28

Анонимен

преди 7 години

Слави е ШУТ

27

Хора!

преди 7 години

Не се връзвайте на Слави! Гарван гарвану око не вади.той разчита на лековерните нашенци в услуга на ГЕРБ и ДПС.К*Учиндолският клоун си прави лични сметки.Гласувате ли с ДА на неговия референдум,ще останат само най-големите партии на статуквото.Стотици хиляди гласоподаватели от по-малките партии ще останат без представителство в НС.Тогава няма да има кой да Ви защити.ДПС пусна отровните си пипала в родината ни и поведете ли се по Слави,ще ревете,но ще е късно.Слави подпомага статуквото.

26

123

преди 7 години

Боко тиквата се е насрал от страх.

25

сминдух енд чесън

преди 7 години

Най добре е танковете да дойдат.

24

Анонимен

преди 7 години

Жълтите жилетки не са ли задължителни??????що за простотия

23

Дяд Йоцо

преди 7 години

Е няма ли един мъжкар в тая държава дето да не се крие като мишка зад барети и полицаи а пред ТВ-то да се правят на велики? Еееееех по мое време беше друго, какви мъжкари имаше......... Май пак същото беше ама давай да върви че то не остана много.

22

sdaas

преди 7 години

тжа 100иляде българе ако се сберат долу у центарот и не ги залупат управнице залуду и сбирката :D

21

Бай Х.й

преди 7 години

Жалките управници, толкова са се ***, че да изкарат и спец частите. С това искат да ни кажат, че народа е стадо и ако се разбунтува става Терорист в собствената си държава, ВЪЖЕ за тези предатели. Там ще има поне 200, 300 000 души, какво ще ги заключат всичките ли...

20

Симеон

преди 7 години

Защо ще му плащам за охраната на тоя, да си наеме охранители и да им плати. Освен това няма работа на Орлов мост и не би трябвало, заради него да се блокира центъра на София.

19

Анонимен

преди 7 години

Не на безобразията в България!!!Дойдоха времена нелепи, луди водят слепи!!!

18

Той

преди 7 години

Слави има пари.Направо да пазари едно подразделение на сайерет маткал,а нашите да си вършат текущата работа!

17

???

преди 7 години

Толкова ли много ги е страх от суверена че специални части ще пазят ???

16

маркуч

преди 7 години

Слави е поредния кьорфишек и бизнесмен, който си гони личния рейтинг и затова се заиграва, с политическата тема. Но разбира се зад него има и олигарси, на които слугува и тези кукловоди са от руското влияние. Дори с този орязания референдум, няма абсолютно никакъв изглед да се промени системата. Ако ти е писнало и искаш промяна, излизаш веднага на улицата и с ефективни протести се прави промяна, а не като този дългия една година в събиране на подписи, внасяния, гласувания и т.н. и накрая нищо.

15

Бай Гай

преди 7 години

Ще има поне 100 000 души!

14

Анонимен

преди 7 години

Слави пробва преврат в София-гърми про правителствената агенция ПИК.Според сведения на полицията и ПИК ,Дългия е обявил,пред своите най близки съмишленици,че това не е само концерт ,а най важния ден за Шоуто на Слави,защото от събота тръгва промяната на статуквото в България и края на мутрата ББ.според отлично осведомени източници на ПИК Слави ще призове за подкрепа на ген.Радев и Оставка на правителството. ЗАРАДИ ТОВА Е ТАЗИ ПОЛИЦЕЙЩИНА ,ВЛАСТТА СЕ УПЛАШИ ОТ НАРОДА.И ПРАТИ МУТРИТЕ В УНИФОРМА

13

Анонимен

преди 7 години

Я подай ми мале жълтото елече :)

12

Анонимен

преди 7 години

Възмутително! Какво е това безумие, някой си решил да прави концерт на една от най натоварените точки в София, на всичкото отгоре барети. Коронования принц няма ли да е във ВИП ложата.Бетер Северна Корея вече стана...

11

Генерал

преди 7 години

Освен това ще има парашутен десант на 68а бригада специални сили. Обход на мероприятието с 9та танкова бригада и за финал артилерийски обстрел с БМ-21 "Град".Авиация няма да има защото 2та МИГа чакат двигатели !

10

Анонимен

преди 7 години

Та хулиганите да знаят кого да замерят отдалеч в тъмното, затова ли ще носят жълти елечета?Ако е истинна информацията на Низамов, че в някои среди на "бежанците" се договарят точно след този концерт да вършат с български момичета същите безобразия, каквито се вършиха в Кьолн, тогава не е ли редно полицаите да са с маскировка - женска перука и цивилни дрехи? И с по-дебели палки, скрити под връхната дреха? Няма да е зле да се обърнат с молба за съдействие към клубовете по бойни изкуства.

9

Анонимен

преди 7 години

ПРЕЗ 80-те години.СЛУШАХ БЕСЕДИТЕ НА АЛЕКСАМДЪР ТОМОВ И СИ ВИКАХ "ЕЙ КОЛКО СМЕЛО ГОВОРИ ЗА ДЕМОКРАЦИЯТА" МЕН ЗА ТИЯ ПРИКАЗКИ СИ МЕ УВОЛНЯВАХА. А ТО БАЩА МУ СЪВЕТНИК НА Т. Ж. СЕГА ТОЯ СА ГО ПОДПРЕЛИ ОТ ЗАД ДА СЕ ПРАВИ НА ПОЛИТИК, АМА НЯМА ЯСНА ЦЕЛ И ДВЕ ГОДИНИ НАПРЕД.