24

Рали

преди 7 години

Правят ни на маймуни

23

Маймунка

преди 7 години

Не знам какво не им харесва невинната животинка, че я цензурираха , но се досещате . Даже и те са доста умни всъщност, може би не ми беше добър примера.

22

Анонимен

преди 7 години

Според мен пък е съвсем нормално критериите за тях да са по- ниски , все едно да хванете *** в училище и да очаквате, че ще се изравни с отличниците, да не говорим за математическите гимназии, където нивото наистина е високо. Генетика! Пък и по- добре да взимат пари, че ходят на училище , вместо за поредното родено дете.

21

Анонимен

преди 7 години

Гравителството на ГЕРБ пилее нашите пари за проекти, които дискриминират българските деца.

20

Меня

преди 7 години

60лв. Ще дам за лагери за такива.(сещате се какви лагери) А не за стипендии.

19

The Dark Lord

преди 7 години

"протестсрещу обявените от Министерството на образованието и науката стипендии за ромски ученици"По-скоро протест с/у самия министър. (гнусно ми е да и напиша името)

18

Икона

преди 7 години

Браво българи, бии ммангала където го срещнеш!

17

Анонимен

преди 7 години

Ромка от България: Обещаха ми да бера банани в Швейцария, но..."Нойе Цюрихер Цайтунг": Трафиканти на хора използват все по-перфидни методиПрочети още на: dnes.bg/redakcia/2016/10/27/romka-ot-bylgariia-obeshtaha-mi-da-bera-banani-v-shveicariia-no.320041На братлетта и на чаветата на тая ще отпускат стипендии! Тях пък могат да ги излъжат, че ще балирт сняг в Египет..

16

Цура Рабфака

преди 7 години

Неудобните ги цензурираме,а ? Аз и без това не ви чета...

15

А бе те протестират,

преди 7 години

ама в това време връстниците им от онзи етнос не денгубят!Преди малко излезе съобщението, че само в Стара Загора, само през последния месец 9 (девет) малолетни и непълнолетни момичета са родили.Не се съобщава само дали сред тези девет ромки има поне една, за която това новородено да е първото й дете!Умните момичета и момчета нека да си протестират.После пак ще влязат в клас, за да учат и да взимат медали. Но като завършат, да не вземат да хукнат по света! Кой ще храни тук ромите и децата им?

14

до 2

преди 7 години

Аха, много позитивна е била програмата - докара ги до пoлумaймуна - президент.

13

Анонимен

преди 7 години

Това е стимул за ***, за да бият даскалите, ако малък м'анго няма 3.50!

12

Анонимен

преди 7 години

Примитивни мозъци и в СМГ! Жалко!

11

Българин

преди 7 години

Фонда е Ромски Образователен Фонд на Сорос, автара на дявола, целта му е заличаване на България и българското и населване на райската ни страна с *** и ннегри.

10

Сп??нс

преди 7 години

Няма лошо, стига този успех да трябва да се защити на между училищен принцип - защото всички сме ходили на училище и знаем, колко субективно е оценяването в клас, особено в училища с малцинства и на село.

9

Логичен е протестът

преди 7 години

Хората са бесни заради ромската наглост.Малолетни булки и по няколко деца,родени преди майката да е станала пълнолетна. Всичко това източва пари,взети от данъците, внасяни от родителите на тези достойни, умни, надеждни момчета и момичета от Математическата гимназия!Как да не се възмутят учениците от това елитно училище? Колко медала са донесли те на държавата?А дундурканите роми какво дават - гърла за хранене, мръсотия, престъпления, наглост, ненавист спрямо България и българите.СТИГА ВЕЧЕ !

8

sante_dog

преди 7 години

Няма значение, че парите идват от частна организация. Това пак е незаконно! Доколкото знам не е позволено и на частни фирми да дискриминират на расов принцип (етнос). Ако аз имам фирма и кажа - няма да наемам на работа 'роми' публично, дискриминирам ли ги? Постоянно четем в новините за частни басейни, където не допускат роми и те се жалват на БХК. Това дискриминация ли е? Ако е, тогава и стипендия раздадена на признак 'етнос' е дискриминация.

7

Хико

преди 7 години

Браво на будните БЪЛГАРЧЕТА!!!! А соросоидната пачча , евврейката Кунева защо дава задна, сега нямало да има пари от бюджета, чичико Сорос, аватара на дявола, щял да плати всичко! На въжето национални предатели!

6

Анонимен

преди 7 години

Защо се възмущавате???????идват избори а майката на нацията трябва да бъде избрана.....признах ги тези от ГЕРБ на всичко са готови само за да стане на тяхната.....доста шубе че Каракачанов май ще е следващият президент.....затова от ГЕРБ са готови на саможертви

5

12

преди 7 години

И къв е тоя чужд антибългарски дискриминационен фонд който ще раздава пари на расов принцип? Утре като дойде ислямски фонд който дава по 2000 евро на всеки ученик приел исляма тогава ще лапнете дървения щото и на мен ми писна да съм българин в държавата на ромите и ще пусна брада и ще фана ножа