16

Анонимен

преди 7 години

Поредният руски измамник...Кой ще му позволи да намаля цената на горивата.След изборите пак ще скочат, само гледайте.Марешки загуби всички избори на които се е явил досега.Руска *** и преддател е Марешки.Няколко пъти пробва да стане кмет на Варна, но все губи, защото е нечестен и варненци го знаят, сега за Президент ламти...

15

Анонимен

преди 7 години

мизерин пари в аптека хахахахахахапод 800-900 лева едва ли взима, то само от козметиката която се продава какви комисионни се взимат.Сега всички лекарства се продват скъпите варианти. Вместо да ти продадат Парацетамол - пробутват ти Колдрекс, а той е 80 процента Парацетамол, но цената е няколко лева отгоре. Джпито, фармацевта и Фирмата с в сговор - джипито и фармацевта ти рекламират скъпото лекарство и прибират комисионни.

14

Анонимен

преди 7 години

чак в първата тройка - едва ли но Маршеки удари по картелите, стресна доста енергийни босове и фармацевти и сега има подкрепаат на между 3,5 и 5 процента от населението - не е никак малко.

13

ognyanz

преди 7 години

Марешки няма да стане президент, но той направи нещо, което държавата не можа (или не поиска) да направи с години. Намали цената на бензина в бензиностанциите си с повече от 10%. Който е ходил във Варна, може да забележи че колкото приближава до квартал Владиславово цената на бензина намалява, защото във Владиславово е бензиностанцията на Марешки. А продължават да ни уверяват, че нямало картел. Да е жив и здрав.

12

Анонимен

преди 7 години

ЖЕНА МИ РАБОТИ В ЕДНА АПТЕКА ВЗЕМА ЕДНИ МИЗЕРНИ ПАРИСигурно е чистачка, минималната за аптекари е най-малко 1000 и повече.

11

Анонимен

преди 7 години

АМИ ПОБЕДИТЕЛЯТ Е ПРОГРАМИРАННА 13 НОЕМВРИ - ПЕЧЕЛИ НОМЕР 13

10

Анонимен

преди 7 години

Честните хора смятат за луди .Желая успех!

9

Анонимен

преди 7 години

аптекарите, които си пълнят гушите от скъпите лекарства и бензинаджиите естествено няма да го харесват, но средния българин трябва да гласува за него.

8

Анонимен

преди 7 години

Не е перфектния кандидат, но го предпочитам пред майката и военния.

7

Ще гласувам за него

преди 7 години

Ще кажа тук къде му е грешката.Много по-отрано трябваше да започне с рекламни клипове, чрез които да обясни на хората това, което разбраха само онези, които ходят на предизборните му събрания - който купува лекарства и горива от Марешки, пести по 200 лв на година. Та дебелата глава на избирателя вече да е възприела какво му се казва.Сега, в предизборната кампания, много повече трябваше да са материалите, обясняващи как монополите са ощетили всекиго средно с по 6 000 лв.А той бори монополите!

6

ВЛАДО СТОЯНОВ

преди 7 години

АЗ НЯМА ДА ГЛАСУВАМ ЗА ТОЯ ...ЗАЩО ЛИ МНОГО ГОВОРИ НИЩО НЕ ПРАВИ ...ЖЕНА МИ РАБОТИ В ЕДНА АПТЕКА ВЗЕМА ЕДНИ МИЗЕРНИ ПАРИ И РАБОТИ МНОГО ДА ГО ДУХА МАРЕШКИ ВАРНЕНСКИ ***...САМО ОБЕЩАНИЯ ..

5

св.св.Маркс и Енгелс

преди 7 години

Може Марешки ,може...Ама за целта от Кремъл трябва да ти пратят още пари...

4

Гласувайте

преди 7 години

И аз ще подкрепя Веско, нека повече хора да го направят.

3

Ф.С.В

преди 7 години

аз ще гласувам за него - Изборът е - Цачева ( американската мафия ) Радев ( рускоамериканска мафия) и------ по добре е да гласувам за Марешки (българската мафия )

2

Браво!

преди 7 години

Браво на Марешки! Ако ще се гласува за някой, то много по-добре за Марешки, от колкото псевдопатриоти като воленоглу и каракачан!

1

Анонимен

преди 7 години

не коментирате марешки,не го подкрепяте,може би няма и да гласувате за него,но....КУПУВАТЕ ЛЕКАРСТВА ОТ НЕГОВИТЕ АПТЕКИ, и се редите да зареждате на неговите бензиностанции.