25

Моше

преди 7 години

Бахтий грозния ***

24

ksarax

преди 7 години

100%-o единомислие в коментарите за този показва що за човек е.

23

Отмъстител

преди 7 години

Много хубава снимка на Кънев, браво, със сигурност ще го разпозная, ако го срещна някъде в столицата, София не е чак толкова голяма. Имам да му казвам нещо на тоя още откакто БХК номинира Джок Полфрийман за човек на годината!!!!!!!!!

22

Анти-БХК

преди 7 години

Евреинът Красимир Кънев (БХК) определи убиеца Джок Полфрийман, нападнал в гръб и заклал жестоко 20-годишния българин Андрей Монов през 2007 г., като "смел и вдъхновяващ лидер".Сега как би квалифицирал неговия нападател? Като смел? Вдъхновяващ??Или може би и двете?

21

Анонимен

преди 7 години

До някой 12"Какво ще излезе утре?"---Ще излезе истината - това е НЕСКОПОСАН опит за пиар!Ако съм решил да го пребия, ще избера ли НАЙ-ВИДНОТО МЯСТО в София?САМО с ДВА удара (при разминаване) ли ще го оставя?И има още куп неща, съшити с бели конци ... Хубаво е, че му публикуваха снимка, та да го разпознаваме (и не се разминаваме) като го срещнем ...

20

Анонимен

преди 7 години

Какво ни занимавате с тоя? На никой не му дреме за него, поне доброто де. Даже и на ромеите им се тая, те гледат само да изкарат нещо от антибългарската им организация. Дали ще е той или друг си е все едно. Жалко че са му били само два шамара. Трябваше да усети как бият *** на свой гръб. Да изпита страха, който изпитаха битите пенсионери. Злобата в очите. Безсилието от полицията. Не заслужава да диша същия въздух като мен.

19

Анонимен

преди 7 години

дайте филмчетата от тези камери да ги видим де/дори и да го позная, няма да съдействам/

18

Анонимен

преди 7 години

Лош материал тези нападатели, неможаха да свършат работа както трябва до край.

17

Ники пилето

преди 7 години

До ИлиянскиМето, ти ли си бре?

16

Илиянски

преди 7 години

Ами видеото да влезне в учебниците по история, за да знаят младите как се процедира с национални предатели!

15

Иван Пешев

преди 7 години

Откъде накъде МВР ще хвърга допълнителен ресурс за да разкрие кой му е набил шамарите на този, кой беше този ? Нали сме равни , настоявам МВР да направи точно толкова колко би направило ако шамаросания беше ватман или учител например - т.е. нямаше да си мръднат пръста да гледат камери.

14

Анонимен

преди 7 години

Този човек отдавна го подозирам, че е ром.По принцип нямам нищо против никого.Ненавиждам наглите, лъжливи, крадливи, фалшиви, мързеливи, и подли хора, особено тези, които говорят убедено нещо само, когато им плащат и ги пазят стабилно.Този е един от тях.

13

Анонимен

преди 7 години

тоя номинира оня убиец за личност на годината от България !!!!!Вие ,ми кажете що за човек е и какво заслужава

12

Анонимен

преди 7 години

До Анониментъй като чета, по-добре да пуснат ГугълПлей приложение "Удари шамар", може да наредят и други картинки, а редник Паси ще се катери по стълба със студена кофа за бонус точки. приходите от рекламите - към стипендия тройкаджиите на Кунева, да си купят поне учебниците, за тетрадките ще мислим после.

11

Анонимен

преди 7 години

Искаме записа! Записа! Записа! Качете го в Ютуб. Няма само ушевите да се кефят!!!

10

кое от двете очи

преди 7 години

Единият бил англичанин и го запитал: - Икскюзми, сър, уеър из дъ Булгериън пАрламент?А Кънев мълчаливо го изгледал, както обичайно си гледа: "?!?@#%&$$$***^#@?"И поданикът на дъКуин се ядосал:- Уот дъ мадър фадър анд гоу он, ...спаниш /***/ мигрант!...и айде ония от Страсбург, Хелзинг, амнести по-бързо с осъждането на България, че Нова година иде.

9

някой

преди 7 години

Първо съобщението беше че е пребит, после беше съобщено че е бил ударен по лицето и в корема, сега излиза че е имало само един удар (пак е неясно какъв удар), по лицето, а другия в корема май е нямало. Какво ще излезе утре?

8

Анонимен

преди 7 години

Ами да го бяха отупали по-сериозно, че да има за какво да реве ! Долен, нагъл продажник !

7

Анонимен

преди 7 години

Анкета! Гласувайте сега! Въпроса е "Кой ви е по противен":Да КъневНе Цецка

6

ООН

преди 7 години

Битият подал ли е жалба в БХК за нарушаване на човешките права и заплаха за живота му в България ?