135

Анонимен

преди 7 години

До ПенчоДа пенчо точно това означава! Качваш се на самолета и отиваш да продаваш ако искаш и майка си! И да Визите бяха най голяма пречка за нашата държава!!!

134

Пенчо

преди 7 години

едно търговско споразумение, за което изтъкват че НАЙ-ГОЛЕМИЯ позитив за страната ни е отпадането на някакви визи е чиста проба глупост ! Добре де аджеба като е ТЪРГОВСКО, кажете ползите за търговците ни ? с какво те ще са облагодетелствани ? или вече ще могат спокойно да се качат на самолета и да си продават краставиците на някоя сергия в канада ? защото аз така го разбирам, рекламираме едно търговско споразумение с отпадане на визи!

133

ass

преди 7 години

още една загубена война...

132

Социопат

преди 7 години

7 години преговори и сега още две години приемане в 28 парламента от които полвината подобни на нашия-ужас 9 години чакане за договор ,бюрокрация до немай къде ,заплати за чиновници командировки консултанти тоя договор едно 150 милиона евра е глътнал до тук минимум.

131

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 159"Кой от вас дори е отварял оригинала от около 1500 страници, камо ли да го е чел?"Никой не го е чел, защото е строго секретно. Защо ли, след като е пълно с "добрини" за хората, не им стиска да го покажат?Защото обслужва корпоративни интереси. Всички управляващи са продажници, които се надяват само да си напълнят гушите максимално и после да духнат далече от мизерията, която са сътворили.И Меркел обяснява колко полезна е миграцията за народа, пък той народа не ще да разбере ползи

130

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 158Май скоро не си купувал нищо от магазин за ликьори или не си сравнявал цени на български вина и ракии продавани там, а ;-)?------Не само, че съм купувал, но наскоро дадох 29 лв за някаква българска нефилтрирана еко-помия, която беше по-зле и от Джей Пи Шене за 8 кинта и на всичко отгоре ме боля главата от него. Така че аре моля ти се да не ме занимааш с глупости.

129

Анонимен

преди 7 години

"Заедно със придружителните документи, споразумението изглежда на външен вид като книга, дебела половин метър."Документ, който е половин метър и е пълен с правила му викат "свободна" търговия. Ха-ха-ха.Кой от вас дори е отварял оригинала от около 1500 страници, камо ли да го е чел?

128

Анонимен

преди 7 години

Я ми го покажи в споразумението как става тоя трик с митата, щото те ще паднат както за тези така и за френските да речем, или италианските, испанските или германските, гръцките :-).Май скоро не си купувал нищо от магазин за ликьори или не си сравнявал цени на български вина и ракии продавани там, а ;-)?Брех какви сте ми се извъдили "граматици". Ще поживеем и ще видим

127

Анонимен

преди 7 години

До КузнецовЧакаме въглища от Донецката републикаЧакаме танкера с евтина шистова газ от братята американци.

126

Анонимен

преди 7 години

Все ми се струва, че повечето "канадци" влизащи на терминал 2 са с български имена. Или съм в грешка, а ;-)?Ама те така или иначе имат и български паспорт, така че пак си влизат свободно ;-).А и да получите визи това не ви гарантира "опортюнити" за печалба. Не бъркайте визи с опортюните. Дори думичките са различни :-).

125

Анонимен

преди 7 години

Ако България бе подписала това споразумение за търговия, еле па свободна, щеше да е далеч по-добре. Но това е "миракъл". А Трюдо е син на баща си, само толкоз. Е и е симпатяга :-). Ако баща му не бе отворил Канада към Азия сега Канада щеше да е в жестока рецесия - партнер номер 3 ;-). Вероятно на път да задмине партнер номер 2 много скоро. Само погледнете випускниците на Ротман бизнес схул, да речем. Така, че учете мандарин, погледнете къде са произведени Айфоните ви ;-).

124

Анонимен

преди 7 години

"ЕС е нашият втори най-голям търговски партньор, подписването на споразумението е добра новина за средната класа в Канада, това са нови работни места и повече работа за нашите дружества, добави той."По-ясно от това Трюдо едва ли може да ви го каже ;-).Теоретично при растеж на глобалната икономика това звучи като "win-win" от теория на игрите, но това ли е случая :-)? Да не говорим колко щатски фирми ще прекарват бизнес през Канада за ЕС. Нали знаете кой е партньор 1 на Канада. Благодаря ви.

123

Анонимен

преди 7 години

Лично на мен ми е трудно да кажа колко България, като член на ЕС, ще спечели от това споразумение. Според мен спорно. Това което виждам е че българските вина да речем практически ги няма по ликьор-стор-ите, или са на цени над чилийските или дори австралийските и са сравними с местните. Което означава, че такъв пазар е практически затворен.Канадския заедно с австралийския долари имат подиме - комодити долар. Това би следвало да ви покаже кои ще пият студена вода, особено ако разчитат на ЕС.

122

Кузнецов

преди 7 години

Чакаме въглища от Донецката република

121

Муpзилка2

преди 7 години

- А правда, что у вас в России медведи прямо по дорогам ходят?- Брехня! Нет у нас никаких дорог!(Поздрав за всички муpзилки миpизливи на водкa)

120

Мурзилка

преди 7 години

UK все още е в EU. А само заради намерението за напускане, курсът им е на най-ниско ниво от XX години и не знам коя Путинкa те излъга че са нагоре. След време ***, които гласуваха за излизане, поддали се на рушняшките дезинформации ще проклинат всички Путиняци

119

Анонимен

преди 7 години

Абе, какво става с Британия, всички ги оплакваха а се оказа, че без ЕС е по-добре и икономиката им тръгва на горе. Измъкнаха се, а корабът потъва, потъва, а?

118

Анонимен

преди 7 години

До АнонименСтрува ми се, че това споразумение изисква още по-ожесточен русофилски вой!!! Нещо много слабо се представят кacкетите.Може всичко да ти се струва, но реално Русия изобщо нито реагира нито коментира това спорезумение защото то по никакъв начин не я засяга, а шоpошоидите се пенят и дори по темата СЕТА, ЕС и Канада пак Русия не им излиза от главата и само за изолираната Русия, яко им го е нацепил Путин.

117

Анонимен

преди 7 години

А в Азия Русия има необятни пазари. ЕС вече е пътник.----Хахахаха, мерси за смешката, добра е!

116

Анонимен

преди 7 години

Канада е само доставчик на суровини. След като ЕС се скара сРусия им трябва алтернатива и това е Сета. Другото е мижи да те лажем. Робите си остават роби и през демокръцията.