52

Зевзек

преди 7 години

Тоя Рубин защо е пропуснал ОАЕ, Кувейт, Катар и т.н. или те се ползват с индулгенции като стратегически партньори?

51

РОССИЯ

преди 7 години

тази информация е многостара .терористите са финансирна със оръжие и пари от сащ

50

Путин:

преди 7 години

Не закачайте зетя на моя ортак!

49

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 55А, има, има!Прогнозата е, че Апофис ще ни навести опасно близко през 2029, с право на корекция и през 2036, а не е изключено и друг, неизвестен засега астероид, да ни "зарадва". Тогава всички ще сме равни, колкото и да не им се вярва или ще на нЕкои.

48

Анонимен

преди 7 години

Единствено САЩ са виновни за създаването и развитието на ИД. Те я създадоха, за да теглят евтин, почти безплатен петрол за нуждите си, но ... нещата отидоха твърде далече и сега за да се спаси човешката цивилизация, необходимо е пак Русия да се намеси и да изтрие от лицето на земята ислямските чудовища. Надявам се скоро Путин и неговите хора да превърнат ИД в море от огън или поне в безкрайно гробище. Друг начин да се спаси човечеството просто няма.

47

реалито е такова

преди 7 години

До Анонимен....53...---Затова ли се върти видеото в нета,как любимеца на козяците -американският сенатор МакКейн се прегръща с шефа на ИД-АлБагдади и го пита имат ли още нужда от пари и въоражение???? Та кой създаде ИД бе тролей шорошоиииден....

46

Анонимен

преди 7 години

Не знам кои са съучастниците на И.Д. но занам кои са я създали!А също така и финансирали!Целта-напрежение и ерозия в ЕС. На времето СССР даваше милиарди за създаването на т.н. "народоосвободителни движеня" и пося тероризма във всички континенти на земята.Всички проблеми на света в последният век идват от Р У С И Я !!!!!ТРябва да си много т.ъ п за да не го разбираш.

45

Анонимен

преди 7 години

До АнонименСаудитска арабия, Турция и Катар са мюслеми суни, Те косвено и пряко подпомагат ислямистите сунисти в арабските страни на Близкия изток.Това е логично и нормално да помагат на своите по вяра.всички знаем че за тези хора вярата е пътния знак на живота им, Вярата е техния закон и тяхната котституция.----!!!! Ти редовен ли си ? Били една вяра и затова им помагали, ми то по тая логика всички ислямски държави трябва да тръгнат да колят и бесят християните бе мозък

44

Интересно

преди 7 години

Абе защо никъде не прочетох името САУДИТСКА АРАБИЯ ? Ами КАТАР ?

43

Анонимен

преди 7 години

Саудитска арабия, Турция и Катар са мюслеми суни, Те косвено и пряко подпомагат ислямистите сунисти в арабските страни на Близкия изток.Това е логично и нормално да помагат на своите по вяра.всички знаем че за тези хора вярата е пътния знак на живота им, Вярата е техния закон и тяхната котституция.така че е напълно излишно да заблуждавате хората. Руснаци и американци са лешояди които се въртят там където има ***.

42

ВъпроС

преди 7 години

Заглавието и под-заглавието КАКВО ОЗНАЧАВАТ????...Да чакаме ли,че САЩ ще бъдат съдени от меж. съд???Или ПАК ще минат метър с приказките за "демокрация" и "човешки права"......

41

Циник

преди 7 години

Американските пролети разбуниха целия арабски свят.Дирижираните от ЦРУ държавни преврати отвориха кутията на Пандора.Свалянето на Садам , Кадафи....директно подсигуриха почвата за създаването на ИД. Ядро станаха военни без работа от армията на Садам - мюсюлмански фанатици с мераци за власт! И понеже в "мътна вода" голяма риба се лови - някои нарълниха джобове, и продължават да го правят.Прогресорите най-много! Локхийд, Боинг....складовете периодично трябва да се презареждат!

40

Panaka09

преди 7 години

Химическото оръжие е ясно от къде идва. Скоро ще ги видим и да хвърлят варели с взривове от хеликотпер по почина на ушанките. Ерго в едно гърне ***.

39

Anonimen

преди 7 години

Obama i toy trabva da e presledvan zastoto prodava orajiya na id.Nayi golemiya terorist se kriye pri nego.Obama sazdade id zada prodade orajiyata si.Vsicko e biznes pri nego.Nic da ne obvinyava nikogo.Blizkiya iztok toyi razbuta.Umrelite da mu tejat na savesta.

38

спомен

преди 7 години

До а запада мълчиОткъде ли пък го имат туй химическо оръжие идилците? Да не е пак от Германия като миналия път? Май тогава над 1000 души в Сирия се преместиха в отвъдното... а обвиниха Башар Асад, че бил използвал. То шило в торба не стои...

37

Анонимен

преди 7 години

Да си лягаме рано,че как се плащат тези Бтр та.

36

Ники

преди 7 години

Писна ми от лицемерие, САЩ И ОАЕ СА СВЕТОВНИТЕ ТЕРОРИСТИ

35

Анонимен

преди 7 години

А уважаемите янки чий нефт дърпат вече години, откакто убиха Хюсеин и демократизираха Ирак? С техните двойни стандарти във всичко наистина отблъскват целия свят.

34

Анонимен

преди 7 години

абе туй за милиарда и БТР-ите верно ли еи защо от днес не са писали нищо ами нищят чуждите проблеми

33

Анонимен

преди 7 години

алее 1 милиард за бетерчета- голяма комисионна са гушнали направо са си за об.есванеа наследниците на нещастните г.лупоци ще си ги плащат доживот