32

Анонимен

преди 7 години

"Рекорд: Страната ни отчита 11 млн. туристи за 2016-а."---И при Тато си играеха САМО НА ОТЧЕТИ. :)За да се скрие истината.

31

Анонимен

преди 7 години

Рснаците са неплатежеспособни туристи. Освен това техните хигиенни навици пъдят цивилизованите туристи. Спречкванията в смесените хотели са често явление. През 1993 бяха пуснали един слух че някакво дете си купило един шоколад за 100 долара и не взело рестото. Може после да са го набили защото е откраднало парите от джоба на баща си. Така и не стана ясно къде е станало това. На Албена, Златни Пясъци, Слънчев Бряг или Приморско. Този слух го въртяха до 2009 г. Не ни трябват Руснаци.

30

потребител

преди 7 години

Помните ли по времето на бай Тошо, от училище плащахме по 5 лв за нощувка на на ученическите екскурзии? Руснаците плащаха по 3,60 рубли на вечер ол инклузив. Тогава рублата беше скъпа 76 ст за рубла! Тогава 65% от почивката на Руснаците беше за сметка на българския народ. Те ни бяха на гости и то скъпи гости. Тази сега ще ми ги кани пак на гости. На Руските туристи трябва да се поставят равноправни цени! И по-малко руснаци във всички случаи е по-добре.

29

Анонимен

преди 7 години

Абсолютна лъжа .Няма такава леглова база която за един сезон да реализира такива данни . Сравнете със изминалите години и става ясно че такъв скок не е възможен .А и данните от края на август и началото на септемви бяха къде ,къде по скромни и не ги деляха на ,,чужденци и българи ,,а всички бяха в кюпа . Явно се е престарала и то мноооого.С една дъма ,лъже та се къса . Опитва се да надмине ЧервеноГербера .

28

Поручика

преди 7 години

Още по-голем рекорд ще ударите, ако в Гърция направят 10-на атентата. Еднократно! Ама аз пак нема да ида на ВАШЕТО море!

27

край

преди 7 години

За 17г. предвижда 20% повече. То Меркел ако ги покани туристите от юг за 2017г. може и да станат 20 млн. за сезон. Лошото е че пребиваването ще е дълго и за наша сметка.

26

Анонимен

преди 7 години

Мерси от такива туристи... Полячета дошли на лагер на БГ Черноморието. Иска ми пица, отваря си портфейла и вътре има 5 лв. Ако ще чакаме на такива туристи ... Къде са скандинавците от едно време. Норвежците не си знаят парите. Там една бутилка водка е 60-70 евро и нагоре. Тука харчат като луди. Ама нашето министерство вместо да изкара няколко милиона за реклама в Норвегия ги дават за реклама в Полша. Проста аритметика е. Кой има по голяма покупателна способност. Мисля че е норвежеца с 3000 евро.

25

реконтраадмирал

преди 7 години

Рекорд: Страната ни отчита 11 млн. туристи за 2016-а! И въпреки това остава на всички възможни последни места в Европа. И на Първо място по инсулти!

24

честито!

преди 7 години

Честито! През 2015 година, българската икономика е стигнала нивото на българската икономика от 1989 година! Кого ще съдят за това? Комунизма или капитализма?

23

Анонимен

преди 7 години

"За активния летен сезон министерството е направило 550 проверки по Черноморието в места за настаняване и хранене, при това само с 5 души екип" 5 милионера повече тази година :)

22

Анонимен

преди 7 години

zna4i ot Sliven ako otida do Burgas samo za 2 dni,sabota i nedelq,zna4i sam turist....haha

21

selajedin eyubi

преди 7 години

VSIAKO LIATO PATUVAM DVA PATI DO SOFIA S RAZLICHNI AVIOKOMPANII,V SAMOLETA SAMO BALGARI ZIVEESHTI V CHUZBINA,TA TAKA RAZBRAHME KOLKO SME VAN OT STRANATA.

20

zaet v turizma

преди 7 години

nqma uvelichenie na turistite! ima samo uvelichenie na registriranite turisti! prosto hotelierite ukrivat po-malko turisti, koeto uvelichava chislata. no vsichko si e statistika! sezonyt beshe znachitelno po-slab ot minaliq!

19

rofl

преди 7 години

С бежанците транзит на Шмъркел клиентите направо 13 милиона...

18

Анонимен

преди 7 години

11милиона чуждестранни и български туристи. Значи ако от Пазарджик отскоча до Пловдив да пия кафе ще ме броят за турист. То тогава 11 милиона е някаква смешна цифра.

17

зембата

преди 7 години

що не ме грее тази новина. значи отиваш в топ сезона юли-август не е истина каква блъсканица е . няма места за паркиране, крясъци и викове до късно, мръвките или са леко сурови или са попрегорели , вечно някакво състезание за места да седнеш и хапнеш, вечно некакво състезание за шезлонг. септември по се ядва стига да е добро времето. юни също става - ама къпането в морето не е много за мъже. а си ми харесва нашто крайбрежие... :( ... съсипват го с този огромен туристопоток!

16

смЕх

преди 7 години

Боже видях снимката и получих уплах тая и стрина Цецка все едно са правени на едно мЕсто пак нЕма да мога да спя .

15

Анонимен

преди 7 години

В това число включват ли се 1 млн. бежанци, транзитно премонали?

14

Анонимен

преди 7 години

11 милиона туристи, а сигурно платени данъци за 2 милиона.

13

АНТИ

преди 7 години

Защо не могат да направят успешно туристическо лого, тогава?!Защото на него трябва да е мутрата Очите ли??Ганьоооо...ГанИо.