60

Анонимен

преди 7 години

Два милиона тона зърно. Това правописна грешка ли е?Тя България изнася милион и половина.

59

изчакайте сутринта

преди 7 години

от два часа няма никаква връзка ни с тревопасните, ни с хищниците и всеядните в Канада. може да са загинали или мутирали от корнфлейкса във френско мляко.

58

Лъвчо

преди 7 години

Супет заминавам за Канада при първа възможност.

57

тя

преди 7 години

Канадско говеждо от 20 години отлежало ! Ха, да ни е честито! Затова ще има бум на ракови заболявания , тъй като една от причините е храната!

56

Анонимен

преди 7 години

Фермера като не плаща мито парите в бюджета ще наммалеят а като намалеят парите в бюджета данъците ще се вдигнат и всички ще си платим митото за зърното дето даже и не сме го виждали. От друга страна фермера може и да фалира както става с гръцките фермери и тук идва логичният въпрос какво му е логичното на този капитализъм сбъркана финансова с-*** на печатарите на хартийки от Валстрийт.

55

Циганин

преди 7 години

Интересното ,е че НИЕ губим от това с подписването на СЕТА с изключение на тези които решат да отидат или емигрират в КАНАДА .кАНАДЦИТЕ без разрешение от нашето васалско правителство ,могат да купят земя и да започнат да я дупчат за шистов газ и ако някой наш съзнателен родолюбец -примиер (няма такъв) реши да ги спре ,то Канада ще ни осъди и ще продължава да дупчи Доброджата ,а последиците ще са лоши за Доброджа и СевероИзточна България . А какво печелим от СЕТА -имграция на останалите .

54

Анонимен

преди 7 години

Хаха, обикновения потребител само може да спечели от разширяването на пазара, а рубладжията вика "нека ти" хахаха, ами нека ни, нека ни сега СЕТА, па утре нека ни и ТТПИ! Па на некащите, нека им "необятния" празен руски пазар.

53

Анонимен

преди 7 години

Еий, това западните думократи са голяма работа, преместиха си протестите от единия крачол в другия.

52

Анонимен

преди 7 години

До ЧитанкоСега като им намирише на конкуренцияТи можеш ли да се конкурираш Кобрата или само си въобразяваш че си конкурентен?Наивник!!!

51

Анонимен

преди 7 години

До ЧитанкоКаква конкуренция бе наивник, заграбване на пазари е това, а хората са принудени да мигрират и да напускат родината си за сметка на краварските корпорации , които нямат скрупули

50

Анонимен

преди 7 години

Ние няма какво да се притесняваме от това споразумение, нашето земеделие отдавна е ликвидирано, работниците са в чужбина за слуги на сетаджии. Та за нас е все едно. По зле за нас не може да стане.

49

трололол

преди 7 години

До TЕхаа, най-после една госпожа другарка психоложка в кръчмата!Искате ли, многоуважаема, да се изпитваме на правопис и правоговор? А после да продължим с играта поставяне на диагнози?!Все пак да не Ви притеснявам, мадам, стреляйте си, няма лошо, ама врагът Ви със сиренето, струва ми се, е от другата страна на касата.

48

Читанко

преди 7 години

Реват тия, дето са се радвали десетки години на протекции от правителствата си - и в Канада , и в Европа. Сега като им намирише на конкуренция и почват "ГМО, сирене, кукумявки, вино..."

47

Анонимен

преди 7 години

Всички били притеснени, никой не го искал това споразумение, всеки щял да е на загуба и т.н. и т.н.....Е като е така що го подписахте, да го евва?! Има нещо много гнило тука.

46

T

преди 7 години

До тролололСлед точката се поставя интервал и следва главна буква. Вземи си доучи елементарните правила и чак тогава се изказвай по малко по-сложните теми, касаещи обществото.Имаш накъсана и непоследователна мисъл. Диагноза да ти поставям ли?! Това ли сте защитниците на договорчетата от рода на СЕТА?!

45

трололол

преди 7 години

До Tважното, че ти много интелигентно общуваш. чуждо мнение не търпиш, навиваш си конеца на пръста и таманиш едно и също с едни и същи аргументи по всички форуми. накрая се тросваш нацупено и бясно на аудиторията, която не ти цъка плюсчета на разсъжденията. да не си Гергана с нейната неуморна борба срещу шоколадчетата на касата? Дерзай, и те са като наркотиците!

44

Чичо Кольо

преди 7 години

До Анонимен 41За храната може и да си прав, до известна степен, ама да пренебрегнеш многохилядните протести в Германия, Дания, Белгия и т.н. е доста ограничено. Вярно, че нашите медии не ги отразиха особено добре, меко казано, но, все пак има информация и на други езици в нета. Има и подписка, в която са се подписали 6 милиона жители на ЕС, така че наричаш *** всички тях, а българите, със сигурност, са малка част в нея.

43

T

преди 7 години

До АнонименНагъл и безочлив до безкрайност. Очевидно си с чугунена глава и с теб е невъзможно да е води интелигентен и аргументиран спор. Четеш ли си въобще писанията?! Дай направо да разрешим продажбата на наркотици, да цъфнат около всяко училище пласьори и по твоя пример да казват на почернените родители "ами никой не ги е карал да си купуват дрога, като не ви харесва, вървете в някоя колиба в гората, далеч от училищата и пласьорите". Ти утре ще почнеш да казваш и кой да живее и кой да мре.

42

Дедо Мраз

преди 7 години

Брат, не се притеснявай!!! Ще имаш деца! Ако си се хранил със салам или какъвто и да е полуфабрикат от месо, наденица, кренвирш, пастет през последните 10 години си се назобил с обилно количество генномодифицирана соя. Та личният ми съвет е: Въпреки, че който яде ГМО продукция няма деца: " Който сака да се клеца и да нема деца, да използва куробран сръбска марка Партизан!!" :) Та така не разчитай само на това дето четеш, купи си презерватив!!!

41

Анонимен

преди 7 години

До Tказваш, и преди и сега все тъй с етикетите в магазина, ама сега повече рекламен шум. и очевидно не щеш сам да си произвеждаш храната.тогава, отиваш в най-близката селска мандра, ама не през шумките, и си купуваш каквото ти се яде.