9

Анонимен

преди 7 години

Ей пропагандата не спи, само един компетентен журналист или който там е автор на статията да ми каже каква е разликата между танков снаряд и снаряд от друго оръдие?

8

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 6Много пък сте загрижини за режима на Асад тролчета?абе загрижени, събират рубли за новата Лада-*** :)

7

до 6

преди 7 години

Много пък си се загрижил за ислямистите ***? Ходи танцувай за някой цент

6

Нищо

преди 7 години

Нищо сериозно. ООН-то така и така нищо не направи за да помогне на този народ.

5

Анонимен

преди 7 години

Много пък сте загрижини за режима на Асад тролчета?

4

Анонимен

преди 7 години

Но удобно пропускате да кажете, че тези атаки, включително и със химически снаряди, са дело на "умерените", подкрепяни от същото това ООН, САЩ и целия Запад.Нали точно Де Мистура казваше, че лично щял да придружи терористите в евакуацията им.Путин ги изигра с пореден стратегически маньовър - преди дни не се поддаде на молбата за подновяване на ударите, и така им лиснаха умерените... "лица". Сега има още една причина да ги изравни със земята.

3

Изгърбич Задвратян

преди 7 години

и украинците свалиха пътническия самолет... шаблоните едни и същи от 70 години. как па владимир илич ги не научи на нещо ново. сега следва примирие, след него "изненадваща офанзива" на правителствените сили.кой знае може да видиме и армати в алепо, закупени от "военторг" от "загрижени за съдбата на нацията бизнесмени".

2

Анонимен

преди 7 години

Я виж ти, то имало и Западно Алепо, колко интересно. И ако не знаете, там живеят над милион цивилни, но че тях също ги избиват, т.нар. "демократичен" Запад и дума не обелваше. Защо ли? Ами защото трябваше да се обвини " умерената" опозиция, което не е редно. Друго си е за всичко да е виновна и да се обвинява Русия и Асад, някак си е "по-коректно". А "умерените" главорези трябва да се пазят, че може пак да потрябват.

1

zeus

преди 7 години

Не се споменава да е дошъл от правителствените сили, значи ясно кой ги е обстрелват, така наречената демократична опозиция.