17

Олимпиици

преди 7 години

"Подготвя ученици с постижения на национални олимпиади по информационни технологии."За съжаление това е един от проблемите: У нас всички обичат да сортират и след това да работят с избраните. Американските пари се дават обикновено за търсене на лидери и увличането им на запад. Така и баба знае.За останалите - учителите нямат познания. Дано да не е така.Успех на младия учител.

16

правилен подход

преди 7 години

Няма Грешка _ има опит! нищо лошо и трябва да се приема спокойно ,но е лошо когато една и съща неправилна постъпка се повтаря многократноЖивота е твърде кратък ,за да поправяме серия от еднотипни неудачи.

15

художника

преди 7 години

И от мене едно БРАВО на УЧИТЕЛЯ. Дерзай млади човече... много отдавна Платон го е казал: УЧЕНИКЪТ НЕ Е СЪД, КОЙТО ТРЯБВА ДА НАПЪЛНИШ, А ФАКЕЛ КОЙТО ДА ЗАПАЛИШ....

14

Анонимен

преди 7 години

Умните се учат от грешките на другите.Проба- грешка- личен опит е забавно, но няма нужда да откриваме топлата вода и колелото лично.Добре е да не се страхуваме от грешките, но и да се стараем да не повтаряме допуснатите ...Просто трябва да се намери мярката.

13

тя

преди 7 години

т- н- програма "заедно в час " е поредната провокация на американците . Под предлог да се помага на етнически изостоаващите деца се вреди на умните , които са принудени да са в изоставащи класове и така не могат да напредват в образователния процес! Също и "подбора " на хора без педагогическо образование е много съмнителен!

12

Анонимен

преди 7 години

Младежът е умен: говори само за това, за което е подготвен.Ако сгреши един програмист, програмата му няма да тръгне. Ако сгреши един стрелочник, могат да загинат много хора.

11

Митко

преди 7 години

Браво на момчето. Това е начина човек да учи, чрез грешките си и да не се притеснява когато се провали. Просто трябва да опитва пак и да върви напред. На нас ни набиваха в главите навремето, че е лошо да грешиш и едва ли не ако е не успееш в нещо си некачествен. Всички трябваше да са безгрешни, а това води след себе си негативни усещания и проблеми със самочувствието, да живееш е страх.

10

Анонимен

преди 7 години

Който работи добре, грешките му не се забелязват, работиш ли зле - неуспехите се превръщат в провали

9

Анонимен

преди 7 години

До Чекви масони та подгониха бе

8

Анонимен

преди 7 години

ит сверата много ясно там е бъдещето

7

Че

преди 7 години

До БравоПравилно е това мислене. Не греши този, който нищо не прави! Правилните решения идват от опита, а опитът идва от вземането на грешни решения! Успех!---Вместо да "правиш нещо, колкото да не правиш нищо", по-разумно е да анализираш първо ситуацията и тогава да действаш. "седем пъти мери, а един път режи!" са казали хората. Явно масонската концепция е - 7 пъти режи, а чак на 8-ия мери ... когато няма да има какво да мериш!

6

Анонимен

преди 7 години

До Ченямаш акъл да разбереш какво казва човека, какво се опитваш да расъждаваш?

5

Че

преди 7 години

Учителят Кадийски: Уча младежите, че да грешат не е лошо!---Как да не е лошо ?! Грешиш ли - значи си невеж по въпроса. Грешиш ли втори път по същият проблем - значи си ***!

4

Анонимен

преди 7 години

евалата!забележете обаче сферата на действие, ИТ, нещо до което политиците нямат достъп и контрол. А това, че се е насочил към образованието е похвално.

3

Браво

преди 7 години

Правилно е това мислене. Не греши този, който нищо не прави! Правилните решения идват от опита, а опитът идва от вземането на грешни решения! Успех!

2

Анонимен

преди 7 години

Браво на този млад Човек! Все още има надежда!

1

Анонимен

преди 7 години

Чудесно е, че тук таме все още има читави хора, които се занимават с учителстване, въпреки страшната ***, която е тая сфера в момента. Само успехи на пича!