9

До 10

преди 7 години

Някои телци наистина са психопати тежка категория.В смисъл, не са луди, а са със 100% ампутирана способност да съчувстват на друг човек. Дори най-дребното свое удобство не биха пожертвали даже и за кратко време, та дори и с този жест да могат да решат важен проблем в живота на човек, който разчита на тях, защото им е правил добрини.Много внимавайте с такива същества, не им поверявайте дори такова дребно нещо, като например да ви купят трамваен билет с пари, които сте им дали. Ще ви подведат!

8

Анонимен

преди 7 години

Телците са най -меркантилните същества, всичко правят за пари, биха продали и родителите си. Безкомпромисни и отмъстителни.

7

Анонимен

преди 7 години

Това което сте написали за раците, се отнася в най -голяма степен за мъжете като че ли, но имам приятелка от тази зодия,която е чудесен човек, много добре готви и никак не е меркантилна. Раците по начало са родени кулинари. Наистина много съпреживяват чуждото нещастие,тя ми е споделяла, че когато чете тъжна история за някой, плаче. А много остават сами не защото са егоисти, а защото се чувстват неразбрани, за тях емоционалната връзка е много важна. Мъжете раци като цяло са много сантиментално привързани към майка си и тя е жената номер 1 в живота им. Дори и да са вече възрастни. Телец - ей

6

Анонимен

преди 7 години

По мое скромно наблюдение, овните (и мъже и жени) са доста плашливи и не смеят да поемат рискове, да се пуснат по течението, да направят нещо, е така просто за да опитат и т.н.Ако например им предложат нова работа доста трудно ще приемат. Склонни са да тъпчат на едно място с години, без да мръднат напред или назад.

5

Мъж

преди 7 години

И жените Овен са абсолютно същите както Рибите,жалко но факт.

4

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 4Описал си с абсолютна точност жените-раци. Ще направя само едно допълнение. Познавам една такава, която не пие, но пък има други чревоугоднически пристрастия, на които държи много.

3

РакътПреценяваВсичко

преди 7 години

през две призми:1. "Този дали няма да ме ощети по някакъв начин?", дори когато на тях /на Раците/ разчита за нещо съвсем дребно човек, който им е направил не една услуга и дори е имал неприятности заради тях.2. "Този е уреден по-добре от мен" /или "ще получи нещо по-добро, в сравнение с мен"/ и преживява този извод като лична обида. И игнорира факта, че въпросният друг човек получава някакви блага, като наследство или дар от близък или пък ги е постигнал с труда си, докато Ракът е мързелувал.

2

Анонимен

преди 7 години

Рибите-егоисти съумяват да се покажат възпитани и благонадеждни, също и да се харесат на хората, от които се предполага, че ще имат някаква полза. Но в отговор няма да проявят нито разбиране, нито съчувствие към човек, който им е помогнал. След като вече не им е нужен, дори няма да си направят труда да проявят неблагодарността си поне по някакъв начин, който няма да е обиден. Просто не им пука за чувствата на другия, нито за интересите му.

1

За част от зодиите

преди 7 години

с чиста съвест мога да кажа, че наистина имат качества като описаните в материала.Но за Рибите и Раците са сбъркали. Познавам хора от тези две зодии, за които егоизмът е на първо място, но става въпрос за различни типове егоизъм.Познавам Риби, готови на всичко, само и само да могат да водят мързелив и презадоволен живот, някой да им дава наготово и, ако може, да е най-доброто. Също така, да не бъде смущаван душевният им комфорт, независимо какво ще коства това дори и на най-близките им хора.