20

Анонимен

преди 7 години

До АнонименMechtii....!

19

До 23

преди 7 години

Едно време така и тук ни обработваха - колко било хубаво в комунистическа България. Тези, които са минали през затворите и лагерите си знаят колко беше добре. Така, че без пропаганда моля. Да не смееш да кажеш на глас какво мислиш и да имаш право самода хвалиш Ердоган, понеже иначе ще дойдат да проберат тебе или децата ти. Мерси от такъв живот. Ама щом ви харесва - живейте си го.

18

Анонимен

преди 7 години

Турските коментари тук показват за пореден път, че тази нация не е у ред. Те ги пребиват, убиват, колят, изнасилват - те едно си знаят - Ердо е велик. Е, заслужавате си съдбата.

17

Анонимен

преди 7 години

Velik si Erdo. Prodaljavay da ma4ka6 predatelite.... 6tom krastonoscite revat zna4i si var6i6 dobre rabotata

16

Анонимен

преди 7 години

Трябваше ви време, за да разберете какво става в Турция, българските медии копират всичко от западните ''демократични'' медии и не отразиха нищо вярно.

15

Я, па Я

преди 7 години

До ТурчинСедни сега, спокойно. Сипи си едно вино, нарежи си пастърмичка и докато пииваш и мезиш добре си помисли. Къде искаш да живееш е светска България или в неоосманистката-исламска Турция с Ердоган начело. Ако все пак Турция ти харесва повече можеш да се преселиш там. Става бързо и не е далеч. Това е все едно да си купиш фабрика на 09.09.1944 г. ... А, и да не забравя, скоро в Турция винце и мезенца няма да се сервират а ако все пак пииваш и мезиш, затвора ще е по добрия вариант ...

14

Анонимен

преди 7 години

Е, не го плюйте Ердоган, нали сам каза, че Турция най-пламенно от всички изповядва всички ценности на ООН?

13

Анонимен

преди 7 години

Бойко не праща полиция. Бойко праща смс-и. Даже звъни по ЕГН-та.

12

PD

преди 7 години

Коренния проблем на тази държава е липсата на народностен елемент който да формира такава. Турчин и потурчване е било не религиозна, а властови механизъм за облаги и потискане на останалото население в оттоманската империя. Турците са потурчвали дори Перси(Иранци), кото формално погледнато са по мюсулмани от тях. С реформата на Ататюрк, и въвеждането на тюркска нация, освен емоционалните моменти е било наложително, от господстваща класа една част да стане трудова такава. Даали ?

11

Анонимен

преди 7 години

Туркините не стават за стриптииз..Те са много шугави и със странни гени и външен вид.То това няма да е стриптииз бар, ами тунел с влакче на ужасите.

10

Анонимен

преди 7 години

Как да се разбира, че "прасетата живрят съвестно"? Харесва им да ги колят, щото са прасета?Май Ердоган и собствените ви деца да тръгне да избива ще одобрявате понеже той го прави.Слепи и глухи ли сте?

9

Анонимен

преди 7 години

"А на кой ли му пука за тая cвинска кочинка (турция)"На мен ми пука, щото тая *** е по-добре обзаведена и прасетата в нея макар и в криза и кофти власт, се опитват съвестно да живеят.

8

Анонимен

преди 7 години

В Турция винаги си е било така даже и когато е било "по-либерално". Явно тоя народ смята насилето и терора за нещо нормално. Предлагам на всички нашенски турци да отидат да живеят там щом толкова го хвалят тамошния живот . Тъкмо като ги приберат в ареста ще се чувстват комфортно щото си харесват така.

7

ТРИФОН ТЕОДОРИС

преди 7 години

ИМА НЕЩО СБЪРКАНО В СИТУАЦИЯТА..ЗАЩОТО ПРЕЗ 1980 КЕНАН ЕВРЕН ИЗБИ 150 ЧОВЕКА ЗА ЕДНА НОЩ И ВЗЕ ВЛАСТТА, ЗА ДА СПРЕ ИСЛЯМА ,ТОЕСТ ЗА Д СПРЕ ТАКИВА КАТО ЕРБАКАН И ЕРДОГАН, А ДНЕС СИТУАЦИЯТА Е ОБЪРНАТА НАОБРАТНО ! ИСЛЯМИСТИТЕ БЕСЯТ И КОЛЯТ ТЕЗИ КОИТО ИСКАТ ДА ИМА АЛКОХОЛ И БАРОВЕ, ВАРИЕТЕ ШОУТА И СТРИПТИИЗ.ЕЕХ ДАЛИ ЩЕ МОГА ДА ИДА НА СТРИПТИИЗ БАР В АНКАРА. НЯКОГА ?

6

Анонимен

преди 7 години

Браво на Ердоган ето това е държавник тия вестници така размиват главите на хората и правят западна политика че отдавна трябваше ,Ердоган чисти Турция от империалистите и ционистите

5

Гери

преди 7 години

Един ден ще свалят диктатора Ердоган и ще бъде по лошо от Чаъшеску.Режимът не може да продължи цели години ще дойде време тоя диктатор да умре и целия свят ще дава на живи. А пък нашия Борисов ще плаче. Турция ще поема нов чист въздух.

4

Анонимен

преди 7 години

Браво на човека,така се правят реформи,а това че инфото е подвеждащо си е факт!

3

до бурзумка

преди 7 години

Абе по твоите думи ти от дете нямаш запек

2

Анонимен

преди 7 години

"хубава работа" АМА. .........

1

Анонимен

преди 7 години

Бойче, виж си приятелите и съюзниците, които толкова възхваляваш.