51

Анонимен

преди 7 години

Този "чужд фонд /Ромският образователен фонд/" от кой еврофонд се пълни?Щото парите в еврофондовете се наливат от джоба на данъкоплатците от страните-членки на ЕС.

50

Bahur Aliev

преди 7 години

Ромския образователен фонд- организация на Сорос: https://en.wikipedia.org/wiki/Roma_Education_Fund

49

Анонимен

преди 7 години

Ха-ха-ха, тоя Център за образователна интеграция на децата и учениците от етническите малцинства има за основно направление на своята дейност намирането на средства от източници извън бюджета. Така е вписано в целите му. Той е към министерството и значи правителството така си е заложило - да търси и чужденци да финансират образованието на малцинствата. Тая работа колкото повече я разбутваш, толкова повече вони.coiduem.mon.bg/page.php?c=25

48

Бъра

преди 7 години

Кунева криво си е направила сметката. Учениците над 16 са вече бая големшки и граждански осъзнати. Като и спретнат ученически стачки из училищата, че ги делят на таквиз и онаквиз, ще види тя кон боб яде ли.

47

Шошо

преди 7 години

Те нямало да дават на всичкото ром ученик над 16, ами щели да ги пробират по неясни критерии. Най-вероятно на дедо Шорош критериите.

46

безпартиен

преди 7 години

Кой и как ще провери дали парите от този фонд не са свързани с престъпления-джебчийски кражби,наркотици,проституция?

45

Кви 5 лева

преди 7 години

Къв фонд, кви 5 лева? Фондът ли управлява България? Ни гласуваме за него на избори, ни го контролираме, ни нищо. Като как ще се меси той в държавното образование? Да си основе частни школи по законния ред - щото то има ред, акредитация трябва и т.н. - и да си преподава. И пак няма да има право да приема ученици по етнически принцип.

44

Да плаща

преди 7 години

Всички ученици над 16 и с успех 3.50 да кандидатстват за стипендията и Ромският фонд да плаща. Не е законно да им откаже поради етнически различия.

43

енд ъв стори

преди 7 години

накрая, ъгейн, фондацийка нечестива неква за сегрегация зад поредното малоумие да делим децата на нормални и ромчета при всичките ресурси, които наливаме за безплатно образование. ми добре, после да не се сърдят пак разните теменужки, къневци, баби муккадес и сие на дискриминацията. и вожда да постегне боилите, че пак същите експерти върлуват.

42

Оставка

преди 7 години

Не по врат, ами по шия. Кунева да си подава оставката.

41

Анонимен

преди 7 години

Донора е букурещкия фонд за ромско образование.

40

До 49

преди 7 години

Това е похвално. Значи нямаш против и други да дават.

39

няма

преди 7 години

никакво значение, директно се нарушава Конституцията на страната и човешките права! Това е типичен расизъм и дискриминация. Защо милиардите наливани от издръжката от нас не са ги образовали досега?

38

Питам

преди 7 години

До анонимен 35 Шегуваш се , нали ?

37

Анонимен

преди 7 години

Кривоустата с това трябваше да започне - парите са от фонд специално за ромчета, а не за български деца. Отворете Уикито и вижте кой финансира този фонд - ромолюбивият българомразец унгарският евреин и международен финансов спекулант Сорос, МВФ и други. Ние не щем мръсни пари! Да ги дават закоктейл ром с ман-го! Ние ще образоваме нашите деца така, както са го правили предците ни!

36

Анонимен

преди 7 години

Министърката се олива вече в лъжи след реакцията на населението!!!Чуди се каква по-опашата да измисли само и само да мине номерът за пред раята!!Кой да каже на раята,че дарителят изисква условие за дарението си и сам го определя!!Веднъж като условие поставя 60 % дарителство и 40 % от бюджет и след има-няма 2-3 дни,хайде седмица да е казва,че ще плати цялата сметка!!Кунева,Кунева на международно ниво договор за дарителство така лесно не се променя!!Както на теб ти се иска и както ти е удобно!!

35

до 42

преди 7 години

Кои са тези фондове

34

Анонимен

преди 7 години

До До 29Колко данъци са внесли родителите на т.нар степендианти и колко трудов стаж имат?

33

Анонимен

преди 7 години

Абе какво ревете все едно ви искат пари? Някакъв си фонд решил да дарява някакви пари на някого си. Ами нека си дарява, браво на него!!!

32

Анонимен

преди 7 години

А СЛЕД ГОДИНИ ДАЛИ НЯМА ДА ПОЛУЧАВАТ 2 ПЪТИ ПО-ГОЛЯМА ЗАПЛАТА, САМО ЗАЩОТО СА РОМИ?