17

ПАНЕЛКИТЕ са Flexibu

преди 7 години

До Анонименпа Ще издържат!!!

16

AXa

преди 7 години

До това ли...В петък ли ???

15

Владо

преди 7 години

Сеизмологията е бамбашка наука ... При земетресението на 04.03.1977 по радиото съобщиха - не се притеснявайте - нови трусове не се очакват )))

14

Анонимен

преди 7 години

ОРЕШАРСКИ Е ВИНОВЕН. РАЗБИРА СЕ И ПУТИН ИМА ПРЪСТ.И ДУПКИТЕ НА ДЪНОТО НА ЧЕРНО МОРЕ

13

До това ли...

преди 7 години

Вранча има 1 от най-големите магнитуди - 7.5, при дълбочина от 89 км, докато Струмското през 1904-та и Чирпанските през 1928-*** имат 7.8-7.5 и 7, но са доста по-плитки - само на 10-15 км. Тогава остава въпросът с мястото, честотата и продължителността на земетръса. Щото едва ли някой по морето е усетил случилото се в Перник през 2012. Не сме Испания, дето можеш да се нагледаш на архитектурни решения, безумни от конструктивна гледна точка. Вранча е опасна, но разломът в Средиземно море е още по-о

12

Анонимен

преди 7 години

Na bogataschite bisnes zezrove imoti dali schte padnat ili pak bednite schte da sasegnati kato v italia

11

това ли...

преди 7 години

ти е проблема ? До Анонимен 15 "До Анонимен 10А като си толкова експерт по най-опасните за нас друсвания, кажи кой съветски филм даваха тогава по първа програма?".... Даваха пореден епизод на "Родена от революцията"...с В.Висоцки!

10

Анонимен

преди 7 години

Гледай ти, ние пък си мислехме, че Вранча не е земетръсна зона. Добре, че са учените от БАН да ни разкрият тази толкова ценна информация. И сега след като знаем истината, какво направиха учените от БАН през всичките тез години за да се сведе опасността до минимум ???

9

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 10А като си толкова експерт по най-опасните за нас друсвания, кажи кой съветски филм даваха тогава по първа програма?

8

Анонимен

преди 7 години

Искам да тресе поне 30мин много обичам земетресенията

7

Анонимен

преди 7 години

Господ да ни пази! Амин!

6

Анонимен

преди 7 години

По принцип бг не е толкова голяма сеизмично опасна зона. Най голямата опасност за нас е Вранча. През 1977 г. месец март вечерта в 21 ч. и 25 минути така ни друсна че цяла бг се разлюля. Имаше жертви и разрушения в покрай дунавски градове за които така и не разбрахме на момената а чак след няколко години от хората преживели ужаса покрай дунавският райони а не от медиите. Така че се молете да не ни друсне Вранча защото няма да остане камък върху камък!!

5

Панел Панелич

преди 7 години

Тези които славят панелите да знаят че панелите се държат един за друг само на заварена телена връзка

4

Анонимен

преди 7 години

Де късмет, де - да имаме пряко попадение на метеорити в сградите на парламента, правителството, министерствата и НАП ... по възможност едновременно и в ден за получаване на заплати.

3

Анонимен

преди 7 години

През месец Март 1977 имаше такова земетресение и в България. В свищов езчезнаха сгради. Студентско общежитие се срина със земята,Да пази Бог!

2

OMG_Lucker

преди 7 години

Бойко да каже кой ще е виновен! Да го посочи отсега, да се знае!

1

Анонимен

преди 7 години

не може ми няма да издържат, добре, че не сме на толкова сиезмична зона