40

Анонимен

преди 7 години

Асфалтова икономика.

39

Анонимен

преди 7 години

МАГИСТРАЛИТЕ ГИ СТРОИ ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ.КОЙТО ДАВА ПАРИТЕ, ТОЙ Е СТРПОИТЕЛЯТ. БАТЕ ВИ БОЙКО Е САМО ЛАЙКАТА С НОЖИЦАТА.

38

Анонимен

преди 7 години

44 Е, има и други българи, които не правят такива неща.Ти явно описваш себе си?

37

Хан Аспарух

преди 7 години

А отделно що като купите нова стара кола се чудим че само по ремонти влизаме? Ами ето - затова е било хубаво на времето - 2-3 лади по пътя - всички друсат - няма проблем и в Русия е така - но и там почнаха да се усещат - и грам сняг не оставят да се задържи през зимата по улиците в Москва или Ленинград - с камиони го извозват денонощно - що ли?Ами хората почнаха да се усещат - а ние си обичаме да си чакаме на опашки, да си пеем день победы и да си псуваме живота със менте ракия. Работа ни чака

36

Хан Аспарух

преди 7 години

До АнонименНие българите най-обичаме да мразим, да си плюем по пътя, да си хвърляме фасовете през прозореца - щото така ни е кеф, и явно затова и отиваме по запада на ометеното там да си плюем и да си псуваме будалите които са останали на мръсното в България. Е как да стане нещо нормално като никой не иска да си пази хубавото - а колко време от София за Варна или Силистра пътувате - а - 7 или 8 ч? И колко ограничения на скоростта сте спазили и колко пъти си мигате с фарове за полицаи ?

35

Хемус - браво, кога?

преди 7 години

Доизграждането на "Хемус" абсолютен приоритет на кабинетаТака и трябва да бъде. Сега да видим кога ще завършите магистралата.

34

Dinosaurus

преди 7 години

Куку, червените!!! АМ "Хемус" наистина се строи от повече от 40 год и за периода до 1989 стигна до...Правец. Случайно да знаете на кого е родно място? Случайно да знаете защо е прекарана през Витиня, а не през Арабаконак, например? И защо струваше два пъти повече от Тракия и беше с три пъти повече съоръжения и повишена трудност? Бате ви Бойко и Лилето не са били родени, когато е започнал строежа...ама вие си плюйте, живота съществува от...27 години, преди това е имало само ангели

33

Анонимен

преди 7 години

Тия се чудят как да си спасят проваления мандат. Като дойдоха на власт пак това им беше приоритет... след 20 г сигурно пак същото ще плямпат.

32

С изявлението си...

преди 7 години

доказва, че ГЕРБ са напечатали бюлетините, подготвили общественото мнение чрез социологическите агенций. Фирми на Пеефски ще усвоят парите и ще си ги делнат с ГРОБ

31

Гана Скарлатова

преди 7 години

Предизборни лъжи на издънка от комунистически род.НЕ ВЯРВАЙТЕ БЪЛГАРИ.ПРЕДИЗБОРНА ЛЪЖА.

30

Темида

преди 7 години

Тя Хемус така си се е строяла винаги. Ударно преди избори :) Не сериозно ако тая магистрала се завърши до 2020 ще се прекръстя на Хасан Бойков Бин Лилянов Бин Доган Бин Муса Бин Халил Ал Осман

29

124

преди 7 години

Тази магистрала не я ли строят от 40 години ?

28

Шаран БГ

преди 7 години

Знае се от специалистите в бранша, че най-големите злоупотреби са в строителството. А супер-кражбите са в ремонтите!! Там "куче влачи-диря няма" ! Така че "вервай народе". За това си ги избрал-те крадат и да те лъжат ! Няма "не искам", няма "недей"! На г-жа Павлова ще повярвам, само когато направи винетката 200 лева и обнови пътя Ст.Оряхово- Гроздьово - Варненска област! Познайте кое ще изпълни веднага !?!?!?Русе-Бяла-Търново и Варна-Бургас лекичко ще ги разширим,т.е. ремотираме! Няма трафик!!??

27

Анонимен

преди 7 години

Изборната Победа е сигурна на 100 % . Ние това го знаем и без тази допълнителна информация .

26

някой

преди 7 години

2076 година-магистрала Хемус е почти готова,започва работа по магистрала Черно море....

25

е - ник

преди 7 години

Ами парите от винетките? Кога ще ги връщате? Има ли останало още нещо, за което не сте се сетили - да го оплюскате...

24

123

преди 7 години

А откъде пари, от нашия джоб ли?

23

Абсолютем приоритет

преди 7 години

е пътните фирми-касички да имат постоянен приток на свежи пари от обществени фондове, за да се отчитат навреме на "приоритезиращите". Кого мислиш, че заблуждаваш, *** ***?! Асфалътът не успява да смени цвета си и още топъл, топъл започвате да го ремонтирате. Ама и най-ачлните и с голямо гърло накрая се задавят!

22

Анонимен

преди 7 години

Предизборни трикове

21

Анонимен

преди 7 години

Свинетке благодаря, ако я правите като Тракия мерси! По дясната лента в посока Бургас вече сериозно не може да се кара защото е на вълни а дупките са вече в изобилие!А на пролет след снеговете незнам!!