4

Анонимен

преди 7 години

А онзи от МИ 5 дето го намериха в куфар и накрая се появи и версия, че е умрял при самотренировка. Явно някои работят в пълна секретност - и те не знаят какво правят.

3

Анонимен

преди 7 години

Ехеееееее, ами то излиза, че и Папата няма да може да се впише. Басииииии и изискванията. Аз си мисля, че нещата стоят малко по различни. Трябват им квалифицирани мошеници, лъжци и безскрупулни убийци без морални задръжки и угризения и всичко това от любов към родината. А това което искат да представляват кандидатите им май е по изискванията за семинарията. Човека е объркал листовете явно.

2

Анонимен

преди 7 години

Ами... като начало нека да започнем с това, че MI6 никога не са се казвали MI6.Истинското название на световно известната разузнавателна служба е SIS - по-точно Secret Intelligence Service.А историята на тайните британски служби съвсем не могат да се похвалят с висок морал и хуманизъм. Единственото което ги води е професионализъм и успешно изпълнение на поставените задачи без оглед на използваните средства.В това отношение имат принос в създаването на израелските тайни служби.

1

Някой

преди 7 години

А, това елчето го е писала. То е нормално за нея.