11

Анонимен

преди 7 години

Очакваме интервю с тази Милена Михова, за да преценим ние какво е "нивото" й.Някой по-долу пише за квалификацията на българките, принудени да работят в Гърция. И греши. Покрай нискообразованите женици, за там заминаха не една и две учителки и счетоводителки от малките градове, след като останаха без работа. С надеждата да станат детегледачки или болногледачки, но някои се принудиха да работят и като чистачки.Да, договорът първо се чете, но и шашмите, които може да се направят не са малко.

10

Анонимен

преди 7 години

С примитивизъм и простотия - напред!!! Но май не ставало!

9

Анонимен

преди 7 години

Тука ако миеш *** и береш ягоди по голямо уважение ли има? Сигурен съм че ако Българите са хирурзи и инженери ще ги уважават в Гърция но там са само хора с ниско образование или работят неквалифицирана работа.

8

До 7

преди 7 години

Да, някой все трябва да е виновен като имаш проблеми - не си си прочел договора - ама нямало време, не си доволен от лихвата на банката от мобилния оператор и т.н., но като си взимал парите не си си направил дори труда да прочетеш, защото е по-важно да се вземат парите, без да се мисли за последствията. Докато не се научим да поемаме отговорност за собстявената си простотия и невежество, няма как да се оправим, ако ще да изметем целия *** от парламента и да сложим най-свестните там!

7

отговор

преди 7 години

До Ния "И кой е виновен в случая?""Големите" български демократи.....роско,тиква,и др

6

Анонимен

преди 7 години

гърция е държава за почивка не за работа.

5

Ния

преди 7 години

И кой е виновен в случая? Докато има балъци, ще има и измамници! ;) Четете си договорите, имате глави на раменете, а дали са с мозък, това ще кажете вие.

4

майкъла

преди 7 години

Има ли намесен българин на тема посредник-плащач имате огромен проблем.

3

ОХ

преди 7 години

Лошото е че след толкова години не се научихме,че когаго подписваш договор /какъвто и да е/ трябва първо добре да го прочетеш и да получиш екземпляр от него.Затова човек сам си е виновен.Нормално е посредника да прибира част от сумата .Той не работи без пари.Не разбрах на жените по 28 евро ли им е обещано или по 19.Ако е по 19 няма проблем.А за условията на работа - хората не разбраха,че ако тръгнеш за Гърция,без да знаеш език и си се цанил да работиш нискоквалифициран труд,сигурно ще те мачкат.

2

Ха,добър ден

преди 7 години

гърците не ни уважават дори,когато им Плащаме по 200 евро на ден - хилят се надменно и лъжат . - представям си какво е пък да им работиш и да ти плащат.

1

еделвайс

преди 7 години

Ха ха ха! Я питайте миньорите в Бобов дол защо стачкуваха?! Имали са неуредени изплащания още от месец март! ?!?!?!?! Става дума за миньори! Ми ньо ри !!!!!!!! Позор!