78

Анонимен

преди 7 години

съжелявам много но ще кажа истината проститутките в европа от 100 - 80 са българки деца от неблагополучни семейства-а сутиниорите им са роми

77

Armagedon

преди 7 години

ли да даде смислено обяснение? Нали България и Румъния са в ЕС а нито една мюсюлманска държава не е в ЕС , а приемат мюсюлмани с охота по милион годишно. Например Германия миналата година прие милион имигранти,въпреки че там вече има повече от 5-6 милиона от Турция и други мюсюлмански държави а отказа категорично да интегрира българските и румънските роми,като им даде по 200-евро за да напуснат доброволно страната а тези който не я напуснаха ги принуди да я напуснат.В Дойче веле занае ли защо?

76

Armagedon

преди 7 години

Най -интересното е че ЕС или запада както е прието да се наричат западно европейските държави , буквално изгони от всичките западни страни българските и румънските роми , като им разтуряха лагерите и ги върна в техните им страни, преди две-три години . А сега приема сирийци, афганистанци, пакистанци и иракчани за да ги интегрира в западните общества , въпреки че категорично отказа да интегрира българските и румънските роми, за разлика от новите имигранти -мюсюлмани. Защо така , някой може

75

Циганин

преди 7 години

"За равноправие и равни шансове на ромите в България не може да става и дума"-Самата истина Е ,за съжаление .Дори и тези роми които искат и могат да се да инетегрират ,не им се позволяват -като се започне от държавата и се стигне до определни личности .

74

от Германия

преди 7 години

до Бригите: Хората и тук в Дортмунд и Дисбург проплакаха от ромите. Преди години подобно на Вас критикуваха бългаrската държава, че малко правела за интеграцията им, но напоследък взеха да се убеждават, че и Германия не е в състояние да ги интегрира.ДАЙТЕ ИМ В ШВЕЙЦАРИЯ РАВНИ ШАНСОВЕ и споделете опита си след една-две години. Ще ми бъде много интересно да прочета пак мнението Ви.

73

шщд

преди 7 години

Обещали са й доходна работа и не са я излъгали

72

Анонимен

преди 7 години

Абе, това второто име Хюрлиман какъв ли произход има, някак си ми звучи южногранично.

71

до всички писали

преди 7 години

и *** разбраха, че швейцария е бананова република.

70

Анонимен

преди 7 години

До 70:***, и историята си знаем, и произхода!!!Има мащабни генетични проучвания, които доказват категорично, че:Българите сме народ с ЕВРОПЕЙСКА генетична структура (нямаме тюркско-монголски произход)!И днес има БЪЛГАРИ (над 6 милиона само в нашата държава), въпреки турци, руснаци и пр.

69

Анонимен

преди 7 години

До 72:За 7 години, 7 милиарда хора около света пропищяха в един глас от това 7 милионно ебливо и крадливо племе българско!-----------------------------------------Пропищяха от твоето племе, а НЕ от българския народ!

68

Анонимен

преди 7 години

До МилаУважаема, намери някоя св....джийка от махалата, дай 100 лв. да ти разкаже каква е системата и организацията на работния процес при простатирването им в чужбина, а и колко насилствено е. Ми те мъже плащат да уредят жените си да ги пласират по Европата, с тях отиват и са им сутеньори; после се прибират доволни и щастливи. Част от спечеленото се инвестира в татуировка, обеца на езика, дрешка по - така и обратно на трудовия фронт. Поне така е при соколите

67

Анонимен

преди 7 години

Е то пак банани е брала ... но малко по различни!

66

Васо

преди 7 години

До Мила: Всичко може да се случи на всекиго, но защо най-често тези неща им се случват на ромите си помисли.

65

КПСС

преди 7 години

"За равноправие и равни шансове на ромите в България не може да става и дума", констатира Бригите Хюрлиман..."Точно така, г-жа Хюрлиман, изключително коректно заключение! Ако ромите имаха рани права с Българите, БХК щеше да е осъдил държавата за геноцид над това онеправдано малцинство! То не са социални помощи, то не са облаги, то никой ги не гони за кражби и дори убийства... Нали си представяте ако всичко това им бъде отнето и се принудят като обикновения Българин да работят какво ще настане?

64

Васо

преди 7 години

Най-важно е образУванието. И др. Кунева го рече. Ако беше учила щеше да знаеш, че в Швейцария се берат щоколади и часовници, а не банани.

63

Мила

преди 7 години

Не мога да повярвам че има хора които се подиграват и пишат саркастични коментари по темата....по-зле сте и от мишките! Трафика на хора е ужасяваща тема, която не подлежи на майтап! Няма значение, колко неука е ромката повярвала че ще бере банани в Швейцария!! И не само роми се избират.Утре може да са вашите деца!

62

ХОХОХО

преди 7 години

Тая година банани в Швейцария, догодина - хананаси в Швеция!хАирлия да е!хАйде па дано с новите стипендии за тройки да научат къде зимуват рацитИ.И швейцарският хелзински комитет да не спи!

61

Лицемери

преди 7 години

Най-големите вносители на бели робини в Европа са държавите в които проституцията е ЛЕГАЛИЗИРАНА. Кви борби, кви 5 лева.

60

Анонимен

преди 7 години

Можеше и да е в Конго да лови питони.

59

Анонимен

преди 7 години

От висока камбанария гледат братята европейци, не виждат някои подробности. Спомням си на плажа една 100-120 кг. ...малцинствена... ходеше и продаваше от една *** торба банани и кроасани. Само си я представете - главата назад, корема напред, от нея река тече, трамбова боса в пясъка и крещи "банамиииии, к...расами, банамииии, к..расами". Всеки ден беше там, чужденците си купуваха охотно, нашенеците - нито един. Та така.