Всички религии по света трябва да бъдат унищожени,само тогава ще има свобода и мир.Такива като този само смучат от побъркани хора които вярват в духове,богове и магиосници.Между християнството и исляма няма разлики,това е начин за манипулиране на хората.Дори и боговете им са едни и същи но с различни имена.Напред към Марс и открития космос и забрана на разни религиозни кръвопийци.

24

Анонимен

преди 7 години

Великия врабец в игра на тронове - е тоав е франциск. Един благ, благ....та чак целува краката на арабите.

23

Анонимен

преди 7 години

Папите са изиграли своята роля във време когато е нямало просвета и закони. до 12 век са били движещата сила на Запад. Впоследствие са се оказзали спирачак за прогреса, но вес пак идеите за един християнски рай, подтикват идеята за кръстоносните походи и Конкистата, а така тръгват Великите географски открития и опознаването на света. От 15 век обаче църква не играе никакав роля, тя се е капсулиралала единственият смисъл от нея е като противотежест на исляма.

22

Анонимен

преди 7 години

Бенедикт по го приемах с неговия консеравитизъм. Францискъ е смешен. като каза в началото че се опитав да обедини християнството си казах - този ще заклейми ислями и юдаизма. Ама като взе да целува краката на арабите пи падна в очите. можеше да призове за смирение, дори за толерантност - това да. Но да им целува краката - ще ме прощавате. И как не намери един бял да му целува краката, а само араби.... Това се прие от арабиет като "дайте да ви газим". Защо Халифът не целува краката на нашите жен

21

Моряк и половина

преди 7 години

Между другото, папата като е толкова отворен, защо няма нито един бежанец във Ватикана?! Да направи един център за бежанци там, само не знам монахини дали ще остант!

20

Анонимен

преди 7 години

той си мислеше,че като им измие краката,ще се настанят на площада,ама него няма да го закачат и ще си остане в бели дрешки. да,ама - не ! те като режат глави,не се оглеждат кой в какво е облечен.

19

1

преди 7 години

Айде стига! Няма цяла Азия и Африка да се нанесат в най-гъсто населения континент Европа! За нас има забрана, а приемат всякакви следандерталци!

18

Анонимен

преди 7 години

целувай краката им и да не ти пука

17

Анонимен

преди 7 години

Леко със задната ! Бежанците са застанали отзад и са го извадили натопорчили и само чакат папата !Ама сам ги пусна отзад!

16

Дедо поп

преди 7 години

Жени не може, но хомосексуалисти и педофили може.

15

ами

преди 7 години

Така ли?Това го знаехме мноооого преди него,но той им ми краката и ги целува.....отврат!!!

14

Анонимен

преди 7 години

Ватикана збирщина от хомосексуалисти.

13

Анонимен

преди 7 години

Сигурно си мислеше че ще ги направи християни.

12

Анонимен

преди 7 години

Зависи колко добре им е измил краката.

11

Така е

преди 7 години

Кой го интересува мнението на този заместник на Бог на Земята.Чудя се как в продължение на векове човечеството вярва в божества и папи. Някога е можело да се обясни с неразвита наука и невежество , което не дава отговор на много въпроси.Но сега няма извинение за молоумието.

10

е да

преди 7 години

Смешен ,защото го издигнаха да бъде смешен .По скоро смениха Бенедикт ,за да се харесат на всички ,но накрая станаха смешни .

9

Анонимен

преди 7 години

нужен е нов папа Инокетний - да спретен един-два кръстоносни похода.......

8

Анонимен

преди 7 години

и този стана смешен - само преди няколко месеца целуваше краката на арабите .....

7

т

преди 7 години

Просто във Ватикан трябва да седне един ден папа кръстоносец ,както в Америка трябва да се смени караула .

6

Анонимен

преди 7 години

а защо да не минават първо през ватикана. така папата ще преценява кой -да , кой -не. пък и като им измие краката,ще ги пречисти всичките.