34

анонимна.

преди 7 години

Милата тя. Да я ожали човек с тази минимална заплата , която и плащаме ние- цифром и словом 36.000 евро. Срещу нея да тичам не бих я стигнала , на ракета да се кача пак ще съм след нея с моята пенсия.Представяте ли си каква пенсия ще получава при пенсиониране!!!!!!!!!!!......Те за това е борбата , а не кой колко е умен.

33

socialen

преди 7 години

Догодина ще я изхвърлят и от там като мине шумотевицата около нея. Изобщо, тежки времена за неолибералите!

32

Олелее..,

преди 7 години

"Ще отговаря за най-бедните" ли? Бог да ги прости завалиите!....Също като нашенци,пострадали от наводненията.Дойде,видя и се измете...Кой лансира това недоразумение,или са партенки на привържениците на управляващите,които не могат да се помирят с провала си?

31

Анонимен

преди 7 години

Ако "помага" на бедните,така както "помагаше" на българите,които пострадаха при наводненията,когато беше комисар по бедствията,боже опази!Просто да си седи и да се разписва на заплата,това ще бъде Кристалина.

30

анонимен

преди 7 години

признат лидер сред гмо мозьците сред образованите хора в бьлгарияняма никакьв авторитет

29

Анонимен

преди 7 години

Нормално е да бяга след като започна разследване срещу мея за харчене на европари за лични средства.

28

азс

преди 7 години

както писаха наскоро и много вярно, германци и французи си прибраха ръководството на финансите на ЕС, а "евроатлантическата ***" от Гоце Дельчев ще го направят комисар на мястото на Йотингер.Та целото шоу с избора на ген. секретар на ООН беше заради един такъв *** да се уреди с пост. Маниии какви дитирамби ще са на тема дигитални технологии малее.И за бъговете в софтуера по целия свят па руснаците ще са виновни.И софтуерасе дъни щото руснаците са "анексирали" крим.

27

е35

преди 7 години

да го духат бедните щом тая ще отговаря за тях:)

26

Анонимен

преди 7 години

След като е пратена от България в ЕК , не е ли редно поне да поиска разрешение от тези ,които са я пратили?!Или подготвят място за Мики Маус?

25

Анонимен

преди 7 години

26-ия директор..

24

смЕх

преди 7 години

Сталинка е всичко друго ,но не и лидер по-скоро престараващ се слуга.

23

Вихър

преди 7 години

Брей, създадоха за нея нов пост!!! Много е кадърна и ценна!!! А ДАЛИ Е ТАКА? КОЙ? КОЙ ЩЕ МИ КАЖЕ???

22

Анонимен

преди 7 години

"В Световната банка Георгиева ще отговаря за най-бедните страни"Съдейки по това колко помогна на България, докато беше комисар по бедствията, значи следва да зачеркнем тези държави от картата.

21

socialen

преди 7 години

Да пратиш неолиберал(ка) в най-бедните страни е като да пуснеш вълка в кошарата или лисицата в курника.

20

socialen

преди 7 години

Най-бедните страни са свикнали на всякакви бедствия. Едно в повече от България няма значение.

19

socialen

преди 7 години

Най-накрая успяха да се отърват от тази посредствена личност!

18

Анонимен

преди 7 години

"тава дума за нов пост, създаден от вашингтонската институция, който да оглавява клоновете, които работят с нововъзникващите пазарни икономики (IBRD) и най-бедните страни" хахахах :) То дори тази позиция не е съществувала преди нея. Ужас. Не знам дали си давате сметка, но България остава без комисар поне докато Юнкер не одобри следващия и не му измисли комисия, демек за неорпеделено време. Не мисля, че друга страна в ЕС са унижавали толкова много досега!

17

Анонимен

преди 7 години

Червилото на таз мома, много и отива определено контрастира със късо подстриганата и войнишка прическа тип канадска ливада.

16

Любопитен

преди 7 години

Абе да не е цялата работа щото взеха да излизат разни интересни нещица за нея?Световната б***а е добро убежище в такъв случай,явно си има яки връзки там.

15

оригинален цитат

преди 7 години

КриСталина Георгиева, оригинален цитат: България ще стигне Швейцария, когато всички българи бъдат изгонени от България и заменени с швейцарци!