33

Анонимен

преди 7 години

Какво се чудят? Създаването на този град е само един от похватите, чрез които зорлем се изгражда "ислямска ос на Балканите".Нужни са повече управници като Орбан!

32

Цветанка

преди 7 години

Хитлер умря и Германия отиде по дяволите,Тито умря и Югославия се разпадна,Кадафи умря и Либия изчезна,Садам умря и Ирак...не ми говори,Тато умря и БГ потъна,Сталин умря и света се разбърка.....има и много др.примери...

31

Анонимен

преди 7 години

Ще се сетят, че тези са нашественици и нови господари но късно ще е!

30

Босна и Косово са

преди 7 години

само началото в плана за промяна на етническия и верски състав на населението. Някой май още вярват на западните манипулации за "клането" на мирни жители в Сребреница, дето после са оказа, че са военни, загинали в бой и заровени в общ гроб. А за кланетата над християни нещо да се споменава, да има осъдени? Ц! А какъв е резултатът от създаване на мюсюлманска държава в Западните Балкани може да се види като просто се прочете статията.

29

Анонимен

преди 7 години

ЕЕХ, КАК НЕ МОЖЕ И БАНКЯ ДА СЕ ВРЕДИ КАТО ТАРЧИН.

28

BALGARIN EVROPEEC

преди 7 години

AZ ISKAM EVROPA BEZ ISLIAM !!!!!!

27

наблюдател

преди 7 години

Така,такаа...Това е едва началото!Арабските капитали идва!

26

Lan

преди 7 години

Искаха да се отделно от Сърбия (от християните)...и това е. Явно някой го е режисирал, умело използвайки местните хора!

25

Баце

преди 7 години

Не виждам нищо смущаващо, това са частни имоти и собственика ги продава на който си реши. Идват само богати арабели там и това е.

24

Анонимен

преди 7 години

Много правилно, Маги. Премахването на петрола като енегроизточник ще доведе до вероятно още по-големи миграционни вълни. Европа няма друго спасение освен завръщането към древните езически порядъци, които гласят че всяко племе е господар на територията си и си я брани! А не Мaнго с един вързоп дрехи и 10 чавета и след едно поколение цялото му котило са кореняци-европейци с пълни права!

23

6676767

преди 7 години

Където стъпи мюсюлмански крак мир няма.

22

ааа, ясно

преди 7 години

тия спретнати къщурки са показвали лукавите ромеи на заблудените бежанци в Гърция, уж че ще им ги раздаваме в България, ама те били босненски вилички само за саудитската фамилия. наште мюсюлмани се мислят за ориенталци, каквото нареди султана, не са европейци като босненските.

21

Реклама

преди 7 години

Сега в Босна, очаквайте скоро и в България.

20

ТРЕЗВОМИСЛЕЩ

преди 7 години

До арабите вън Това го кажи на ББ ... знаеш ли на кого е летище София ... да не говорим за неща които не знаем ...

19

ТРЕЗВОМИСЛЕЩ

преди 7 години

Ето какво прави Чичо САМ ... господ да пази света ... !Да не вземе Нострадамос да излезе прав ... арабите ще завладеят Европа и след война за ликвидирането им ще има мир 1000 год.

18

bluesky1

преди 7 години

Никой от коментиращите не забеляза, че местните, които също са мюсюлмани, се вдигат на протест срещу това безумие! .....

17

Анонимен

преди 7 години

Добре, че дойдоха арабите, че да построят такова красиво селище! С право не продават на примитивни.

16

ceci_

преди 7 години

Браво, страхотно място се оформя под покровителството на ЕС. Струваше си да се разкости Югославия и да се построи филиал на халифата. Ура другари.

15

Анонимен

преди 7 години

Добро утро-те така правят навсякъде.

14

ТАЛЕС ДЕМОКРИТ

преди 7 години

БОЖЕСТВЕНАТА ИСТИНА Е ЧЕ ВСЯКО ПЛЕМЕ,НАРОД И РАСА, ПРИРОДАТА И КЛИМАТА ГИ ОФОРМЯТ ТАКИВА. АРАБИТЕ СА ДИВИ И НАГЛИ, ЗАЩОТО ЖИВЕЯТ НА ТРУДНИ ПРИРОДНИ УСЛОВИЯ, ТЕ СА БЕДУИНИ - БОРЯТ СЕ ЗА ЖИВОТА СИ И ТАМ ХУМАННОСТ И ДЕМОКРАЦИЯ НЕ МОЖЕ ДА ИМА НИКОГА..ТОВА Е БОЖА ИСТИНА. А САУДИТСКА АРАБИЯ Е ПРЕКАЛЕНО ГОЛЯМА НА ПЛОЩ = 2 149 600 кв км2..Тя е колкото ГРЕНЛАНДИЯ !..АФРИКА Е ОГРОМЕН КОНТИНЕНТ = 30 МИЛИОНА И 300 000 кв км2 + АРАБСКИЯ ПОЛУОСТРОВ = 34 МИЛИОНА КМ 2..ТОВА Е РАВНО НА СССР +МОНГОЛИЯ +КИТАЙ = 34