42

запознат

преди 7 години

Пълни глупости. Във Враца е една от добрите онкологии , а пациентите от Търговище и Разград масово ходят в Шумен, защото там има оборудване е лекари на нивото на варненските, да не говорим, че линейни ускорители имаше преди Варна, а вече и с петскенер се работи. Други са липсите в здравеопазването!

41

сминдух енд чесън

преди 7 години

За сметка на това погребалните агенции просперират,даже се и бият за клиенти.

40

Анонимен

преди 7 години

Тука има един тиквар от БКП-БСП , за който винаги и за всичко му е виновен Борисов . Другарю *** твоята терористична партия БКП-БСП управлява вече над 50 години , защо не направи нещо за лекарите . Ами защото такива мъдри ръководители като Станишев и *** Нинова само крадат . Защо Нинова беше изгонена от СДС и като зам. министър на икономиката . Като ми отговориш на този въпрос може да пишеш за другите партии . Капиш др. червен каскет .

39

Ку

преди 7 години

До КаручкаВъпросът е дали лекарят работи по каса или на вратата на кабинета стои гордото и достойно:"Не работа с НЗОК"!

38

Каручка

преди 7 години

Абе проверявайте си малко информацията!!! Д-р Живка Шевкенова Специалист вътрешни болести и нефрология, Ямбол - това ако не е бъбречен специалист в Ямбол, значи аз съм космическа ракета... То че няма лекари, няма. Ама стига сте писали невярни статии!!!

37

гаргамел

преди 7 години

що има правителствена болница а няма правителствена лудница ....???там тия тиквочи ще са ни много поевтини видете ли има кинти за успех 3,50 а няма пари за лекарски заплати ами продължавайте да биете лекарите

36

прав е 41-ви

преди 7 години

Всеки път като влезете в магазина се замислете преди да купите каквото и да е, да скоро беше гордост да се купуват "степ"-чета , кремвирши, изрезки от вносни салами, напитки с аромат на вино, кебабчета, карначета и всякакви съмнителни стоки. Ами това се натрупва с годините плюс мръсния въздух и готово.

35

asf

преди 7 години

нищо неочаквано :)

34

m daaa

преди 7 години

Преди и в най-забучените села имаше цехове, а в малките градове имаше заводи. Сега няма как да стане защото който и работодател да отиде ще плаща 500лв за специалисти, които като сервитьори по морето вадят 2-3 пъти повече.

33

Вербовчик

преди 7 години

Продължавайте да си биете лекарите, да ги хулите и унижавате.Нито един няма да остане!

32

Анонимен

преди 7 години

До ссс 53ХАхаха пръстовия отпечатък ,абсолютно вярно!

31

ццц

преди 7 години

До Анонимен 51Абе разболей се от рак, пък да видим колко ще мърдаш...

30

без

преди 7 години

Българинът иска да плаща като при Комунизма (всъщност ние имахме Социализъм), но да получава услуги като в частни болници в капиталистическите държави.Ако хората ядат по-малко меса е-та , генно модифицирани *** (които сега Канада ще ни донесе) и се движат повече няма да има толкова много нужда от лекари. Обаче *** кажи на *** Балкански, че трябва да намали пържолите или ракията - утрепал те е!

29

Анонимен

преди 7 години

От една страна, България е малка по територия , от друга - всеки има автомобил .Какво пречи на болните да мръднат 30 км до окръжен център?

28

Чалгар

преди 7 години

Лекари няма, но продавачи на *** в МОЛовете бол.

27

Анонимен

преди 7 години

Онази песен на Цецка "Цъфнал ГЕРБ" веднага да се преработи на "КАЛПАВ ГЕРБ" (аранжимент ББ) за хор и солисти дует - Цецка и Цецко.

26

Анонимен

преди 7 години

Може да се намерят лекари при бежанците, аз съм за заселване на къчествени хора, не и на сганта.

25

Ф.С.В

преди 7 години

Вие сте свидетели на икономическото изтребление на една държава с скорост нямаща такава в Света-- последиците са масово бягство беднотия беззаконие и живот и работа за един сандвич и дрехи втора употреба- свидетели сте че може за 30 г да си избие по мирен начин население от 9 мил - до 5 мил и да се смени етническият състав с друг- свидете ли сте на едно опустошаване измами беззаконие съдебна система в полза на богатите Монополи и Банки- Кой нормален ще живее тук и ще гради семейство- ? Никой !

24

Мутрите толкова

преди 7 години

могат! Завземат територията на 5-6 големи града и другото не им е по силите за управление. Типично нискочело поведение на вожд, живеещ векове назад, с някакви наченки на мозъчна дейност.

23

Ф.С.В

преди 7 години

Какво се чудите- тази държава е в стадии на бързо умиране- няма почти в всички браншове хора за работа-- няма общи работници - няма и лекари - няма и медицински сестри -няма и инженери- има единствено кандидати за -Депутати- Това е пародията- За богатите е лесно- те могат и в чужбина да отидат при добри лекари- За народа е страшно - Но пък нали трябва да се премахнат 2,5 мил пенсионери легнали като бреме на Крадците в властта- После БГ имало дълголетие и трябвало хората да се пенсионират на 70г