76

Анонимен

преди 7 години

До Бобидали си завършил 8ми клас ?

75

Боби

преди 7 години

До Анонимен 93Обект и Субект на действие знаеш ли какво е? Субекта изпитва отражение на действията извършени от ОБЕКТАОбект Украйна - Майдан Субект КРИМ КофтиииОбект Крим - Декларация за независимост - Субект Украйна Кофтиии Обект РФ Признаване на независимост по казуса Косово Субект КРИМ - НЕЗАВИСИМОСТОбект КРИМ НЕЗАВИСИМОСТ Субект Украйна Кофтиии териториална цялост КА ПУТОбект КРИМ и РФ - Влизане на Крим в РФ

74

Анонимен

преди 7 години

Русия гарантира с подписа си териториалната цялост на Украйна но видяхме какво се случи.

73

Боби

преди 7 години

До Георги 83Това е в отговор на част от реториката на някои кръгове във Вашингтон.До ха ха ха 89Ако руснаците същия ден в който грузинците почнаха да обстрелват Цхинвали и руския миротворчески контингент там бяха се намесили щеше да има по-малко жертви и от двете страни. Руснаците навлязоха в Северна Осетия чак на 3 ден от конфликта.Украйна - Запитай се две неща - Руснаците можеха ли да са в Крим по договор - ДАЗащо никой не заповяда на 70 000 украински военни да действат?

72

Анонимен

преди 7 години

Да, Да. То ще е защита на руското население в Полша или помощ на чужда държава или хуманитарна мисия...

71

Батко

преди 7 години

Путин иска да каже че руснаците не се месят в вътрешните работи на други страни . Те само се бъркат . Нама да нападат само ще освобождават . Така " демократично" си въведоха и комунизма с лавина от танкове

70

Ха- ха- ха

преди 7 години

Русия не планира,разбира се. Путин действа спонтанно. Както в Грузия и Украйна.

69

хайл Путлер

преди 7 години

Русия не планира да напада никого, само ще "освободи" някоя друга държава и ще избие местните .увери Путин

68

Иван

преди 7 години

Русия е велика държава със силен президент. Страхливите треперят и се обединяват, никой от тях не смее да излезе един на един срещу Русия. Наясно са, че руснаците ще ги наритат.

67

Анонимен

преди 7 години

"Русия не се меси в президентските избори в САЩ, каза Путин"...но се меси в президентските избори в България. Цяла рота проруски кандидат президенти барабар с генерала без отличителни знаци са се наредили по двойки.

66

Анонимен

преди 7 години

Русия е много зле аха-аха , почти е фалирала , самоизяждат се ...........преврат на Путин ще правят , руснаците искат демокрация , смех бате , ама смех ти казвам .....

65

1962

преди 7 години

То какво да коментира човек?Само погледнете изнасиления на фотоса и..

64

Берлин

преди 7 години

Най-лошо ще стане, ако Путин реши да нападне със самолетоносача "Адмирал Кузнецов". Когато матросите накладат пещите и Кузнецов се разпуши, вражите войници ще *** като мухи от смях. Руснаците ще спечелят без нито един изстрел.

63

Mr.STARBUCKS

преди 7 години

Русия не напада,направо анексира !

62

БГ

преди 7 години

ТОВА Е ГРЕШКАТА НА ПЛАНИРАНЕ,ДРУГИ ПЪК РЕДОВНО НАПАДАТ КОГОТО СИ ИСКАТ,ВЕРБОВАТ КОГОТО СИ ИСКАТ,ПРАВЯТ КАКВОТО СИ ИСКАТ,ЛИКВИДИРАТ КОГОТО СИ ИСКАТ И Т.Н.ТОВА Е ДЕМОКРАДАЦИЯТА.

61

Анонимен

преди 7 години

Путин прави Олимпиада в Сочи , целият свят там , Нюлан прави преврат в Киев - Майдан , а и Джо Байдан бута едно рамо , край "порив за демокрация"......е да ама леко не си направиха сметката

60

Анонимен

преди 7 години

"Путин увери, че Русия не възнамерява да атакува когото и да било" !!!ГУЗЕН НЕГОНЕН БЯГА !

59

Анонимен

преди 7 години

Не Русия има един самолетоносач , който пуши, извод , край много са зле няма какво да ядят............о убити хора

58

Кики

преди 7 години

До анонимен 72Щом го е подписал, значи го е гарантирал. Какво не ти е ясно!

57

Анонимен

преди 7 години

Лъже Путин. Той подписа споразумение със САЩ ,Англия и Украйна ,даи гарантират териториалната цялост и независимост , но го наруши. Русия винаги е била Агресивна. Очите и все в чуждото.