21

Анонимен

преди 7 години

Следващата стъпка е - един чувал на главата и гол от кръста надолу.Да видим по кой закон ще те спрат - за закрито лице, или за неприлично поведение (гол *** и карантии).Дали път тогава баш министершата ще благоволи да предприеме нещичко?

20

Анонимен

преди 7 години

на летището ме накараха да си махна шала от врата и да събуя обувките тях събличат ли ги

19

анонимен

преди 7 години

Щяxме да се учудим ако се бе случило обратното

18

Анонимен

преди 7 години

"реагирали правилно и навременно". Как? Като не са направили нищо? Вярно, че в тзи система бездействието се поощяяа, какво друго да се очаква от тях?

17

Абе Вера

преди 7 години

защо споменаваш имената на тези две българки. Като нищо някой ислямист може да ги осъди, че се подиграват с религията му. Журналисти под прикритие трябва да бъдат добре защитени.

16

Проверяващ

преди 7 години

Бях в Хелзинки и попитах за БХК. Там никой не знае и не е чувал за такава организация, в Общината на града ми казаха, че няма такова регистрирано дружество във Финландия и че същото би трябвало да е НЕЛЕГАЛНО. Посочи за пример, че във Финландия също не може да се регистрира дружество, комитет или организация на име Финландски Софийски Комитет, ако не извършва някаква СЪВМЕСТНА ДЕЙНОСТ между двете страни и съответните градове. Изрази съмнение, че може да става дума за пране на пари.

15

Nenormalni sme

преди 7 години

В всяка друга страна Бъчварова отдавна да е уволенена, а тя ми се кикоти все едно прави социологически проучвания

14

до номер 4

преди 7 години

Как да не става за нищо полицията бе брат ! Стават да скачат през два месеца за по високи заплати за пенсийки и милион други привилегии !

13

Темида

преди 7 години

Смее ли Бъчварова да не е доволна. Ако ги бяха проверили после БХК щеше да ги самосезира до гроб.Това си е правилния не дескриминационен, либерален, не расистски, глобализационен, приятелски подход. Трябва да се защитават тези хора.Не ни трябва Полиция - да се разформирова....Имаме си БХК - да Живей!!!!

12

аз

преди 7 години

да а после риват за още пари ,че им били малко, че се преуморявали от работа да да

11

Анонимен

преди 7 години

Абе тия приеха закон за забрана на бурката, комисии в парламента, дебати, първо четене, дебати, второ четене, пак дебати, кюфтета, дебати, гласуване и сега какво - оказа се, че никой не носи бурка. От немай каде пуснали една журналистка да се дегизира с бурка и я пускат всеки ден по новините.

10

чужденеца

преди 7 години

И кое е добре Бъчварова,властите не си вършат работата за която им се плаща,много хубаво.Няма уволнени,няма наказани а всичко е дори заснето Баси държавата.

9

!!!

преди 7 години

Безполезната полиция и министърка.

8

Анонимен

преди 7 години

То в България май само тази журналистка носи бурка, да оправдае потрошениет пари за изготвянето на закона. Иначе никой е България не носи бурка, даже в мюсюлманските страни не носят освен при приятелите от Саудитска Арабия.

7

Българин християнин

преди 7 години

Браво на полициате. Браво български лъвове! Ловете бурките! Да живее Българияяяяяяяяяя!

6

Анонимен

преди 7 години

Тия с коланите с екслозивите на ходят с бурки, не са толкова глупави като теб да бият на очи.

5

Ами така ще реагират

преди 7 години

служителите, защото в BG законите не се спазват, те са само на хартия за пред ЕU

4

позор

преди 7 години

Господ да ни пази полицията явно за нищо не става и вяра не може да им имаме....

3

Анонимен

преди 7 години

Тази е луда.

2

гола вода са

преди 7 години

Кое му е правилното реагиране,1 час да се разхождаш без никой да те провери ли?този МВР министър ни прави на луди вместо да си признае че служителите са некадърни и не познават законите!