25

AJD

преди 7 години

Защо няма нито един осъден лекар или медицинска сестра, при положение че 50% от тях са за затвора?!?Лекарите се гаврят с живота на хората и никой нищо не им прави! Нормално на някой да му писне от тях и да се саморазправи при положение, че няма закони които да го правят, а има само такива които да ги защитават!!!

24

Ина

преди 7 години

Определено докторката няма вид на пребита, мисля че силно е превувеличено това с пребиването. Неоправдавам саморазправата, но познавам доктори, за които ще се радвам да ги бият.

23

Анонимен

преди 7 години

Ами нали има камери - да видим от тях истината. Не ми се вярва 3мата придружители с кървящ младеж да са налетели директно на бой. Вярно че линейката може да не е дошла на време да помогне и те да са афектирани, но от друга страна пациент с течаща кръв и те да започнат побой, без да се опитат да помогнат - не се връзва!!!Какво ли се крие зад всичкия този цирк?

22

Ханко Брат

преди 7 години

Заради такива полицаи плащаме луди пари в Страсбург.Неграмотни,а и неуравновесени.Бъчваровааа, защо не ги лекуваш?

21

Анонимен

преди 7 години

Кандидатът за полицай защитен вид ли е, та името му е пълна тайна. Дайте му снимката, да го знаем кой е.

20

Анонимен

преди 7 години

Ченгетата в тоя район надминаха Динко свинската опашка

19

Анонимен

преди 7 години

Зашо не напишете имената на тия побойници, за да ги знаят хоратаПоказвайте ги и след едта година, да видим как ги наказва съдбата.Значи за ритнато куче се лежи в затвора и се пишат имената на насилника, а за побой над лекар - вятър и мъгла

18

Анонимен

преди 7 години

По време на во.й.на акушергинеколозите работят като хирурзи. За болните , постъпили в спешното отделение е било шанс да има такъв специалист.Болният е имал късмет ,да го закарат при тази лекарка. Само че необразованото момче не е оценило ситуацията и е лишило болния от медицинска помощСега и други хора няма да получат помощ, защото лекарката ще напуснеЦъкайте минусиСлед време ще се хапете за. ..

17

harri

преди 7 години

Ми те докторите станаха една от най-големите мафии у нас.Били ги биели... Ми що някой не вземе да набие работник в завод, предприятие, продавач в магазин, земеделец ...Ми щото за разлика от наглите и корумпирани доктори си вършат работата.Обикновено за да бият някого, има защо...Аааа... И щото не изнудват за пари и не се гаврят с хората.То днес нямаш ли пари като опреш до доктор, спукана ти е работата.

16

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 17Всички доктори в радиус 200 км вече го знаят кой е, и ще го оставят *** при първа възможност, със сигурност.

15

Анонимен

преди 7 години

До Очевадец--------------------------------------Това какъв специалист трябва да дойде решава медицинския екип,а не ***.Ами може в момента изобщо в болницата да не работи хирург! И такъв ще се появи след 11 години-когато някой младеж завърши медицина и специализира хирургия/А дотогава такива *** да *** без да ги погледне лекар,както заслужават!

14

Анонимен

преди 7 години

Явно някакъв неадекватен комплексар.Дано скоро катастрофира и попадне на някой доктор дето ще го остави *** като размазано куче.Пишете му името всички да го знаем героят той и кандидат полицай Сигурно татенцето му е милиционер от 50 години.

13

Очевадец

преди 7 години

Няма никакъв побой ,надявам се и другите свидетели потвърдят.Роднините настояват за хирург ,лекарката отказва и вика полицията .Родителите протестират и тогава лекарката напсува момчето и то я бутна .Няма комоцио ,няма ала бала.Истината в България остава скрита за наглото държание на лекарите в спешна помощ.

12

Анонимен

преди 7 години

Аз чух слух, че нападателят е главният редактор на вестника и синът му. Нападнали са сестрата заради сношение с майката на редактора

11

Бай Миле

преди 7 години

ПОЗОР....ТОЯ *** СЕ ПРАВИ НА МЪЖ ПРЕБИВАЙКИ ЖЕНА....А И ДРУГИТЕ МУ РОДНИНИ ОКОЛО НЕГО....ЩО НЕ ХОДИ ДА СЕ РЕПЧИ НА НЯКОЙ БАБАИТ ПА ТОГАВА ДА ВИДИМ....АМА ТАКА Е В БЪЛГАРИЯ....МУТРЕНСКО УПРАВЛЕНИЕ ,МУТРЕНСКИ НРАВИ....

10

пенсионер-

преди 7 години

Тук е мястото на инспектората на МВР бащата като служител в системата вместо да предотврати срамната и недостойна постъпка на сина си той лично участва в побоя .Що става реч за сина кандидат за полицай не трябва да ни изненада че ако се извърши подбор ще се окаже че всеки трети е не мотивиран

9

Анонимен

преди 7 години

Такива са полицаите в *** - мутри и криминалци.

8

Анонимен

преди 7 години

Издържал е изпита за полицай значи! Бащата пък е готов за министър председател!

7

Циганин

преди 7 години

Уау ! Те били не роми тези "биячи" -каква жалост за повечето колеги от форума ,то се оказвало и че българи бият и лекари и учители и по пътя се саморазправят .... . Та цромите от кого взимат пример -естествено от по-голямите си батковци и по-умните .Закон и ред трябва в тази държава ,а то модно стана да се саморазправят на" път и под път" всякаки гаменчета . А пък лекарите(повечето) станаха продавачи на услуги -лекарски и нЕ им остана и капка милосердие към пациентите . НЯМА НИКАКВИ ДЪРЖАВНОСТ

6

там

преди 7 години

Сега ще го приеман в полицията,там е пълно с комплексирани и побойници...