26

Anebla

преди 7 години

Стига сте ни пробутвали този келтски,езически празник.Американците откраднали от тук от там и вече голям празник.Да си го празнуват.Ние си имаме сирни заговезни,когато ходят маскирани хората и когато има кукери.

25

Анонимен

преди 7 години

Абе кво е туй нещо Хелоин ли...Хероин ли ?Как точно беше :)

24

Анонимен

преди 7 години

Стииига с тоя Хелоуин !! България е тук и се празнуват български празници и нашите кукери са по готини от тия плашила

23

Ludoto Lenche

преди 7 години

kakav helouin be chukunduri prosti ?.....nashiat praznik e na narodnite buditeli !!!.....nabiite si go v globalistkite tikvi !!!

22

Не ми е ясно защо

преди 7 години

противопоставят Хелоуин на Деня на будителите. Единият празник не пречи на другия.В наше време Хелоуин се възприема като един весел маскарад. Няма нищо общо с родоотстъпничеството. Освен това, на него в наше време се слага акцент, защото е свързан с бизнеса - маски, цели маскарадни костюми, разни "стряскащи" джунджурии, лакомства, специални украси по вратите, оградите и вътре в помещенията. От всичко това се печели.Денят на будителите е свързан с духовността, организира се официално.

21

:)

преди 7 години

Аз ще се маскирам като кандидатката за тетка на нацията!

20

Анонимен

преди 7 години

Чествайте хелоуин , възприемете всички американски празници , говорете само на английски , кръщавайте децата си само с англоезични имена , учете американската история , забранете българския език и най накрая кажете ,че сте американци та да се впишете напълно в обстановката !

19

Анонимен

преди 7 години

По-добре американски празници отколкото да гледам руския гей парад на 9-ти май и подобните им щуротии :)

18

Анонимен

преди 7 години

Най ми е смешно като започнете да ми се правите на много религиозни и големи патриоти, направо не се траете

17

Б.К.

преди 7 години

С оглед на политическата обстановка в Бг, хелоин трябва да стане национален празник !

16

Анонимен

преди 7 години

Изчадие на ада и чуждо поклонници. За това България е в това положение.

15

Анонимен

преди 7 години

Холигофреноин

14

Анонимен

преди 7 години

Няма да си пусна детенцето да обикаля по тъмно квартала.

13

Анонимен

преди 7 години

Лъжат децата, че щяло да бъде "много забавно". И какво му е забавното да се влачиш по улиците и да тропаш на хората по вратите? Кое му забавното на черепите, костите, кървищата, течащите мозъци, ковчезите? В щатите събраните "лакомства" ги носят на скенер или направо ги изхвърлят, заради недоверие към съдържанието на събраните продукти. А ценностите, които ни правят ХОРА, да ги заметем под килима? Да забравим, че сме българи, че сме древна култура и народ в името на чуждите интереси!!!

12

Анонимен

преди 7 години

Пак ли ще ми пробутвате този олиго.френски "празник"?

11

Анонимен

преди 7 години

хелоуин е сатанински американски празник.

10

Анонимен

преди 7 години

До СтоянчоТака е. Това почна от времето, когато учителки в градините почнаха да стават някакви каки, дето не знаят цялата азбука или задават въпроси от типа: Как е правилно се пише? "Иран" или "Ирак"?Когато моят син беше в градината, учителката му - една руса кака, седеше с крак върху крак на прозореца и пушеше, в стаята гърми "Радка пиратка", а децата - на кълбета наоколо...

9

Shark

преди 7 години

Какъв Хелоуин бе, тогава е ДЕНЯ НА НАРОДНИТЕ БУДИТЕЛИ.

8

Стоянчо

преди 7 години

Как да не го заобичаш този празник. Всички от детската градина през училището и медиите възхваляват този празник. Хората които трябва да създават убеждението за българщина на нашите деца, ги бутат точно в нежеланата посока. Това не е просто едно забавление.

7

Анонимен

преди 7 години

До ПравославенЧе то нали това е хватката - Българите да станат нещо друго и да освободят тази хубава територия.Как по-лесно, като ги обезличиш и ги направиш послушни и безлични последователи на каквото им кажеш. Как по-лесно от това, да възпиташ децата я в ислям, я в други чужди "ценности".Припомнете се потурчването - сега е нещо подобно и пак се разчита на ***, *** и страхливци.