13

Анонимен

преди 7 години

възбудител? ламбо,това беше на млади години. ако не беше хубавата ти физиономия и партийните роли,които изигра,сега нямаше да си никакъв будител.

12

Анонимен

преди 7 години

Гласувам за Татяна Дончева с 12,Само тя няма да купува на децата си жилища, коли, имоти, хотели в Америка и Европа с крадени пари от българския народТя е единствена която не е подчинена на мафията.

11

Циганин

преди 7 години

Камелия Цветнова май не знае ,че по прякори се говори във война , в приятелско обкръжение , в затвори ... но не и на обествени места и по медиите .С ова се показва до какво ниво е паднала България с журналисти ,политици , президенти ...,жалка картина ,за съжаление .(е сега ще ме изтрият -те са много чуствителни ,а се пишат за свободна медия ))

10

до червен трол 7

преди 7 години

До Анонименправ е 4-ти, ламбо ти се лекува по здравна каса, изпреварвайки мнозина по сияйната лекарска пътека. Иначе само пълен тъпан не би се сетил, че със собствени пари всеки може да ходи на запад. Ама друго си е с държавни, нали другари?

9

Анонимен

преди 7 години

Хора, не гласувайте с "не подкрепям никого".Това е капан!Гей.берастите ще си присвоят вашите гласове!

8

Анонимен

преди 7 години

Ех Ламбо, ти си моят пример, как един добър актьор може да се орезили с политиката. Влязъл в нея от любопитство- не бях чувал толкова елементарно обяснение.

7

Анонимен

преди 7 години

Аз все си мислех.че 1курс е най труден.след това се напасват нещата. Явно при Ламбо се усещат.

6

Анонимен

преди 7 години

ей това *** са страшна работа - като бяах затворени границите - защо са затворени границиет и не можем да лекуваем навън.като се отвориха границите - защо някои хора се лекуват навън, а ние които сме бедни мрем в България. Ами забогатейте (или откраднете) и вие се лекувайте навън - границите са отворени както желаехте някога. Седерасчета мръсни! не искахет ли това!

5

Анонимен

преди 7 години

Валери Петров също бе академик в БАН - един от малкото свестни хора. Комунизва не го промени, в никакъв случай не човек от кръга на Т.живков като Джагаров, балевски, Н.Яхиел, иби Богомил Райнов. неведнъж е критикувал открито Богомил Райнов.... мир на праха му....такива хора няма вееч да намерим

4

Анонимен

преди 7 години

ей тва соропитеците ги е страх и от сянката им и са големи бабаити - на умряло куче нож вадядайде смяна на памперсите

3

аз да питам

преди 7 години

г-н ламбо имам въпрос - вие къде се лекувахте? г- рашидов къде се лекува ? г-жа манолова къде се лекува ? А? Българските деца умират в страшни мъки .Това е истината - вашите дрънканици въобще не ни интересуват.

2

Анонимен

преди 7 години

Ламбоо, Ламбо!Направи някои нелоши роли.Но ако не беше син на баща ти, не знам дали щяха да те допуснат до тях.

1

Капитан Стрезов

преди 7 години

Майор деянов ти още ли си жив бе, хаймана?