75

Моци

преди 7 години

Много поздрави на дамската част от родата ви

74

доибре

преди 7 години

Лудогорец бързо се учат и вървят добре. Споко и напред.

73

ай стига

преди 7 години

Комплекасри - бол. Пъчат се, щото видите ли, паднали по случайност с по-малко от 6-0. 20 чужденци в състава и гордостта им е загуба, която не се е превърнала в разгром. Я вижте резултатите на Арсенал в ШЛ, кого друг са били 2 поредни мача с ГР 2-9 и колко често се случва това? Вижте и как другите аутсайдери губят с по 1 гол в продълженията. Все говорим, че силите във футбола са изравнени и все го забравяме това, когато играят лудите.

72

oт Пловдив

преди 7 години

Хейтъру - бол! Евала на Лудогорец, равен с равен, мъжка битка и мал шанс! Всички мишки от ЦСКА, Уевски и т.н. да се заврът у дупките си и да се учат как се играе, да си правят някакви "вечни" ранглисти и да си водят записки!

71

123

преди 7 години

Били играли добре ?!?Е, как един отбор, като играе добре - губи ???Играят добре с отбори в нашата си ПФГ, иначе... НЕ играят добре!

70

Анонимен

преди 7 години

Лудите ще видят зор да изпреварят поне един от 24-те отбора в групите на ШЛ. На пролет ще си играят само на село, а може и титлата у нас да им избяга. Така ги виждам, пък на вас може грандиозни международни успехи да ви се привиждат. Извън заслужения бъзик - продавайте ги тия легионери, само Кафу и Моци ви трябват.

69

кой разбрал, разбрал

преди 7 години

Направо на сила се опитват да ви ги натрапят тия за "герои". Да беше друг отбор, до сега да са го разпънали на кръст, заради слабите резултати и никаквата визия за развитието на футбола в България.

68

,mdf /vmc vm vm

преди 7 години

С. мър т на Кирчо гела най-крадливия български олигарх,тръгнал с приватизация на завод Балкан в Ловеч където майка му е дългогодишен директор от комунизма до средата на 90 -те.

67

Петърчо

преди 7 години

Операцията успешна, пациентът мъртъв. Радвайте се.

66

Анонимен

преди 7 години

До йййЕдно време - в торба дреме.

65

Анонимен

преди 7 години

До фен на лудогорецпри макяти сме тръгнали, фахри

64

фен на лудогорец

преди 7 години

В Левски - миналата година Литекс им беше виновен за всичко, тази година - Люпко. Все търсят черните овци, сакън да се вгледат в себе си!В ЦСКА - най-нагло разграбен и разорен клуб от алчни собственици; едно голямо нищо, най-големият им приоритет им в момента е да махнат едно тиренце от именцето си.В Лудогорец - падат от най-големия отбор в Англия за миналата година, РАБОТЯТ, изваждат поуки и стават все по-добри с ВСЯКА следваща година.Злобари, къде сте тръгнали?

63

Зайо Байо

преди 7 години

В 88 минута ни изравняват с контра ! Защо не си пазим точката в края на мача ,а се увличаме в предни позиции ,що за тактика !

62

фен на друг отбор

преди 7 години

1 точка и 4-13 голова разлика не е за хвалба. Лудогорец е на крачка от това да подели 22-24-о място на дъното на класирането в ШЛ, заедно с отбори, в които приоритетно играят местни момчета и са почти без чужденци. А сравнението с Арсенал е безумно. Вярно е ,че там играха 2-а англичани титуляри, ама замислете си колко пари печели този отбор от ТВ права, от продажба на сувенири и тн. Замислете се и колко британски деца тренират там, какви успехи има клуба и тогава сравнявайте със Слескогорец.

61

До Владо

преди 7 години

Те пък защото Арсенал бяха английски

60

Владо

преди 7 години

Вече няма никакви съмнения, че Лудогорец не е български отбор.

59

Анонимен

преди 7 години

Хахаха...Съдиите били виновни на резанградчани.Я се спрете малко бе.Абсолютно редовни голове.При първия топката не е излязла с целия си обем,а при втория засада има само в делиорманските чутури.Месут Йозил направо се подигра с цялата защита и вратаря.Игра на котка с мишка гледали ли сте.А що не коментирахте съдийството в предварителните кръгове,дето поголовно се отменяха чисти голове за другите и се свиреха дузпи за спъвания в тревата.

58

Българин

преди 7 години

Трудно се говори след такъв мач и такава злощастна загуба. Лудогорец игра великолепно във всяко едно отношение, но шансът не бе на наша страна. Определено първият и третият гол на Арсенал бяха съмнителни. При подаването на Йозил за първия гол изглежда топката беше напуснала очертанията, а при третия самият Йозил май беше в засада, но така и не видях повторение на ситуацията.Поздравления за ръководството, треньора и момчетата. Горе главите, ще биете Базел и продължавате напролет в ЛЕ!

57

Анонимен

преди 7 години

Пореден еврошамар за измисленото делиорманско извращение.Този отбор никога няма да стане отбор на народа.Бях на мача и повечето хора покрай мен,включително и аз викахме за Арсенал.Лудогорец първо извадиха късмет в началото,като още до петата минута се спасиха на два пъти.Вкараха там един случаен гол след фаул,което изненада малко гостите,но след това"нашите"бяха като опълченците на Шипка.Логична и рутинна победа на далеч по-класния отбор и успех на Лудогорец,че в двата мача допуснаха само 9 гола

56

Надрусников

преди 7 години

Венгер:"Лудогорец ще става все по силен"И "опасен",допълнил!То стана, като големите открития в медицината-първо се пробват на "откривателя".Собственика видимо е взел от своята "продукция"-амфетамини.Треньора е прекалил с успокоителните.Отбора ако продължава да взима ще стане "страшен".И момчета, гледайте къде пика...е, че може да стопите някое дърво.Ех да имаше акъл на хапчета...