27

Анонимен

преди 7 години

Трябва да се променят изискванията.Ако някоя Канадска кумпания осъди ЕС в межданародния съд че някои стоки или инвестиция не е достатачно печеливша за тях.ГЛОБИТЕ ДА СЕ ПОНЕСЪТ ОТ ДЕПОТАТИТЕ ОТ ЕС а не от народа на определена държава

26

babata

преди 7 години

До Анонимен три пъти по 6 месеца бях в канада,в магазините храната е отврат иначе измита нарязана,готова.моите хора ходят по фермите на по 100 км за да си купят истинска храна всяка събота.това което не е органик и биологик не струва и внасят от цял свят-от китай,чили,мексико от къде ли не и всички *** ще идват при нас-не на сета.нормалните хора нямат проблем с визите

25

Анонимен

преди 7 години

до Анонимен 21 Храната им наистина е като стиропор. Бифтеци като плочи.Безвкусни зеленчуци с изкуствен цвят и като пластмаса. Там и в САЩ има много повече раково болни от тук. Но скоро ще кажем сбогом на хубавата и натурална храна ,която все още се намира у нас.

24

Анонимен

преди 7 години

Много руско *** тука и сичкото икономист.

23

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен Дялът на търговския стокообмен между Канада и Европа е нищожен. СЕТА подменя споразумението със САЩ, което претърпя провал. Американските фирми и корпорации се регистрират в Канада и направиха байпас, за участват в споразумението, но през Канада и СЕТА. Важното е всяко правителство да включи клаузи за защита на националната си икономика и интереси във всички области, както казват, че е е направила Германия. Нашите клоуни какви клаузи измислиха? Сваляне на гащите!

22

Анонимен

преди 7 години

ЕС е една абсолютна грешка и провал. Това е планът на САЩ за световен ред. Старите европейски държави са се обърнали на някакви провинций. Разградени дворове. Еврото е пълен провал. Сега ще приемат тази ид,иотщина с Канада у следващите ще са САЩ. Разбира че ЕС просто изпълнява заповеди. Единственото спасение може би, са крайните партий. Големите средни партий, са абсолютно продадени и работят за интересите на корпорацийте.

21

Олеле

преди 7 години

Между изреченията"Белгия ще приеме " и "Алкохолика Юнкер изрази увереност,че Белгия ще приеме" има и звестна разлика ,ако не сте забелязали.Желанията са си желания,но действителноста е друго нещо,и аз искам совалка, ама нема :)

20

Анонимен

преди 7 години

Аз пък вярвам, че г-н Пол Манет няма да се поддаде на натиска и CETA няма да се подпише!

19

Анонимен

преди 7 години

Мaйнaта им на визите! Получих си червонците от Масква и утре пътувам за Находка. Да му мислят тези, които остават в евро-ислямизираното ГМО тоpище.

18

567

преди 7 години

До тръмп в очитеНие и при двата мандата на Борисов сме на централноевропейско управление и най- вече задокеанско!

17

Наивен

преди 7 години

?атлантик най е по разбираемо що за животно е.

16

Анонимен

преди 7 години

Изключително неприятен човек е този Юнкер.

15

Анонимен

преди 7 години

Егати наглите продажници. Такива п'тки ръководители Европа не е имала никога.

14

Анонимен

преди 7 години

моя съседка дъщеря й живее в канадаходи,върна се и каза-толкова безвкусна храна не съм виждалаа в магазините само бели и дебели хораи ядат огромни количества и само пазаруват

13

Анонимен

преди 7 години

До xaxa Такива нещастници като теб никога няма да получат визи по друг начин, освен да чакат падането им. Всеки нормален, образован, неосъден човек може да получи и американска и канадска виза без проблем. А отрепките чакат чудо!

12

спрете ги

преди 7 години

Защо няма защитни клаузи в нашата част на споразумение то каквито имат другите страни!?ГЕРБ пак ни предаде до кога?

11

ф-а-к-т-и-т-е

преди 7 години

Търговски обмен ЕС-Канада/САЩ/ ,....2 % , и то всичко е ГМО .

10

Анонимен

преди 7 години

Сичкото руско *** е чело споразумението, докато нито един експерт не го е сторил.

9

Анонимен

преди 7 години

Браво на дядото.

8

demograph

преди 7 години

Всички които след 40г са цоциалисти са без мозъци. Последните са против СЕТА, защото за схванеш, че големите свободни икономически пространства изравняват стандарти а между тях и жизнените стандарти. А това е така защото националните и регионални монополисти се сдобиват с жестока законна конкуренция. В случая, канадски компании ще се боричкат за ниши и работници особено в държави като БГ. А с ТТПИ идват и американските. А споразумение с Япония ще доведе японците. Това значи работа и заплати бе