16

Братя Галеви 2

преди 7 години

Ще изчезне до седмица след като я пуснат...

15

ДЪРТ МЕРАКЛИЯ

преди 7 години

ПРОСТО Е НЕЩАСТЕН ИНЦИДЕНТ....СЛУЧАЯ Е ПРИКЛЮЧИЛ....ЗАБРАВЕТЕ !ПУСНЕТЕ АНИТА ДА СИ ХОДИ....ООХХ МНОГО Е ЗДРАВА....НАПРАВО ЩЕ Я СКЪСАМ........

14

ha ha ha

преди 7 години

Ще я пуснат и ще тръгне по телевизиите като една от представителките на родния ВИП.Тъй де - все пак това е Б-я - страната на чудесата и всичко е възможно, особено пък за "звезда" от нейния ранг.Изкривена, гадна и отвратителна действителност.Не поради това, че ще я пуснат на свобода /дреме ми за нея/, а защото ще започнат да ни я навират в очите като "герой".Това, което е платила или ще плати за свободата си, ще го изкара в разните телевизионни предавания и медии. Дори ще бъде и на печалба.

13

Иво

преди 7 години

Пуснете още един боклу....к по-улиците,че са малко.

12

художника

преди 7 години

Оня кмет дето малкото ку.ве го обвини в изнасилване още е в затвора, а тая за УБИЙСТВО нема и 2мес. ще е на свобода. Виждате ли разликата? Кмета е българин а ТАЯ е ****ка......БЕЗ КОМЕНТАР !!!!

11

Анонимен

преди 7 години

Важното е че си е направила кефа пък ие си пишете колкото си искате.

10

Анонимен

преди 7 години

Ей измъчиха я тая женица.

9

Анонимен

преди 7 години

Тука въпроса е философски - това са си техни неща между тези хора. За момчето жалко, че се е хванало с такава жена, за нея няма да е спокоен живота след този гаф, който вероятно и двамата сътвориха. Така че, не виждам място за мъст и злоба. Едва ли го е убила нарочно. Ако наистина експертите докажат,че е действала нарочно - това е друго, но се съмнявам. Мисля, че и двамата са си го причили вследствие на странните им и "модерни" щения. Но... лоша игра.

8

ined

преди 7 години

Пуснете бедната женица, такава голяма хубавица "Мис Максуда 2016"

7

Анонимен

преди 7 години

НОВА ТЕЗА ЛИ ИМА- ЯВНО НАИСТИНА Е ИМАЛО КРЪВ. ВСИЧКО Е СЪШИТО С БЕЛИ КОНЦИ- НАЛИ ТЯ ГО СНИМАЛА С КАМЕРА, КОГАТО ТОЙ КЪСАЛ ОПАШКИТЕ, СЕГА ТРЪГНАЛА ДА МУ КУПУВА СУТРЕШНА ЗАКУСКА В 2 ЧАСА ПРЕЗ НОЩТА- НЕ ЗАВИЖДАМ НА СЪДИИТЕ............

6

Анонимен

преди 7 години

За произхода и защо толкова много се крие , Анита Мейзер ясно но родителите и цялото поколение , покажете ги да видим какви са и кои са всъщност , имена лесно се сменят или купуват но Националност и Религия не се купува през Интернет

5

патриот съм

преди 7 години

Българеещата се ромка излезна на свобода , така от Византия до наши дни

4

ЛЪЖА

преди 7 години

Според Мейзер, когато той започнал да напъва, тя тръгнала до денонощен магазин да купи поръчаното от него за закуска.-----------------Вече беше доказано на 100%, че НЕ Е ХОДИЛА В НИКАКЪВ МАГАЗИН. Колко пъти ще ги пишете тези лъжи ?

3

АНТИ

преди 7 години

Варна...морето...сините вълни,Ад под небето Мейзер сътвори.Варна...морето...сините вълни,бяха в мезонета дяволски игри.Свинските опашки опън до откат,пачки ще получи хитър адвокат.Ани, проба-грешка, белезници ЩРАК,не опитвайте в къщи втори дубъл пак.

2

СМЯХ

преди 7 години

Тази ще я пуснат , след като обвинението за Убийство е променено в телесна повреда довела до смърт .

1

Анонимен

преди 7 години

Много се тревожа за *** МейзерА Митьо очите как е?