291

Жибор

преди 7 години

Доброто еврейче Лавров защо се пеняви: и едните и другите са терористи и измамници,заслужили са си го. Сърбите са ни крали и предавали поне 300 години а арабоислямците- поне 400! Когото от тях и да хванеш за да го удариш в другия- все ще е малко,все ще е късно!

290

Hot klimat

преди 7 години

Na sledvastia masov bg meeting e logichno bg horata da vdigat visoko prevarzana s bg lentichka kartonena raka (velpape) s seden p-rast nagore?!

289

Боби

преди 7 години

До Анонимен 359Умнико не може да сравняваш двете кампании по разрушенията. В Белград са ползвани 250- 500- 900 кг управляеми бомби с които директно и еднократно са унищожавани в зависимост размера с един или повече бомби съответните сгради и/или заводи и/или МостовеВ Сирия се водят ПЕХОТНИ БОЙНИ ДЕЙСТВИЯ В РАЙОНЪТ НА ГРАДА - съответно ЦЕЛИЯ ГРАД Е РАЗРУШЕН освен най-малките сгради случайно намиращи се между големи и разрушениА Въпросът беше че САЩ започна да си прави каквото иска от Югославия

288

Анонимен

преди 7 години

До БАБА БУНАА НИЕ ЩЕ СИ ОСТАНЕМ ПРОДАЖНИЦИ И МИЖИТУРКИ.права си бабо - всяко дете знае, че няма по-гнуснa сгaн от проруската

287

Анонимен

преди 7 години

До обективенББ май обективно те е изплющял

286

Анонимен

преди 7 години

До обективенЛизането на руски *** е върховна проява на патриотизъм, според националните предатели.

285

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен... Грозни най-добрия град за живеене в руската федерация.....Може би защото в него не живеят руснаци умнико! Преди войните в него живееха 200 000 етнически руснаци от 390 000 жители, а сега в цяла Чечня руснаците са под 15 000.

284

Анонимен

преди 7 години

Съветвам руският дипломатически *** да вземе снимки на разрушения до основи Алепо, както и на десетки други сирийски градове и да потърси сходство с Югославия. Говоренето на ангро на лъжи с нищо не помага на руската дипломация, а няма да помогне и на Лавров и неговия началник да избегнат съда в Хага.

283

жребец

преди 7 години

До Анонимен а ти щаслива кобилка

282

Анонимен

преди 7 години

Проблема на Русия е, че може да подражава на САЩ само във военните престъпления !

281

Анонимен

преди 7 години

Тотално ще фалшифицират изборите! Милиционерските коли на Бъчварова/Цветанов, Борисов/ ще разкарват в изборната нощ насам-натам чувалите с бюлетини и протоколи и ще ги фалшифицират НА КУП! За това не приеха да се гласува по пощата от чужбина, защото трябва да ги фалшифицират ЕДНА ПО ЕДНА-няма как! СЛЕД ИЗБОРИТЕ-ВСИЧКИ НА УЛИЦАТА! СОФИЯНЦИ, ПРЕД ПРЕЗИДЕНСТВОТО/ЦИК/

280

Анонимен

преди 7 години

Изборите-лекарство за шизофреници! Гледат на Изток, бягат на Запад!Трайков-Президент!

279

Анонимен

преди 7 години

Изборите-лекарство за шизофреници! Гледат на Изток, бягат на Запад!Трайков-Президент!

278

Раздразнен

преди 7 години

До Анонимен(352)Tъпaкo, не можеш ли да пишеш четливо!? И на кирилица?

277

Боби

преди 7 години

До Анонимен 350Ано Умни РФ решава Кибер сигурността си радикално. Военната и полицейска системи нямат изходни точки към интернет. Тоест за да ги хакнеш трябва да се прикачиш директно към системата а това е меко казано рисковано и е реален повод за война по принцип. САЩ заради свръхинтеграцията ползва интернет ще не ще в много от системите си - тоест уязвим е за хакване от света. Е как пък веднъж не подслушаха Путин(щяха да се похвалят задължително) или да излезнат майловете му той коренспонденц

276

Анонимен

преди 7 години

Путин тероризира съседите си и света, като се опитва да ги изнудва с ядрена заплаха.САЩ, АКО ЖЕЛАЯТ могат да парализират Русия!ПРОВЕРЕТЕ САМИ! А това е хакер едва на 30-то място в световната ранг-листа на независимите хакери.Все пак, американците са измислили Интернет...................Известный американский хакер, называющий себя Jester (Шут), атаковал веб-сайт банды Калантарова (он же Лавров) МИД России....Сообщение хакера было удалено, но оно доступно для обозрения на скриншоте !

275

Боби

преди 7 години

До Shopp 3461970 година събиране на големите фирми в САЩ - общо решение няма да се ползват САЩ ресурси всичко което може да се купи да се купува отвън на каквато и да е и колкото и да е висока цена.Ето към кой искаш да се присъединиш - този дето ще те ползва и след това захвърли като мръсно коте(най-малкото)

274

БАБА БУНА

преди 7 години

РУСИЯ Е ВЕЛИКА ДЪРЖАВА И ЩЕ СИ ОСТАНЕ ВЕЛИКА,А НИЕ ЩЕ СИ ОСТАНЕМ ПРОДАЖНИЦИ И МИЖИТУРКИ.НАПОМНИ ИМ ЛАВРОВ ЗА ЮГОСЛАВИЯ,ЗА ДА ИМАТ В ПРЕДВИД,ЧЕ ВТОРИ ПЪТ ТОВА НЯМА ДА СЕ СЛУЧИ,КОЙ КАКТО ИСКА ДА ГО РАЗБИРА.ЕС СА ПО ДОЛНИ *** БЕЗ НЕВИНОВНАТА И ВЕЧНО ПРАВАТА САЩ.

273

Боби

преди 7 години

До Анонимен 332В Сирия рашките бомбят по 4 вида цели1. от разузнаването и то Сирийско основно доказано със сателитни и дрон снимки.2. от полевите командири - там е ясно от там ни стрелят ...3. Комуникациите на джихадистите - цистерни, Джихадмобили, Техникали...(основно чрез хеликоптери нощем)4. ВИП цели включително такива които не съществуват(демек САЩ съветници) ползват се екзотични оръжия като крилати ракети, Проникващи бомби и прочие.

272

Боби

преди 7 години

До Анонимен 324А сега вземи Гугъл разходка и се разходи из Грозни. Събориха го и след това го построиха отново по-красив от колкото беше.