8

Топ идиот

преди 7 години

Да подкрепим правителството, което така добре се грижи за нас!Предлагам:1. Да се отнемат всякакви помощи, детски и майчински на студентките и на висшистките!2. Да се намалят наполовина сумите за детски, майчински и други бонуси на младите родители със средно образование!3. Ако родителите не са от малцинствата, да получават детски надбавки само ако доходът на човек от семейството е под 2 000 лв!На пенсионерите - такива пенсии, каквито бяха след преизчисляването преди повече от 20 г.Ура!

7

Да се спрат помощите

преди 7 години

Всъщност когато спреме да всякакви социално помищи и детски, тогава ще бъде по-добре. Много отдавна трябваше да се смени принципа от "държавата дава", на "държавата не взима", т.е. вместо да се дават пари за да не работят, е по-добре държавата да не удържа някакви данъци или част от тях от работещите, примерно Данък общ доход.

6

Анонимен

преди 7 години

В Германия за първо дете се взимат 190? на месец детски. За четири деца 800?.

5

голямо промяна

преди 7 години

То новата промяна се е отразила върху българите, ромът не признава децата, ромката има 10 чааавета и всичките заченати непорочно. То да са детски, ама помощи, социални всякакви, пари трябва да се смъкват. Пък и стипендии сега за отличниците ..., дето ако напиша думата ще я изтриете щото е цензура, ама като се дават пари с тая дума не е дискриминация.

4

Циник

преди 7 години

Много гот - 2,400 000 за 2 бронирани автомобила на бат Бойка....и огромната сума от цели 37лв.(18,50?) месечно за дете....тези с по 10те таанета не ги броя...тена им е в повечко

3

Това е

преди 7 години

Трябват пари за бежанците,те са бъдещето а нас кучета ни яли....

2

сминдух енд чесън

преди 7 години

По същата логика няма нужда да се плаща издръжка на ненужна и неработеща армия от чиновници.

1

Анонимен

преди 7 години

Детските нестигат за да купим едно яке от мала на детето.