10

Изгърбич Задвратян

преди 7 години

FTP тата на снимката беха поп преди години. не вервам да има фирма освен некой архаичен локален доставчик дето да разчита на бакъро. а коакса отдавна е железен а не меден така че националната сигурност може да спи спокойно.

9

Анонимен

преди 7 години

Да сте видяли ром да плаща кабелна не тука таме всичките до един имат е как става това бре тука таме виждам като ида да плащам в булсаткома те са с привилирегии не стига че го плащаме три пъти и зарад тях ми са и недоволни *** това зависи от ония де блеят из общините

8

Коста Иванов

преди 7 години

Роботих 28 години в Енергото, все този проблем. Сега по-малко се краде ел. енергия заради изнасянето на електромерите на 12 м. височина, но пък "ударите" по енергосъоръженията и присъединяването към кварталните касети е често явление, като първенци по това са в квартала Факултето, "скачващи" се към касети на кв. Западен парк. Кабели се крадат, но това не притеснява полицията. Виждал съм много пъти как в градинката до кв. Баталова воденица *** деца горят кабели. Послед бял ден...

7

Мънго Джери

преди 7 години

Това си е форма на тероризъм, закрилян на практика от управляващите. Като се има предвид че краденето и корупцията са фундамента на с-мата залежаването на съответните закони по чекмеджетата на пишман законотворците си е в реда на нещата! Нека да не забравяме, че си имаме за "чудо и приказ" крадец на ток депутат!

6

X,Y,Z

преди 7 години

Това са бъдещите стипендианти.

5

Анонимен

преди 7 години

БХК да поеме отговорност и да изплати щетите.

4

Мен

преди 7 години

Ала бала цялата работа, крадът братята, а те нямат адресна регистрация имот и имущество, кво ще им вземат? Само ще ги храним пи панделите и ще плащаме откраднатото. Данъкоплатеца обира парсата винаги. И такова нещо, като загуби за ЕРП-тата не съществува, запомнете го!

3

що тъй

преди 7 години

при Тато не крадяха кабелите по мрежата

2

Анонимен

преди 7 години

"Вече повече от шест месеца обаче няма движение по законопроекта, който въобще не е влязъл за обсъждане в комисиите на Народното събрание."Ами питайте си ***.***.Та,нали Ви беше председател.

1

Анонимен

преди 7 години

ЧЕЗ, ЕВН И онези другите да си сложат СОТ по трафопостовете и ще им намалеят кражбите.