79

Христо Младенов

преди 7 години

Петя Славова хем не знаеш значението на текста във снимката хем пишеш лъжите за хората и се мъчиш да ги убеждаваш с твоите анти турски пропаганди. Само че забравяш 1 нещо, има и компетентни българи знаещи по няколко езика - достатъчно е да прочетат какво пише на снимката и ще разберат че ти лъжеш убеждаваш хората с анти турски пропаганди!Аз съм учил Английски и Турски, а Българския го знам от както съм роден..Всичко това го правиш по наредбата на чуждите сили в тяхна полза и техен интерес!

78

АНОНИМЕН

преди 7 години

До ЦИК:Касирайте изборите в Турция!Те са невалидни,и вие го знаете.От години е така и вие все си затваряте очите за тези несправедливости,до кога?

77

Анонимен

преди 7 години

На коментара на ЦИК,че не може да противодейства на събирането на лични данни в чужда държава_има! И то е _касиране на изборите.До като не се научат да гласуват честно,така трябва да бъде.

76

SCHWARZ FREIHERR

преди 7 години

Този *** законопроект, който е пълен с абсурди и предразполага такива простотии да се случват ще се върне като бумеранг на управляващите. Изобщо няма да разберат от къде им е дошло!

75

!!!

преди 7 години

Заплашват българските граждани в турция, а НЕ българите!Българите турски не знаят и не ги интересува този чужд език.Има разлика между народност (националност) и гражданство!

74

Анонимен

преди 7 години

Нама па такава РОМАНиЯ е това гласуване в турция, пълна излагация и за турци, и за българи, и за бабите им. Кви мераци, кви надежди, кви емоции. И на финала - новите дрехи на царя. Несменяеми.

73

Анонимен

преди 7 години

Защо да ги заплашват. Нали приехме закон за задължителното гласуване. Просто хората искат да не нарушават този закон.

72

Анонимен

преди 7 години

Нарочният опит да бъдат ограничени конституционните права на български граждани с намаляване броя на секциите просто ще бъдат преодолени с перфектна организация.

71

Анонимен

преди 7 години

Какво нередно има в това да се организира осъществяването на конституционното право на глас?

70

SCHWARZ FREIHERR

преди 7 години

Ама че безделници коментират по тези форуми! Хората предупреждават за някои нередности, а вие ги обвинявате! ЯЗЪК!!!

69

Анонимен

преди 7 години

Къде е заплахата? Аз виждам само предупреждение.

68

Revolution_

преди 7 години

А на тия турци защо не им забранят българското гражданство да не могат да влизат в България? Пак никой не си върши работата.

67

аманзаман отсабахлен

преди 7 години

До Анонименади сега, те тогава аверите още не бяха скарани за парите и властта.

66

8

преди 7 години

Единственият начин да се спре тая чалга е прекратяване на гласуването от чужбина, само от постоянен адрес и 1 година уседналост

65

Анонимен

преди 7 години

DPS bezplatno razprostranqvashe vesTnika na propovednika terorist GULEN vestnik ZAMAN

64

слобода

преди 7 години

До АнонименКънев е обучен за ци, пардон, ромите и македоноидите до Букурещ. за останалите вечно дискриминирани единици до Босфора са подбрани други малко по-високи индивиди.а в Турция гонят гюленисти из училищата, нямат време да се занимават с "ало, ало, има ли някой там горе"

63

Анонимен

преди 7 години

БОрисов + меСТАН = БОСТАН

62

Анонимен

преди 7 години

КОАЛИЦИЯТА БОСТАН Е В ДЕЙСТВИЕ.ЯВНО МЕСТАН И ДОСТ ОРГАНИЗИРАТ ТАЗИ АКЦИЯ, КАТО НА ТУРЦИТЕ Е НАРЕДЕНО ДА ГЛАСУВАТ ЗА ЦЕЦКА ИНАЧЕ ЩЕ СИ ЗАГУБЯТ БЪЛГАРСКИТЕ ДОКУМЕНТИ.Борисов има обещани от Ердоган 50000 гласа. Ще видите, че във всяка секция в Турция ще "гласуват" поне по 2000 души.

61

Анонимен

преди 7 години

ADMINA DA TI EVA M..KA TI PEDA..LSKA ZASHTO ME TRIESH VE MA..TI MRUSNA

60

жжж

преди 7 години

долните дпсари още ли не рзбраха че всичко си има край и сега създават нарочно напрежение и забъркват цялата държва в това