13

Анонимен

преди 7 години

Защо има детски за майки под 18 години? Защо не им се отнемат децата принудително? Защо "традициите" на едно привилегировано малцинство се толерират?

12

Анонимен

преди 7 години

Ето идват новите работници за бизнеса

11

Омръзна ми

преди 7 години

от ПОЛИТИЧЕСКА КОРЕКТНОСТ, Веселина !

10

Анонимен

преди 7 години

Сигурно и 9-те случая са с майки и бащи от тези "деца", на които Кунева-Пръмова иска да дава по 30 евро

9

До 8 от МММ

преди 7 години

За какво сексуално обучение говориш? Стратегията им е да раждат повече деца. Могат само да се ограмотят и да нямат изпусната година....Повече деца, повече помощи, повече просяци, повече ***, повече пари при избори, повече гласоподавателна мощ....Какво се заблуждавате? Никой не иска да пипа нищо...Една мисъл е подходяща по тази тема. Попитали древен мъдрец: Старче, докога ще чакаме да се оправим? А той отговорил: Ако ще чакате, ще е дълго...Революция трябва!

8

Веско

преди 7 години

Ами нормално да са повече. Това е вече второ поколение.

7

1

преди 7 години

Ето защо трябва да се образоват не само в училище, но и сексуално! И не да им дават пари, за да си купуват ***, но да ги задължат да учат!

6

Анонимен

преди 7 години

До АнгелИ да бъдат заведени дела, санкциите трябва да са само в една форма - принудителен труд!Иначе, всичко друго е бошлаф - забележки, порицания, разговори с психолози /на които ние плащаме/, условни присъди, само в краен случай - ефективна присъда, което означава "лежане" на топло на пълна издръжка за наша сметка!

5

Анонимен

преди 7 години

Колко пари ще се измъкнат от джоба на данъкоплатците, за да се плаща на тези 33 приемни семейства?Настанените в тях деца имат ли родители? Ако тези родители са живи и в трудоспособна възраст, да отработват сумите, давани на приемните семейства за отглеждане на децата им!

4

Ангел

преди 7 години

Колко дела заведени има за изброените събития?

3

Анонимен

преди 7 години

БХК, осигурихте ли вече стипендии за майките ? не забравяйте и за бебетата /ако не ги хвърлят в дет.дом /,отрано да ги стимулирате да учат в бъдеще.

2

Анонимен

преди 7 години

Урррррра, да са ни живи и здрави, до 11-12 години внуци да дочакат, соколчета мили. Не ни трябват мигранти, ремонтирането на генофонда вече върви с пълна пара.

1

Иванчо+Марийка

преди 7 години

Къде е държавата ? Съд, затвор........... В закона е записано.