11

Гъркинята

преди 7 години

О не! Хайде, не на етноси, моля! МъжЪТ му прилича на гал, или саксонец.. Рус, синеокок, як метър и осемдест! Мен, Гърците като ме видят първо заговарят на гръцки! Адей де! Аз СЪм висока, чернокоса и черноока само метър и шестдесет и осем, пазя дома,реда, ЧестТтА! И кво?! Ценностите са в сърцето! СинЪТ НИ е на 18 БЪлГарИН! Говори три езика! Кой е? Има сините очи на баща си и МОЯ нрав. Кой е!?НИе знаем, че е Българин! Айде трафика, кръв, вода не става!

10

Мунчо

преди 7 години

ЕВСТАТИ,аз казах ли ти, че ще те спипат, а ти - не, та не. Ами сега?

9

Анонимен

преди 7 години

До Пампурджия и 1/2Тука става въпрос за внос.

8

Анонимен

преди 7 години

Егати пропадналата мафиотска държава сме. " незаконен внос на мпнети" , в Германия на всеки бит пазар можеш да си купиш антични или съвременни юбилейни монети а също и да продадеш. В БГ всичко ти взимат за п.....сите от музейте. Да е.. тая скапана държава.

7

читател до Apostolos

преди 7 години

Византия не е Гърция, а Източно-римска империя, вероятно това не го учите в школото, както и гърците не са елинини, нито днешния гръцки не е онзи, и елините не са днешните гърци, иначе би трябвало да сте с къдрави коси, сини очи и гърбав нос, а не съм виждал такива в Гърция, както и няма високи и стройни жени като античните, а е пълно с ниски и дебели...огледай се добре!! Истинската държавност идва само от едно место - РИМ!

6

читател

преди 7 години

Къде бяха митничарите, когато цели търговски дружества инасяха тонове монети, скулптури, и какво ли не още...

5

PANAYOT APOSTOLOS

преди 7 години

ДА СЕ ДАДАТ НА ВИЗАНТИИСКИЯ МУЗЕИ В ТИСАЛЛОНИКИ..ГРЪЦКОТО ВЕЛИКО НАСЛЕДСТВО НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ ВЪВ ВРАГОВЕ НА ГЪРЦИЯ ДЪРЖАВИ - БЪЛГАРИА И ТУРКИЯ, ОКРАЛИ ЗЕМЯТА НА ВИЗАНТИЯ.СВЕТА ПЛАЧЕ ЗА ВИЗАНТИЯ..СВЕТА СЕ МОЛИ ЗА ГРЪЦКО ТЕРРИТОРИАЛНО ОБЕДИНЕНИЕ, В СТАРИТЕ РОМЕЙСКИ ГРАНИЦИ.

4

Пампурджия и 1/2

преди 7 години

Бизнеса с антики, винаги е бил най-печалившия за България! Нито дрогата, нито износа на оръжие, може да се мери с оборотите от изнесените от управляващите съкровища от гробнитсите и могилите!

3

Анонимен

преди 7 години

Показаните на снимките монети нито са някаква рядкост , нито са с добро качество. Така, че не представляват някаква огромна по размерите си контрабанда. Ченгетата обаче, за да си вдигнат рейтинга може да се поливат на някой пишман историк като Божидар Димитров и да изкарат, че са пресякли контрабанда за стотици хиляди евро.

2

Анонимен

преди 7 години

"Държавата откъде на къде ще има претенции към чуждо културно историческо наследство?!"Ами след като никой не е припознал находките, не са декларирани като чужда собственост, остават за този, който ги е намерил.

1

Пампурджия и 1/2

преди 7 години

Държавата откъде на къде ще има претенции към чуждо културно историческо наследство?!Сега митницата ще ги открадне от човека и ще ги продаде на частни колекционери!